تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1066 از 3347 اولاول ... 665669661016105610621063106410651066106710681069107010761116116615662066 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,651 به 10,660 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

پروفشنال Reza kheyri1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

بابل :

محتوای مخفی: تست سرعت 

2. این کاربر از Reza kheyri1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

عرض کردم "قاضی طباطبایی" سمت بلوار سازمان آب (بلوار شهید صادقی فعلی) در واقع بین بلوار کلاهدوز و بلواز سازمان آب هست. میدان فردوسی به سمت میدان راهنمایی ، چهارراه اول سمت چپ میشه قاضی طباطبایی

جلوی در دفتر مشهد ایرانسل 3g را تا 8 مگ تست کردم قبلا ، 4g هم که تست سرعت نگرفتم ولی مثل هلو سایت باز می کرد.
    منم منظورم همون قاضی طباطبایی بود که مخفف کردم
    ولی اولا 8 مگ نسبت به سرعت سایر شهرها رقم بالایی نیست
    دوما چرا فقط اونجا که نمایندگی هست باید چنین سرعتی بده؟ سایر مناطق شهر در اکثر ساعات وضع بهتری از edge ندارن
    باز خوبه برای شما هلو هست چون برای ما خیار چنبره

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

همین الان ارومیه 3G

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

5. 2 کاربر از pouyasony بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

اینم تست با idm

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

7. 3 کاربر از pouyasony بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

منم منظورم همون قاضی طباطبایی بود که مخفف کردم
    ولی اولا 8 مگ نسبت به سرعت سایر شهرها رقم بالایی نیست
    دوما چرا فقط اونجا که نمایندگی هست باید چنین سرعتی بده؟ سایر مناطق شهر در اکثر ساعات وضع بهتری از edge ندارن
    باز خوبه برای شما هلو هست چون برای ما خیار چنبره
    برای نسل سوم و 3g سرعت 8 مگ جزو سرعت های بالا به حساب میاد دوست عزیز

جاهای دیگه هم سرعت ها بدک نیست. من توی خیابان جنت 5 مگ داشتم ، توی پارک ملت همین حدود داشتم.

شما هم اگر سرعت سایت باز کردن 4g را میدید برای شما هم هلو بود. من پشتیبان شبکه یک دانشگاه هستم و اونجا پهنای باند 40 مگ دارن ولی سایت بازکردنشون به دلیل پینگ بالا و ... خوب نیست ولی در 4g ایرانسل خیلی عالی بود...
    Last edited by masooumi; 05-03-2015 at 12:45.

9. این کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

برای نسل سوم و 3g سرعت 8 مگ جزو سرعت های بالا به حساب میاد دوست عزیز

جاهای دیگه هم سرعت ها بدک نیست. من توی خیابان جنت 5 مگ داشتم ، توی پارک ملت همین حدود داشتم.

شما هم اگر سرعت سایز باز کردن 4g را میدید برای شما هم هلو بود. من پشتیبان شبکه یک دانشگاه هستم و اونجا پهنای باند 40 مگ دارن ولی سایت بازکردنشون به دلیل پینگ بالا و ... خوب نیست ولی در 4g ایرانسل خیلی عالی بود...
    دوست عزیز میشه ببینی پینگ 4G با سرورای خارجی چطوره ؟ یا مثلا با google.com و yahoo.com چطوره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بازار اینترنت ثابت تا ۲ سال آینده حذف می شود

موبنا - یک ارائه‌دهنده ADSL گفت: پس از ورود سرویس‌های نسل ۳ و ۴ تلفن همراه پیش‌بینی می‌کنیم تا ۲ سال آینده درخواست ارتباطات اینترنتی مبتنی بر سیم حذف و ارتباطات ثابت بر رسانه تعاملی و تلویزیون اینترنتی متمرکز شود.

به گزارش موبنا، محمدعلی یوسفی‌زاده ارائه‌دهنده سرویس‌های ADSL، در یک نشست خبری با خبرنگاران از پیشنهاد و توصیه وزارت ارتباطات به بخش خصوصی ICT برای همکاری با شرکت‌های خارجی خبر داد و گفت: این وزارتخانه در جلسات متعددی به شرکت‌های خصوصی حوزه ICT اعلام می‌کند که برای همکاری با مشاور خارجی و جذب سرمایه‌گذار خارجی با شرط اجرای پروژه و انتقال دانش فنی تلاش کنند مانند سرمایه‌گذاری خارجی‌ای که در اپراتور دوم تلفن همراه اتفاق افتاد.
    این فعال بازار اینترنت در ادامه با با اشاره به تغییرات پیش‌روی سرویس‌های اینترنتی پس از ورود سرویس‌های نسل 3 و 4 تلفن همراه (LTE) گفت: پیش‌بینی می‌کنیم که تا دو سال آینده متقاضی و درخواست دریافت ارتباطات اینترنتی مبتنی بر سیم حذف می‌شود و ارتباطات ثابت به سمت سرویس‌های مشابه رسانه تعاملی (IPMedia) و تلویزیون اینترنتی (IPTV) متمرکز خواهد شد.
    مدیرعامل انتقال داده‌های آسیاتک ادامه داد: با تغییر تکنولوژی و ارائه پروانه‌های جدید ارتباطات ثابت (FCP)، آینده احتمالی اپراتورهای ADSL حرکت به سمت MVNO (اپراتورهای مجازی) خواهد بود و احتمالاً تا سال 94 و 95 سرویس ADSL از قله می‌افتد و به سمت صفر شدن سرازیر می‌شود.
    وی درباره تکلیف سرویس تلفن‌ثابت در این تغییر تکنولوژی‌، تصریح کرد: در این زمان شرکت‌ها رویکردهای متفاوتی را اتخاذ می‌کنند؛ برای مثال هم‌اکنون 50 هزار مشترک تلفن ثابت یک شرکت ارائه دهنده خدمات Fix به شرکت ما که یکی از از اپراتورهای ارائه‌دهنده خدمات ADSL است، منتقل شده‌اند. یکی از راهکاریی که برای این مورد ارائه شده تبدیل تلفن ثابت به یک APP (برنامه کاربردی) روی تلفن همراه است؛ به صورت که مشابه برنامه وایبر که امکان ارتباط و تماس را روی تلفن همراه برقرار می‌کند، برنامه‌ای نیز کاربردهای تلفن ثابت را ارائه خواهد کرد و تلفن ثابت کاربر خواهد بود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 6 کاربر از mamoush1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

بازار اینترنت ثابت تا ۲ سال آینده حذف می شود

موبنا - یک ارائه‌دهنده ADSL گفت: پس از ورود سرویس‌های نسل ۳ و ۴ تلفن همراه پیش‌بینی می‌کنیم تا ۲ سال آینده درخواست ارتباطات اینترنتی مبتنی بر سیم حذف و ارتباطات ثابت بر رسانه تعاملی و تلویزیون اینترنتی متمرکز شود.

به گزارش موبنا، محمدعلی یوسفی‌زاده ارائه‌دهنده سرویس‌های ADSL، در یک نشست خبری با خبرنگاران از پیشنهاد و توصیه وزارت ارتباطات به بخش خصوصی ICT برای همکاری با شرکت‌های خارجی خبر داد و گفت: این وزارتخانه در جلسات متعددی به شرکت‌های خصوصی حوزه ICT اعلام می‌کند که برای همکاری با مشاور خارجی و جذب سرمایه‌گذار خارجی با شرط اجرای پروژه و انتقال دانش فنی تلاش کنند مانند سرمایه‌گذاری خارجی‌ای که در اپراتور دوم تلفن همراه اتفاق افتاد.
    این فعال بازار اینترنت در ادامه با با اشاره به تغییرات پیش‌روی سرویس‌های اینترنتی پس از ورود سرویس‌های نسل 3 و 4 تلفن همراه (LTE) گفت: پیش‌بینی می‌کنیم که تا دو سال آینده متقاضی و درخواست دریافت ارتباطات اینترنتی مبتنی بر سیم حذف می‌شود و ارتباطات ثابت به سمت سرویس‌های مشابه رسانه تعاملی (IPMedia) و تلویزیون اینترنتی (IPTV) متمرکز خواهد شد.
    مدیرعامل انتقال داده‌های آسیاتک ادامه داد: با تغییر تکنولوژی و ارائه پروانه‌های جدید ارتباطات ثابت (FCP)، آینده احتمالی اپراتورهای ADSL حرکت به سمت MVNO (اپراتورهای مجازی) خواهد بود و احتمالاً تا سال 94 و 95 سرویس ADSL از قله می‌افتد و به سمت صفر شدن سرازیر می‌شود.
    وی درباره تکلیف سرویس تلفن‌ثابت در این تغییر تکنولوژی‌، تصریح کرد: در این زمان شرکت‌ها رویکردهای متفاوتی را اتخاذ می‌کنند؛ برای مثال هم‌اکنون 50 هزار مشترک تلفن ثابت یک شرکت ارائه دهنده خدمات Fix به شرکت ما که یکی از از اپراتورهای ارائه‌دهنده خدمات ADSL است، منتقل شده‌اند. یکی از راهکاریی که برای این مورد ارائه شده تبدیل تلفن ثابت به یک APP (برنامه کاربردی) روی تلفن همراه است؛ به صورت که مشابه برنامه وایبر که امکان ارتباط و تماس را روی تلفن همراه برقرار می‌کند، برنامه‌ای نیز کاربردهای تلفن ثابت را ارائه خواهد کرد و تلفن ثابت کاربر خواهد بود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    چقدر خوبه که آدم قبل از یک نشست خبری چند تا قرص توهم زا میل کنه چون از اوهامی صحبت میکنه که حتی در کشورهای پیشرفته ی صنعتی هم با احتیاط دربارش صحبت میکنن
    Ip media و iptv و ... هم از یک دهه قبل توی ایران فقط داره از راه اندازی زودهنگامش صحبت میشه
    اگر راستی میگه اول راه اندازی کنه بعد بیاد شعار بده. اینکه به کار ملت هم میاد یا نه یک بحث دیگست

14. 2 کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان..از دیروز سمت غرب تهران که هستم ، اختلالات پیش اومده...آنتن هر از چند گاهی میره هم 2G هم 3G .. الانم کلا GPRS شده .. مکالماتم وسطش هی قطع میشه...بقیه هم این مشکل رو دارن یا فقط سمت منطقه 22 تهران اینجوریه ؟

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

آقا بسته 3 ماه 50 گیگ من ماه اولش تموم شد واسه ماه اول 4 گیگ تهش مونده بود که همونطور که فکر میکردم ایرانسل 4 گیگو زد تو گوشش حذفش کرد!
    الان بسته ماه دوم با مانده 17 گیگ شروع شده واسم

17. 4 کاربر از starpars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •