هزینه مودم نو با نصبش و مالیتاتش حدودا میشه 224500، بستگی به حجم باقی مانده داره! تا بشه گفت میارزه یا نه !!
هزینه مودم نو با نصبش و مالیتاتش حدودا میشه 224500، بستگی به حجم باقی مانده داره! تا بشه گفت میارزه یا نه !!
دوستان میخاستم بپرسم این مودم جیبی ایرانسل رو کسی داره ؟
ازش راضی هستین ؟ مشکلات و معایبش چی هست ؟ کلا به عنوان اینترنت همراه اینو پیشنهاد میکنین یا گزینه های دیگه ای هم هست ؟
خیلی ممنون دوست عزیز بابت راهنمایی تون...
بنابه فرمایش شما محل مودم رو تغییر دادم...
تو یه ارتفاع بلند به اعداد زیر رسیدم:
فکر نمی کردم تغییر محل مودم این قدر تاثیر داشته باشه...Signal Strength Strong
Link Quality(CINR Reuse1) 78%
Link Quality(CINR Reuse3) 100%
CINR Reuse1 25.75dB
CINR Reuse3 30.89dB
RSSI -66.96dBm
کیفیت خط خیلی خوب شد...
اما با این حال بازم در مورد مشکل نویز که مربوط به تعداد مشترکان بالای منطقه هست، اون قدرها تأثیری نداشت...
الان مال من 67 dbm زده و واسه شما 50 dbm... که کلی فرقش هست...
این مشکل هم جز با توجه و مساعدت ایرانسل و با اضافه کردن کانال ها حل نمیشه...
در هر حال باز هم ممنونم دوست عزیز بابت راهنماییتون...
فقط من الان با یه مشکل جدید هم مواجه شدم...
چون داداشم با LAN به مودم وصل میشه، ناچار شدم دوباره محل مودم رو به جای سابق برگردونم...
اما با این کار، متاسفانه Wifi مودم از کار افتاده... حتا با گوشی هم که سرچ می کنم، پیداش نمی کنه...
هر چی رو مودم (BM635) نگاه کردم، دکمه ی خاموش روشنی برای wifi ندیدم...
الان یعنی wifi سوخت؟
ممکنه مودم سالم باشه ولی wifi مودم بسوزه؟![]()
منم با دوستمون کاملاً موافقم...
باید دید حجم باقی مونده چقدر هست...
روی اشتراک های 2 مگ یک ساله، 24 گیگ ترافیک هست... که اگه گیگی 7000 تومن حساب کنیم، ارزشی برابر با 168 تومن داره...
اگه مثلاً فروشنده ی مودم کل این 24 گیگ رو مصرف کرده باشه، شما باید واسه ترافیک 24 گیگ تو بازه ی 9 ماهه، 168 تومن (مالیات و اینا رو حساب نکردم) علاوه بر اون 200 تومن کنار بذاری... یعنی مجموعاً 368 تومن...
که قطعاً در این صورت چنین خریدی ارزش نداره...
مودم رو Reset کردم، خوشبختانه درست شد...
سلام دوستان ایا هنوز در پنل کاربری شما امکان انتخاب طرح مصرف ازاد وجود داره یا نه ممنون میشم جواب بدین
Last edited by milad azad; 25-03-2014 at 00:53.
کسی نیست که از این مودم جیبی ایرانسل اطلاع داشته باشه ؟
آنتن دهی ش نسبت به مودم داخلی خیلی کمتره ؟
اگه شما باشین ترجیح میدین واسه اینترنت ایرانسل داشته باشین یا رایتل ؟
البته تو اصفهان با توجه به معیار آنتن دهی
خواهش میکنم
وضعیتی که برای بنده گذاشتید خیلی خوب هست و خیلی بهتر از قبلا شد
مودم های وایمکس چون از طریق امواج سیگنال دریافت میکنن بر خلاف مودم های ADSL خیلی حوصله میخوان که بشه توی بهترین محل منزل یا محل کار مناسب ترین جا رو براشون پیدا کرد که متاسفانه دوستانی که این مودم رو میگیرن فکر میکنن مثل ADSL هست و از همون اول یه جای به خصوص میزارن و حالا هر چی هم فرکانس بهشون بده اون منطقه با همون سر میکنن
برای Wifi هم حالا که مشکل شما حل شد
برای بعد ها اگه این مشکل به وجود اومد میگم چی کار کنید
پشت مودم یه دکمه هست به نام WLAN اون رو که بزنید Wifi خاموش میشه و مجدد که فشار بدید Wifi روشن میشه
خیلی کمتر نیست دوست عزیز ولی خب قدرت آنتن دهی مودم های داخلی کمی بیشتر هست اگه برای منزل میخواید مودم داخلی رو پیشنهاد میکنم
والا عزیز اینترنت ایرانسل اگه منظورتون وایمکس هست که من همون وایمکس رو پیشنهاد میکنم
ولی اگه منظورتون اینترنت خود سیم کارت ایرانسل هست که من رایتل رو پیشنهاد میکنم
معیار آنتن دهی هم خودتون باید به سایت ایرانسل مراجعه کنید و ببینید منطقه شما توی قسمت سبز رنگ هست یا نه اگه توی قسمت سبز رنگ باشه از لحاظ آنتن دهی مشکلی نخواهید داشت
پست شما رو الان دیدم حواسم به پست شما نبود
خیر برای من نیست توی پنل کاربری
سلام دوستان
میخواستم بدونم دانلود شبانه رایگان واقعا نیازی به قطع و وصل مودم نیست؟
اتوماتیک میره روی دانلود رایگان؟
و اینکه محدودیتی نداره؟ مثل دانلود نامحدود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)