lمن فقط میخواستم بدونم کسی از دوستان مشهد اینجا هست که الان روی مسیر ترکیه باشه ؟
lمن فقط میخواستم بدونم کسی از دوستان مشهد اینجا هست که الان روی مسیر ترکیه باشه ؟
یک مگا بایت دیگه؟
Sent from my RM-914_eu_euro1_225 using Tapatalk
Last edited by fight12; 25-02-2014 at 00:44.
یعنی واقا سرعت دانلود روزانه شما 1 مگابایت در ثانیه و سرعت دانلود شبانه یا همون رایگان شما 256 کیلوبایت در ثانیه است؟؟؟؟؟!!!!!.آقا اگر واقعا واسه اکثر دوستان اینطوری هست پس بابا دم مخابرات مشهد گرم.چرا اینقدر به این بدبخت گیر میدید.!!!!
.سرعت دانلود روزانه با پهنای باند دو مگ یعنی واقعا برابر است با یک مگ در ثانیه!!!!
و بعد سرعت دانلود رایگانش هم هست 256 کیلو بایت در ثانیه؟؟؟؟!!! من خیلی خوشحالم.اشک تو چشام حلقه زده.
.آقا خواهشا بگو که شوخی نمیکنی.بقیه دوستان هم با طرح پاییزه طلایی همین سرعتها رو دارن؟
Last edited by david-ebi; 25-02-2014 at 02:02.
مخابرات چه گرون بشه چه ارزون نباید بیشتر از3ماه بگیری خود من اگه میتونستم1ماهه میگرفتم.البته فقط دفعه اول3ماهه گرفتم وگرنه الان ماه به ماه شارژمیکنم.
بابا قبلا هم عکس گذاشتم دیگه . بازم میزارم :
![]()
البته دان استریم روی 7523 بسته شده که ماکزیمم سرعت همون 1 مگ رو با IDM میده
در ضمن الان مثلا خیلی کار خوبی کرده ؟ اخه من سرعت روزانه ام اینقدر باشه جز ضرر چیزی داره .
الان مثلا میخوام برم یه ویدئو 50 مگی رو ببینم . میرم تا چند ثانیه اول رو ببینم تا بفهمم ارزش نگاه کردن داره یا نه که شب بزارم دانلود . منتهی نمیشه . چون چی ؟ سر هم 10 ثانیه 10 مگ از حجمت راحت میره .
من 29 دی این طرح رو خریدم که 6 گیگ داشت . 5 گیگ هم خودم خریدم . شد 11 گیگ . الان تقریبا 1 ماه و چند روز گذشته ولی چی ؟ واسم همش 3.7 گیگ مونده تهش . که فکر کنم فقط بتونم تا یک ماه دیگه حفظش کنم .
حالا اینکه همه این سرعت رو دارن نمیدونم .
Last edited by Gregar; 25-02-2014 at 12:06.
الان باز هی پینگ برای من میره میاد وقتی اینطوری میشه اعصابم به هم میریزه
سایت های غیرداخلی برای من فقط با google dns باز میشه برای شما هم همینطوریه ؟
بله,معلوم نیست چه کار دارن میکنن
Sent from my MediaPad 10 FHD
سلام سرعت دانلود روزانه سرویس های نقره ای و برنزی به تریتیب چقدر است؟
با OpenDNS باز میشه، مشکلی نداره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)