دوست عزیز مشتری مداری و ارزش نهادن به مشتری یعنی قبل از قطعی به مشتری اعلام کنند چون میدونستند نه اینکه 1 ساعت بعد از قطعی وقتی سایتی رو مزدیم بگن قطع شدیم فلانه بسیاره...
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوست عزیز مشتری مداری و ارزش نهادن به مشتری یعنی قبل از قطعی به مشتری اعلام کنند چون میدونستند نه اینکه 1 ساعت بعد از قطعی وقتی سایتی رو مزدیم بگن قطع شدیم فلانه بسیاره...
حالا کی گفته اندیشه مشتری مدار هست؟![]()
کسایی که دارن پورسانت میگیرن و تبلیغ میکنن تو این تاپیک رو دیگه همه میشناسن
موافقم
اون ایمیلی که بهشون دادیم انگار فرمالیته ست
خیلی راحت میتونن اطلاع رسانی کنن ولی نمیکنن
آقا دم شما گرم جدی؟؟ می شه اسماشون رو بگین همین جا ؟ آخه ما حق داریم وقتی اینجا چیزی رو می شنویم بدونم از زبون کسیه که صاحب شرکته یا یه نفر عادی که اظهار نظر می کنه.
اینترنت من هم دیشب قطع بود 2 بار فکر کنم قطع شده نمی دونم چرا این هفته اوضاع اینترنت داغون شده پینگ هم بالا رفته
وای که این پینگ مزخرف و قطعی های پی در پی داره رو اعصاب بد جور داره راه میره( شاتل - مرکز 4 )
چه غلطی دارن میکنن اخه ! تو بازی های انلاین از شهر های دیگه اونجور که من دیدم اکثرا پینگشون داغون بود و در حال فحش دادن بودن
مثه اینکه سراسری دارن جون میدن
![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 06-09-2011 at 12:50.
همه با هم قطع بودیم دیشب
درود دوستان ...
منم امروز 2 بار زنگ زدم شاتل پشتیبانیش! برای مشکل پینگ! دفعه اول گفتن پینگ مخابراتتون پر شده و پهنای باندتون خالیه ! بعدش دومین بار گفتن از دیشب کل اینترنت نه گیلان بلکه شمال(!)قطع شده بود و این مشکل پینگ هم مربوط به مخابراته که ما این مشکل رو باهاشون داریم و گفتن اکثر شرکتهای در مورد پینگ مشکلشون اینه (مخابرات منظورش بود)! و گفت تا آخر هفته اگه همه چیز اوکی باشه و مخابرات و غیره همکاری کنه احتمالا درست میشه و .... !!
(خدا میدونه چطوری سیم کارتهای نسل 3 یا همون 3G با اون سرعت و امکانات و غیره آذرماه قراره افتتاح بشه در ایران از سال 86 تا الان که هیچی نشده !)
Last edited by mollaxi; 06-09-2011 at 17:46.
پس شاتل هم تو خط 4 مشکل داره
پس تو خط 4 کلا هیچ شرکتی درست درمون سرویس نمیده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)