تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1066 از 1421 اولاول ... 6656696610161056106210631064106510661067106810691070107611161166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,651 به 10,660 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان الان برای من 2 روزه سرعت بسیار شدید افت کرده دوباره شده مثل زمانی که باید یک صفحه رو چند بار رفرش کنم تا باز بشه . سرعت دانلود که نگم بهتره

لعنت بر این............ وقتی میتونن اینترنت خوب بدن و سرعت وقتی بدون مشگل هست مگه مرض دارن دستکاری میکنن سرعت رو خراب میکنن حالا پشتیبانی هم هیچی نمیفهمه

میگم سرعت پایینه میگه مخابرات سرعت های نامحدود رو رو واقعی تنظیم کرده اخه مرد حسابی کجای 2 مگ باید سرعت دانلود 20 کیلوبایت بده و صفحه دیر باز کنه

شکایت کردم مخابرت یک نفرو فرستاد اینترنت رو تست کرد دید رو 20 هست میگه ما 1 به 8 میدیم احتمالا اون 7 نفر دیگه به مخابرات نزدیک ترن و به تو دیگه نمیرسه کاری از دست ما بر نمیاد برو شکایت رو پس بگیر

ای خدااااااا دردمو به کی بگم ؟

کاش این اشتباه رو نمیکردم میرفتم فن اوا
    Last edited by pedram_01; 17-11-2013 at 18:15.

2. 2 کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

دوستان الان برای من 2 روزه سرعت بسیار شدید افت کرده دوباره شده مثل زمانی که باید یک صفحه رو چند بار رفرش کنم تا باز بشه . سرعت دانلود که نگم بهتره

لعنت بر این............ وقتی میتونن اینترنت خوب بدن و سرعت وقتی بدون مشگل هست مگه مرض دارن دستکاری میکنن سرعت رو خراب میکنن حالا پشتیبانی هم هیچی نمیفهمه

میگم سرعت پایینه میگه مخابرات سرعت های نامحدود رو رو واقعی تنظیم کرده اخه مرد حسابی کجای 2 مگ باید سرعت دانلود 20 کیلوبایت بده و صفحه دیر باز کنه

شکایت کردم مخابرت یک نفرو فرستاد اینترنت رو تست کرد دید رو 20 هست میگه ما 1 به 8 میدیم احتمالا اون 7 نفر دیگه به مخابرات نزدیک ترن و به تو دیگه نمیرسه کاری از دست ما بر نمیاد برو شکایت رو پس بگیر

خوب 1/8 هم باشه باز باید بهت 31 بده.برای سرعت پایین شکایت کردی؟
    من برای قطعی شکایت کردم هنوز جوابش نمیومد.شکایتتو که پس نگرفتی؟

4. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خوب 1/8 هم باشه باز باید بهت 31 بده.برای سرعت پایین شکایت کردی؟
    من برای قطعی شکایت کردم هنوز جوابش نمیومد.شکایتتو که پس نگرفتی؟
    یعنی اگه 31 کیلوبایت برثانیه بده درسته ؟!!! مگه نباید سرعت 2 مگ 250 دانلود بده برای من 120 میداد فکر میکردم داره کم میده اگه سرعت 31 درسه پس چرا 120 میداد

الان من یکم گیح شدم

6. 2 کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

اقا منم همین مشکلو دارم.
    دهن ما سرویس بیه به خدا.!!
    هر چند دقیقه قطع میشه.پینگ 129 هست یهو میشه 400. داستان چیه من نمیدونم.
    مشترک جدید زیادی گرفتن.چیه هسه ندومبه.
    من دیگه ماه اخر مخابرات سرویس میگیرم. دیگه میرم فسخ میکنم. کلا دیگه دور اینترنتو خط میشکم.
    اونایی که محدود دارن مشکلی ندارن؟

8. این کاربر از masoudx89 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال majideblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

