با این سیستمی که گفتین هیچ مشکلی به وجود نمیاد..
نورتون از لحاظ سبکی مث ناد هستش ، قدرتش هم مث آویرا و کاسپر اسکای.. پیشنهاد خیلی خوبیه.
اذیتت نمیکنه ، فقط تنها بدیش نصب آپدیت های آفلاین هست که به مشکل میخورین معمولا.
با این سیستمی که گفتین هیچ مشکلی به وجود نمیاد..
نورتون از لحاظ سبکی مث ناد هستش ، قدرتش هم مث آویرا و کاسپر اسکای.. پیشنهاد خیلی خوبیه.
اذیتت نمیکنه ، فقط تنها بدیش نصب آپدیت های آفلاین هست که به مشکل میخورین معمولا.
ممنون این سیستمو میخوام بگیرم تا چند روز اینده اما فعلا برای امنیت همون نورتونو نصب کنم توی قسمت نورتون میپرسم سوالمو که مدیران گیر ندن
سلام
دوستان وقتی که کسپرسکی رو نصب کنیم باید فایروال رو off کنیم؟
اگه منظورت فایروال خود ویندوزه که خیر خود کسپر اتوماتیک اونو از کار میندازه
چه خبره این چرا انقدر دانلود می کنه
قبلش هم 28 مگ گرفته بود
اپدیت 11 بهمن رو هم کامل بصورت آفلاین انجام دادم.
با سلام !
کسی هست برامون توضیح بده قسمت کلود پروتکشن که جدیدا به ورژن 2012 اضافه شده کارش دقیقا چیه ؟؟
سلام
من كاسپر 2011 دارم. اينترنت سكيوريتي
اورجينال هست.
ميخوام ويندوز عوض كنم.
اما بعد از تعويض ويندوز كد ندارم كه وارد كنم از دوباره.
از كجاي نرم افزار ميشه فهميد كدي كه الان واسش وارد كردم، چي هست؟
كه بعد از تعويض ويندوز دوباره اكتيوش كنم؟؟؟
virus heur:trojan.win32.generic
آقا سیستم این ویروس رو گرفته تو system32 پوشه dirver . کاسپر2011 نمیتونه پاکش کنه . چرا آخه ؟
با TDSSKILLER هم پاک نشد
===========
یه مطلب دیگه من اینترنت سکیوریتی 2012 نصب کردم هرچی آپدیت میکنم باز میزنه obsolote .بعدش 238 مگ آپدیت آفلاین دانلود کردم
بهش دادم 180 190 مگ آپدیت کرد بازم زد obsolote !!!
برای منم همینطوری بودیه مطلب دیگه من اینترنت سکیوریتی 2012 نصب کردم هرچی آپدیت میکنم باز میزنه obsolote .بعدش 238 مگ آپدیت آفلاین دانلود کردم
بهش دادم 180 190 مگ آپدیت کرد بازم زد obsolote !!!
اون سری 100 مگ آنلاین دانلود کردم کلی هم آفلاین.
البته الان درست شد
باید بذاری کامل آنلاین دانلودش تموم بشه بعد میزنه up to date
=============
تو صفححه اصلی برنامه نوشته
IM-Anti Virus Is Disabled
روی Enable هم کلیک می کنم اتفاقی نمیفته.
یه علامت تعجب زرد رنگ هم هست که میگه بزودی لایسنس نرم افزار تموم میشه نمیشه کاری کرد این اخطار نیاد؟
برای منم چندتا از قسمت ها غیرفعال شدن, بعد از کلی کلنجار رفتن (که فایده ای هم نداشت) کسپر رو پاک و امدم دوباره نصب کنم که توی مرحله ی اکتیو کردن تریال گیر کرده (کلآ هنگ کرده!!!؟؟؟)تو صفححه اصلی برنامه نوشته
IM-Anti Virus Is Disabled
روی Enable هم کلیک می کنم اتفاقی نمیفته.
وقتی گزینه مربوطه رو انخاب میکنی دکمه ی "مخفی کردن پیغام" رو بزنیه علامت تعجب زرد رنگ هم هست که میگه بزودی لایسنس نرم افزار تموم میشه نمیشه کاری کرد این اخطار نیاد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)