واسه 2تا از دوستام هم گرفتم اونا هم ناراضی هستن
دیشب زنگ زدم کلی سرو صدا روی تیم پشتیبانی مدتی بود سرعتم بالای 600 نمیرفت دیشب نمیدونم چیکارش کردن سرعتم زیر 900 نرفت بخدا خودشون محدود می کنن![]()
واسه 2تا از دوستام هم گرفتم اونا هم ناراضی هستن
دیشب زنگ زدم کلی سرو صدا روی تیم پشتیبانی مدتی بود سرعتم بالای 600 نمیرفت دیشب نمیدونم چیکارش کردن سرعتم زیر 900 نرفت بخدا خودشون محدود می کنن![]()
در کل شاتل خوبه فعلا بهتم نشون دادم
حالا هر طور صلاح میدونی
دیشبم 12 گیگ گرفتم
های وب هم جدیدا محدود می کنه من بهم ثابت شده
اگه بتونی مخه تیم پشتیبانی را بزنی از محدودیت درت بیارن خوبه![]()
ای بابا
اینترنت ما طلسم شده
آقا روی خط کافو هیچ شرکتی ای دی اس ال نمیده یا فقط های وب نمیده؟
من سه ماه برای شاتل منتظر موندم اخرش بیخیال شدم. اما الان شاتل خیلی بهتر از های وب هستش.
Sent from my iPhone using Tapatalk
آخه نمیگن کی سرویس برقرار میشه فقط میگن صبر کن
منم کنسل کردم و از های وب گرفتم
ولی های وب میگه روی کافو سرویس نمیده ولی گفت بزار نامه مخابرات بیاد ببینیم چی میگن
خب چطور شاتل روی کافو میده ولی های وب نه؟
من دیگه روانی شدم از دست اینا![]()
الان مبین نت دارم که فقط حجم میخوره ، هر گیگش هم 8 تومنه![]()
سلام بچه ها
شما شبی میانگین چند گیگ رایگان دانلود میکنین منظورم مثلا یک ماه پشت به پشت دانلود کنین شبا با محدودیت هاش چه سرویسی استفاده می کنین در ماه چند گیگ رایگان دانلود دارین؟ مرسی
راستش من شبی 4.2 گیگ دانلود میکنم.. سرت دانلودم رو 435 کیلو بایت قفله..
سلام من تقریبا 80 روزه های وب دارم ماه اول 1 مگ 3 گیگ داشتم سرعت تایم رایگانم 300 بود.. الان هم دو ماهه 256 ترافیگ 8 گیگ دارم سرعت تایم رایگانم بدون هیچ محدودیتی 220 هست و راحت شبی 2 گیگ میتونم دانلود کنم البته من تقریبا 1 شب در میان دانلود میکنم ( محدودیت سرعت دانلود تایم رایگان فکر کنم شاید فقط مرکز مخابراتی هایی که شلوغ هستن اجرا میشه) ما مشکل محدودیت سرعت تایم رایگان نداریم خدا رو شکر کرج هستم هفته ای تقریبا 2 الی 3 مرتبه قطعی نت 5 دقیقه ای دارم ولی کلا خدا رو شکر راضیم از های وب
اینم حجم دانلود شده ی من تو این تقریبا 80 روزه ای که های وب دارم ( تقریبا 20 گیگش ترفیک های ماهیانه و فشفشم هست بقیش دانلود تایم رایگانم هست :
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
برو مخابرات فقط ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)