تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 1067 از 1174 اولاول ... 6756796710171057106310641065106610671068106910701071107711171167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,661 به 10,670 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

میلان تو فکر معاوضه گاگو با پیرلو ه!
    کاکا هم به پیرلو زنگیده که پاشو بیا اینجا

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

یوفا: مقامات باشگاه اينترميلان اين هفته ميهمان مسئولان باشگاه رئال مادريد هستند.

به گزارش یوفا: رئال مادريد مي كوشد مايكون برزيلي، بازيكن تاثيرگذار اينترميلان را به خدمت بگيرد.

به اين منظور موراتي به همراه ماركو برانكا(وكيل اول اينترميلان) راهي مادريد شده اند. هياتي 6 نفره اين دو را همراهي مي كنند.

مايكون از سوي رئال مادريد پيشنهاد 20 ميليون يورويي دريافت كرده است. در اين مذاكرات در مورد انتقال زلاتان ابراهيموويچ به رئال نيز بحث خواهد شد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

یوفا: مديرعامل باشگاه بارسلونا گفت: به هواداران اطمينان مي‌دهم بارسلونا ابراهيموويچ را به خدمت مي‌گيرد.

به گزارش یوفا خوان لاپورتا تصريح كرد: اجازه نمي دهم ابراهيموويچ به دام پرس بيفتد و با تمام توان مديريتي و سياسي خود مي كوشم اين بازيكن را بخرم.

وي خاطرنشان كرد: به احتمال فراوان تا دو روز ديگر اتوئو با ابراهيموويچ معاوضه مي شود در غير اين صورت اين بازيكن را مي خرم.

تلاش لاپورتا در حالي براي خريد زلاتان شدت گرفته كه فلورنتينو پرس مدعي است اين بازيكن را تا پايان ساعت كاري فردا به خدمت مي گيرد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

یوفا: بازيكن هلندي رئال مادريد مي‌كوشد مقامات اين باشگاه را براي تمديد قرارداد خود متقاعد كند.

به گزارش یوفا: وسلي اشنايدر ضمن رد شايعه مذاكره خود با تاتنهام انگليس گفت: اين شايعات را دلالاني بر سر زبان ها مي اندازند كه مي كوشند قيمت را بالا برده و با من قرارداد ببندند در حالي كه من هيچ وكيلي به جز وكيل هلندي خود در فدراسيون فوتبال هلند ندارم و او نيز هيچ پيشنهادي در اين مدت براي من دريافت نكرده است.

وي افزود: انگيزه اي براي ترك مادريد ندارم و مي خواهم قراردادم را با اين تيم تمديد كنم.

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

احتمالا این فصل راموس دیگه میاد دفاع وسط

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

یوفا: مديرعامل باشگاه بارسلونا گفت: به هواداران اطمينان مي‌دهم بارسلونا ابراهيموويچ را به خدمت مي‌گيرد.

به گزارش یوفا خوان لاپورتا تصريح كرد: اجازه نمي دهم ابراهيموويچ به دام پرس بيفتد و با تمام توان مديريتي و سياسي خود مي كوشم اين بازيكن را بخرم.

وي خاطرنشان كرد: به احتمال فراوان تا دو روز ديگر اتوئو با ابراهيموويچ معاوضه مي شود در غير اين صورت اين بازيكن را مي خرم.

تلاش لاپورتا در حالي براي خريد زلاتان شدت گرفته كه فلورنتينو پرس مدعي است اين بازيكن را تا پايان ساعت كاري فردا به خدمت مي گيرد.
    اين خبر ماله چند روز پيشه
    2 روزش هم تموم شد ولي هيچ كاري نتونست بكنه دي:

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض بك خبر خوشحال كننده: <هاینتزه: شاید به انگلیس بازگردم>

رئال مادرید به بازسازی ادامه می‌دهد و بسیاری از بازیکنان آنها نمی‌دانند عضو تیم جدید خواهند بود یا نه.

سایت گل- گابریل هاینتزه گفته شاید در تابستان به انگلیس بازگردد، البته اگر رئال مادرید به او بگوید که در برنامه‌هایشان جایی ندارد.

این بازیکن آرژانتینی در هفته‌های اخیر مورد توجه تاتنهام قرار گرفته و حالا گفته باشگاه‌های متعددی درباره وضعیت او پرسیده‌اند. پاری‌سن‌ژرمن هم گفته خواهان اوست ولی اگر هاینتزه از برنابئو برود ترجیح می‌دهد به لیگ برتر بازگردد. مادرید خواهان بازسازی دفاعش است و این بازیکن 31 ساله هنوز با هیئت مدیره و مربیان جدید صحبت نکرده است.

او می‌گوید: «بدم نمی‌آید بار دیگر در انگلیس بازی کنم. می‌دانم باشگاه‌های متعددی من را می‌خواهند ولی اول باید با رئال صحبت کنم. ایده‌ای ندارم که به کجا خواهم رفت و هنوز درباره آینده تصمیمی نگرفته‌ام. با رئال قراردادی دارم و باید رفتاری حرفه‌ای داشته باشم. البته با هم مذاکره خواهیم کرد. هنوز یک سال از قرارداد من مانده و بودن در رختکن در کنار بازیکنان بزرگ عالی است.»

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsan-totti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

برلوسکونی: رئال مادرید دیوانه است
    دیوونه باباته

آره
    ولي نه اونايي كه زن و بچه دارن
    بچه ها فكر كنيد رفته يه مدل رو به عنوان باديگارد استخدام كرده بعد به پرز ميگه ديوونه دي:
    خودتون قضاوت كنيد
    مگه اونایی که زن دارن دل ندارن ؟

ولی خودمونیما عجب چیزیه
    کاش من جای فیل بودم

رئال مادرید به بازسازی ادامه می‌دهد و بسیاری از بازیکنان آنها نمی‌دانند عضو تیم جدید خواهند بود یا نه.

سایت گل- گابریل هاینتزه گفته شاید در تابستان به انگلیس بازگردد، البته اگر رئال مادرید به او بگوید که در برنامه‌هایشان جایی ندارد.

این بازیکن آرژانتینی در هفته‌های اخیر مورد توجه تاتنهام قرار گرفته و حالا گفته باشگاه‌های متعددی درباره وضعیت او پرسیده‌اند. پاری‌سن‌ژرمن هم گفته خواهان اوست ولی اگر هاینتزه از برنابئو برود ترجیح می‌دهد به لیگ برتر بازگردد. مادرید خواهان بازسازی دفاعش است و این بازیکن 31 ساله هنوز با هیئت مدیره و مربیان جدید صحبت نکرده است.

او می‌گوید: «بدم نمی‌آید بار دیگر در انگلیس بازی کنم. می‌دانم باشگاه‌های متعددی من را می‌خواهند ولی اول باید با رئال صحبت کنم. ایده‌ای ندارم که به کجا خواهم رفت و هنوز درباره آینده تصمیمی نگرفته‌ام. با رئال قراردادی دارم و باید رفتاری حرفه‌ای داشته باشم. البته با هم مذاکره خواهیم کرد. هنوز یک سال از قرارداد من مانده و بودن در رختکن در کنار بازیکنان بزرگ عالی است.»

انشالله که شرش رو کم میکنه

آخر فروم باز hosiyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ایـــــران ســـــبـــــز

پيش فرض

یک سوال : دلیل دشمنی شما با هاینزه چیه ؟ من تازگیا میام این تاپیک خبر ندارم !

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

یک سوال : دلیل دشمنی شما با هاینزه چیه ؟ من تازگیا میام این تاپیک خبر ندارم !
    برای اینکه همیشه تر میرنه به تیم!!!

هر وقت تو بازی بوده، مخصوصا بازی های مهم، یا پنالتی داده، یا اخراج شده، یا کلا دلیل مصلم گل بوده!

تو حمله افتضاحه!

سانتر کردن که بلد نیست!

سرعت که نداره، دریبل که نداره!

تو نبردهای هوایی همیشه چشم بسته میپره!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •