تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1067 از 1126 اولاول ... 675679671017105710631064106510661067106810691070107110771117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,661 به 10,670 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام
    من احتیاج به کمک فوری شما دارم
    یه هارد اکسترنال 1 ترا وسترن دارم که 900 گیگ اطلاعات داخلش ریختم بعد فولدر قبلی ها که داخل هارد بود ارور زیر رو داد ولی فولدر جدید ها مشکلی نداشت
    the file or directory is corrupted and unreadable
    بعد من دستور زیر رو اجرا کردم تا تصحیح بشه
    :CMD >> ...Run as administrator... >> chkdsk /f x
    تنها اتفاقی که افتاد این بود که فولدر ها تبدیل به یه فایل نامشخص شد که وقتی کلیک میکنی میگه برنامه معرفی کن تا باز بشه حجمش هم 0 کیلو بایته
    خواهشمندم به من کمک کنید ممنون

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

یک اسکن ویروس بکنید هارد رو و دوباره بعدش یک چک دیسک روش انجام بدید درست نشد بهترین کار ریکاوری کل هارد است با نرم افزار eases data recovery

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

دوستان من یه هارد اکسترنال دارم که به لپ تاپ وصل میکنم چراغش روشن میشه موتورشم کار میکنه ولی آیکونش تو مای کامپیوتر نمیاد
    خواهش میکنم کمکم کنید اطلاعاتم واسم خیلی مهمه
    در صورتی که نیاز به ریکاوری باشه اطلاعاتم با همون فایل بندی که خودم انجام دادم میاد یا قاطی میشه همه با هم؟

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

دوستان من یه هارد اکسترنال دارم که به لپ تاپ وصل میکنم چراغش روشن میشه موتورشم کار میکنه ولی آیکونش تو مای کامپیوتر نمیاد
    خواهش میکنم کمکم کنید اطلاعاتم واسم خیلی مهمه
    در صورتی که نیاز به ریکاوری باشه اطلاعاتم با همون فایل بندی که خودم انجام دادم میاد یا قاطی میشه همه با هم؟

هارد رو به لپ تاب متصل کردید از disk managment عکس بدید ممکنه یا برچسب درایو نباشه یا فایل سیستمش به مشکل خورده باشه یا پارتیشن تیبلش عکس بزارید مشحص میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

هارد رو به لپ تاب متصل کردید از disk managment عکس بدید ممکنه یا برچسب درایو نباشه یا فایل سیستمش به مشکل خورده باشه یا پارتیشن تیبلش عکس بزارید مشحص میشه
    مزسی از کمکتون دوست عزیز
    عکس از disk managment آپلود کردم این لینکشه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بازم ممنونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

تو مای کامپیوتر یه درایو اومده به اسم System Reserved که قبلا" نبود و طبق عکس توش اطلاعاته که وقتی میری توش هیچی نیست، و وقتی هاردو از لپ تاپ جدا میکنم همچنان باقی میمونه
    http://uupload.ir/files/uiow_capture.pngfefsf.png
    احتمال داره به هاردم مربوط باشه؟ چون هارد منم 2 ترا بایتی هست که حدودا" همینقدر از حجمش پره
    ممنون میشم به این سوالمم جواب بدین:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

تو مای کامپیوتر یه درایو اومده به اسم System Reserved که قبلا" نبود و طبق عکس توش اطلاعاته که وقتی میری توش هیچی نیست، و وقتی هاردو از لپ تاپ جدا میکنم همچنان باقی میمونه
    احتمال داره به هاردم مربوط باشه؟ چون هارد منم 2 ترا بایتی هست که حدودا" همینقدر از حجمش پره

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

مزسی از کمکتون دوست عزیز
    عکس از disk managment آپلود کردم این لینکشه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بازم ممنونم
    سلام در عکسی که گذاشتین وضعیت هارد اکسترنالتون مشخص نیست هاردتون بعد از CD-ROM 0 و CD-ROM 1 قرار داره باید در قسمت پائین مشخص باشه ...
    Last edited by EhsanCPU; 12-06-2016 at 17:46. دليل: اصلاح

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مزسی از کمکتون دوست عزیز
    بازم ممنونم
    هارد دیسک اکسترنال توسط سیستم شناسایی (Detect) نشده . روی سیستم دیگه هم تست کنید . از کابلها و اتصالات مطمئن بشید ، حتماً به پورتهای پشت کیس متصل کنید و از کابلهای رابط یا USB Hub استفاده نکنید . اگر مشکل همچنان برقرار هست به گارانتی ارسال کنید .

درایو System Reserved (همان P در عکسی که گذاشتید) مربوط به هارد دیسک اصلی سیستم و برای ذخیره اطلاعات سیستمی و موردنیاز جهت بوت سیستم عامل هست و ربطی به هارد دیسک اکسترنال نداره . با این درایو هیچکاری نباید داشته باشید و اگر فرمت و یا حذف بشه ویندوز بوت نخواهد شد . علت اینکه قبلاً حروف نداشت برای مخفی ماندن جهت امنیت بیشتر بود .

10. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

سلام در عکسی که گذاشتین وضعیت هاردتون که درایو (:P) هست مشخص نیست هاردتون بعد از CD-ROM 0 و CD-ROM 1 قرار داره باید در قسمت پائین مشخص باشه ...
    بعد از
    CD-ROM 0 و CD-ROM 1 چیزی نیست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بعد من اصلا" مطمئن نیستم درایو p مال هاردم باشه، همینطور که گفتم با کندن و وصل کردن هارد هیچ اتفاقی واسش نمیوفته و توش هیچی نیست و در ضمن هیدن هم نیست!
    توی قسمت eject هم اسم هاردم هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •