میلان تو فکر معاوضه گاگو با پیرلو ه!
کاکا هم به پیرلو زنگیده که پاشو بیا اینجا
میلان تو فکر معاوضه گاگو با پیرلو ه!
کاکا هم به پیرلو زنگیده که پاشو بیا اینجا
یوفا: مقامات باشگاه اينترميلان اين هفته ميهمان مسئولان باشگاه رئال مادريد هستند.
به گزارش یوفا: رئال مادريد مي كوشد مايكون برزيلي، بازيكن تاثيرگذار اينترميلان را به خدمت بگيرد.
به اين منظور موراتي به همراه ماركو برانكا(وكيل اول اينترميلان) راهي مادريد شده اند. هياتي 6 نفره اين دو را همراهي مي كنند.
مايكون از سوي رئال مادريد پيشنهاد 20 ميليون يورويي دريافت كرده است. در اين مذاكرات در مورد انتقال زلاتان ابراهيموويچ به رئال نيز بحث خواهد شد.
یوفا: مديرعامل باشگاه بارسلونا گفت: به هواداران اطمينان ميدهم بارسلونا ابراهيموويچ را به خدمت ميگيرد.
به گزارش یوفا خوان لاپورتا تصريح كرد: اجازه نمي دهم ابراهيموويچ به دام پرس بيفتد و با تمام توان مديريتي و سياسي خود مي كوشم اين بازيكن را بخرم.
وي خاطرنشان كرد: به احتمال فراوان تا دو روز ديگر اتوئو با ابراهيموويچ معاوضه مي شود در غير اين صورت اين بازيكن را مي خرم.
تلاش لاپورتا در حالي براي خريد زلاتان شدت گرفته كه فلورنتينو پرس مدعي است اين بازيكن را تا پايان ساعت كاري فردا به خدمت مي گيرد.
یوفا: بازيكن هلندي رئال مادريد ميكوشد مقامات اين باشگاه را براي تمديد قرارداد خود متقاعد كند.
به گزارش یوفا: وسلي اشنايدر ضمن رد شايعه مذاكره خود با تاتنهام انگليس گفت: اين شايعات را دلالاني بر سر زبان ها مي اندازند كه مي كوشند قيمت را بالا برده و با من قرارداد ببندند در حالي كه من هيچ وكيلي به جز وكيل هلندي خود در فدراسيون فوتبال هلند ندارم و او نيز هيچ پيشنهادي در اين مدت براي من دريافت نكرده است.
وي افزود: انگيزه اي براي ترك مادريد ندارم و مي خواهم قراردادم را با اين تيم تمديد كنم.
احتمالا این فصل راموس دیگه میاد دفاع وسط
اين خبر ماله چند روز پيشه
2 روزش هم تموم شد ولي هيچ كاري نتونست بكنه دي:
رئال مادرید به بازسازی ادامه میدهد و بسیاری از بازیکنان آنها نمیدانند عضو تیم جدید خواهند بود یا نه.
سایت گل- گابریل هاینتزه گفته شاید در تابستان به انگلیس بازگردد، البته اگر رئال مادرید به او بگوید که در برنامههایشان جایی ندارد.
این بازیکن آرژانتینی در هفتههای اخیر مورد توجه تاتنهام قرار گرفته و حالا گفته باشگاههای متعددی درباره وضعیت او پرسیدهاند. پاریسنژرمن هم گفته خواهان اوست ولی اگر هاینتزه از برنابئو برود ترجیح میدهد به لیگ برتر بازگردد. مادرید خواهان بازسازی دفاعش است و این بازیکن 31 ساله هنوز با هیئت مدیره و مربیان جدید صحبت نکرده است.
او میگوید: «بدم نمیآید بار دیگر در انگلیس بازی کنم. میدانم باشگاههای متعددی من را میخواهند ولی اول باید با رئال صحبت کنم. ایدهای ندارم که به کجا خواهم رفت و هنوز درباره آینده تصمیمی نگرفتهام. با رئال قراردادی دارم و باید رفتاری حرفهای داشته باشم. البته با هم مذاکره خواهیم کرد. هنوز یک سال از قرارداد من مانده و بودن در رختکن در کنار بازیکنان بزرگ عالی است.»
دیوونه باباته
مگه اونایی که زن دارن دل ندارن ؟
کاش من جای فیل بودم
انشالله که شرش رو کم میکنه![]()
یک سوال : دلیل دشمنی شما با هاینزه چیه ؟ من تازگیا میام این تاپیک خبر ندارم !
برای اینکه همیشه تر میرنه به تیم!!!
هر وقت تو بازی بوده، مخصوصا بازی های مهم، یا پنالتی داده، یا اخراج شده، یا کلا دلیل مصلم گل بوده!
تو حمله افتضاحه!
سانتر کردن که بلد نیست!
سرعت که نداره، دریبل که نداره!
تو نبردهای هوایی همیشه چشم بسته میپره!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)