اقا منم همین مشکلو دارم.
    دهن ما سرویس بیه به خدا.!!
    هر چند دقیقه قطع میشه.پینگ 129 هست یهو میشه 400. داستان چیه من نمیدونم.
    مشترک جدید زیادی گرفتن.چیه هسه ندومبه.
    من دیگه ماه اخر مخابرات سرویس میگیرم. دیگه میرم فسخ میکنم. کلا دیگه دور اینترنتو خط میشکم.
    اونایی که محدود دارن مشکلی ندارن؟
    منم که محدود دارم مشکل دارم
    چند روزه پینگ مثل همیشه است ( دوروبر 140 و یهو میره بالا و تایم اوت)
    ولی مثل همیشه نیست
    باز کردن صفحه هات با پینگ خوب یعنی 140 یه خورده سخت شده نمیدونم چرا؟ که واسم سوال شده
    شبانه هم که هر 122 مگ ریست میکنن
    دیگه نمیدونم چه طرحیه این طرح : طرح کچل کردن مشترکهای مخابراته فکر کنم
    موندیم به کی شکایت کنیم که بفهمه چی میگی و بتونه درک کنه

10. این کاربر از majideblis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

یعنی اگه 31 کیلوبایت برثانیه بده درسته ؟!!! مگه نباید سرعت 2 مگ 250 دانلود بده برای من 120 میداد فکر میکردم داره کم میده اگه سرعت 31 درسه پس چرا 120 میداد

الان من یکم گیح شدم
    واقعی اره
    ولی بهانه ضریب اشتراک 1.8 رو اوردن باید 31 باشه اگه واقعی اره همونیه که گقتی.اگه ضریب اشتراک اجرا بشه اینطوریه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام برجناب فراز
    1سوال کوچولویی دارم!
    شما شبانه بهت چه سرعتی میدن؟
    شب کسی تو شرکت نیست چکنه.....ولی چون سرویس WSUS داریم یعنی آپدیت های مایکروسافت شبا که رایگانه برا کلاینت ها دانلود می کنیم شب اول فک کنم راحت 6 گیگ 2.5 یا 3 ساعته دانلود کرد.....مانیتور نکردیم سرعت چند بود.....ولی خود آی اس پی میگه هر طرحی بگیری شبا 4 برابر سرعت دانلود داری.......احتمالا تا 1 مگ بر ثانیه میرسه......یک خط دیگه داریم که رو اون 128 حجمی خریدیم اونم تا 400 روزا میره ولی شبا خیلی زور بزنه تا 120 برسه...(میانگینش 80 تا 90 هست) علت اینکه تا 120 میزه احتمالا چن شب که تعطیل بود ترافیک شبکه پایین بود......باز سعی مو میکنم واستون از حالات مختلفش عکس میگیرم....ولی قاچاقی پشت سرور باید دانلود کنم که بشه عس گرفت.....

13. 2 کاربر از faraz_fz89 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

دوستان خوب هم استانی تورو خدا نیاین فن آوا میترسم دوباره قیمت هارد تو استان ببرین بالا =))

15. 4 کاربر از faraz_fz89 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کمی صبر کن درست میشه منظورم شارز صورت میگره یا پول به حسابت بر میگرده وگرنه بزنگ به 2020 هرچند از اونا اب گرم نمیشه
    تا 24 ساعت حتما پول به حسابت برمیگرده، برای منم چند بار این اتفاق افتاد و پول به حسابم برگشت.
    برای من 3 بار یه همچین اتفاقی افتاد و هر 3 بار هم به حسابم برگشت خورد.
    با تشکر از همه دوستان، دقیقا همین طور شد و پول به حسابم برگشت و دوباره خرید کردم.
    خدا رو شکر مجبور نشدم 2 ساعت تو نوبت 2020 بمونم.
    ----------------------------------------------------------------
    راستی بحث شکایت رو دوستان مطرح کردن اگه یادتون باشه من قبلا (فک کنم یه ماه و نیم پیش) شکایت کردم مامور اومد خونمون و رفت! اونم چه رفتنی! کلا رفت که رفت! گفته بود باید رضایت نامه از من بگیره ولی ندادم والا هنوز حتی به خاطر گرفتن رضایت نامه هم برنگشت! به این میگن مخابرات
    نظر منو بخواین طرف خودش رضایت نامه رو پر کرد و خلاص!

17. 4 کاربر از mey123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

دوستان خوب هم استانی تورو خدا نیاین فن آوا میترسم دوباره قیمت هارد تو استان ببرین بالا =))
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی دوست عزیز مطمع شو تو منطقه شما هم تا 8 مگ باز میذارن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •