تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1066 از 1124 اولاول ... 665669661016105610621063106410651066106710681069107010761116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,651 به 10,660 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

پاسخ یکی از شکایت هایی که کردم

2. 3 کاربر از cenam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه viking_vp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا!!!

پيش فرض

تعویض پورت هیچ تاثیری نداره....

یه چیز جالب بگم ...من ساعت11 خونه نبودم مادرم خونه بود از خرابی اومده بودن در خونه طرف به مادرم گفته بود اینترنت شما بخاطر بدهی تلفن قطع شده ...مادرم گفته بود تلفن ما دو روزه قطع شده در حالی که اینترنت 20 روز مشکل داره ....اینم از مخابرات از هر ترفندی استفاده می کنند تا زیر بار در برن ....
    بله از هر ترفندی استفاده میکنند
    تعویض پورت من به خاطر این جریان نبود.سرویس بالاتر گرفته بودم ست نمیشد پیگیری کردم دیدم پورت من قدیمیه باید عوض میکردم روی زایکسل تا حداکثر سرعت سرویسم رو بگیرم

4. 2 کاربر از viking_vp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

به نظر من اصلا بحث پورت ارور رو تو شکایت 195 مطرح نکنیم بهتره. فقط به محدود کردن سرعت از 1 بامداد تا ساعت 10-11 صبح گیر بدیم.خودشون مجبور میشن که مشکل پورت ارور (اگه واقعا مشکل باشه و عمدی نباشه) رو رفع کنن تا سرعت محدود نشه. موضوع شکایت رو هم بزنید تحویل سرعت کم تر از قرار داد.

6. 2 کاربر از AliMirzaie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوستان
    بهتره که یکبار هم به صورت حضوری بریم شکایت
    گویا یه مرکز خدمات مشترکین درست کردن به اسم آشنای اول
    یه روزی که همه وقت داشته باشن چند نفری بریم برای شکایت با یه مسئولی حرف بزنیم
    دیگه بحث دانلود کردن شبانه نیست
    عملا از ساعت 1 دیگه اینترنت از کار میوفته حالا کار واجب و ضروری داشته باشه امکان استفاده کردن نیست
    بهتره در شکایت ها از عدم امکان استفاده در ساعت 1 بامداد به بعد استفاده کنیم
    اگر اسم دانلود رو بیاریم اینا می گن ببین مشترک زیاده سرعت افت می کنه

8. 3 کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام خدمت همه همشهریای عزیز
    من کاملا این مدت همه چیز رو تحت نظر داشتم .چون من کاربریم دانلود شبانه است
    لازم به ذکره که مطالبی که پایین مینویسم فقط در مورد دانلود شبانه اس و تو روز به جز ریست پورت همه چیز مثلا خوبه و خیلی از کاربرا متوجه اش نمیشن(چون دانلود شبانه ندارن)
    از حدود 40 روز پیش تا حالا سیاست ها و برنامه های دانلود شبانه رو تغییر دادن و به صغیر و کبیر رحم نکردن (حتی من که قرارداد داشتم باهاشون یکساله)
    گویا برنامه ای نوشتن برای سیستمشون که به ازای هر گیگ که شما شارژ کنی می تونی دو برابرش با حداکثر سرعت دانلود سرویستون دانلود شبانه داشته باشن و بعد از اون سرویستون به یک شصت و چهارم سرعت اصلی افت سرعت خواهد داشت (که خلافه چون حداکثر میتونن تا یک هشتم سرعت سرویس رو محدود کنن تو )
    این وسط سه تا رنج آی پی دارن (37 و 2 و 5) که دو تاش(37 و 2) از سیاست هایی که جدید اعمال کردن پیروی نمیکنه(نمیدونم به چه دلیلی -حالا یا ضعف برنامه نویسیه یا خودشون از قصد اینطوریش کردن)
    کلا مخابرات کرمانشاه این 4 تا رنج آی پی که پایین مینویسم داره
    آی پی رنج 37
    آی پی رنج 2
    آی پی رنج 5
    آی پی رنج 10 (مخصوص زمانیه که شما شارژتون تموم شدهو باهاش شارژ میخرین)
    رنج 37 و 2 تو شب هیچ مشکلی برای دانلود ندارن وبا همون سرعت های قدیم دانلود میکنن
    ولی مشکل از جایی شروع میشه که دو تا رنج بالا به همه کاربرا نمیرسه و سیستم به بقیه آی پی 5 میده که سرعت دانلود شبانه اش یک شصت و چهارمه همونطور که گفتم(البته به شرطی که حجم شبانه تون(دوبرابر هر گیگی که در روز میخرین) رو مصرف کرده باشین
    حالا همه تو سیستم تلاش میکنن آی پیشون 37 یا 2 بشه (خاموش و روشن کردن مودم وراههای دیگه) ولی برای جلوگیری از این کار اومدن ریست پورت هم اضافه کردن به سرویسای عزیزشون(حالا یا دستی توسط اپراتوراشون رو کاربرایی که دانلود شبانه زیاد داشتن انجام میشه و کلی هم به ریشمون میخندن یا اینکه براش برنامه نوشتن)
    یعنی شما نهایتا با اون آی پی های 37 یا 2 حداکثر یه ساعت با سرعت بالا دانلود میکنی بعد پورت ریست میشه و خود به خود میره رو 5 ودیگه هم به 37 یا 2 تغییر نمیکنه
    من فکر میکنم این کارشون توجیه اون حرف وزیره که چند ماه پیش گفت باید دانلود شبانه برداشته بشه
    من هم بارها و بارها با اپراتورهای بی ادب و لهجه دارشون مشاجره کردم هم به اون سامانه 195 شکایت کردم که هیچ فایده ای نداشت.اونا از اینا بدتر
    حالا ما تنها راهمون اینه که یه روز قرار بذاریم همه جمع شیم و بریم هر جایی که به فکرمون میرسه از این دزدا شکایت کنیم
    منی که سرویس رو پارسال گرفتم چرا باید روم اعمال بشه؟ من تو قراردادم همچین چیزی نبوده -این یه تخلفشون
    یه تخلف دیگه شون هم عدم اطلاع رسانی و مخفیانه کار کردنشونه
    خب اگه میخواین سیاست مصرف منصفانه برای دانلود شبانه تون اعمال کنین چرا نمیگین که همه اینجور سردر گم نشیم از سرویسای آشغالیشون استفاده نکنیم
    اینترنت مخابرات بدون دانلود شبانه به لعنت خدا هم نمی ارزه
    من تو این تاپیک منتظر خبر دوستان هستم .هر چی تعدادمون بیشتر باشه بهتره
    میتونیم یه کانال تو تلگرام درست کنیم و وقتی به هزار یا دو هزار نفر رسیدیم بریم جاهای مختلف مث سازمان بازرسی یا استانداری تو یه روز خاص شکایتشون کنیم که فکر نکنن زرنگن وکاربرا هیچی متوجه نیستن
    سلام
    ببین والا این نظریه دو برابر حجم خریداری شده فکر نکنم صحت داشته باشه
    1 بهمن 15 گیگ سه ماهه خریدم +20 گیگ حجم اضافه
    یعنی 70 گیگ کلا باید بتونم شبا دانلود داشته باشم
    ولی دریغ از 5 گیگ !!!

10. 3 کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه viking_vp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا!!!

پيش فرض

کلا هماهنگ باشین. بالاخره عنوان و تمرکز شکایت رو روی چی بذاریم؟
    امرزو من دو بار زنگ زدم اولش سریع میگه مشترک گرامی در منطقه شما اختلال وجود دارد. حدود 2 ساعت هم کلا چراغ ADSL خاموش شد

12. 3 کاربر از viking_vp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

اگه بگیم ساعت شبانه که بدتر میشه همون در طول روز خیلی بهتر مخصوصا با مدرک باشه اینطوری میفهمنن مشکل از سرویس دهی مخابراته ...اگه بگیم یک به بعد میگن واسه دانلود کردن ولی اگه مشکل ارور پورت داخل روز حل بشه میشه مثل گذشته دانلود کرد ....کلا در طول روز نمیشه هیچ کاری کرد فقط صفحات وب میتونی داشته باشی خیلی اوضاع افتضاع است نمیدونم مشترکین دیگه چطور نفهمیدن

در مورد دوست عزیزمون گفتن اشنای اول مرکزی داره داداش ببین میتونی ادرسی گیر بیاری؟

14. 3 کاربر از cenam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

اگه بگیم ساعت شبانه که بدتر میشه همون در طول روز خیلی بهتر مخصوصا با مدرک باشه اینطوری میفهمنن مشکل از سرویس دهی مخابراته ...اگه بگیم یک به بعد میگن واسه دانلود کردن ولی اگه مشکل ارور پورت داخل روز حل بشه میشه مثل گذشته دانلود کرد ....کلا در طول روز نمیشه هیچ کاری کرد فقط صفحات وب میتونی داشته باشی خیلی اوضاع افتضاع است نمیدونم مشترکین دیگه چطور نفهمیدن

در مورد دوست عزیزمون گفتن اشنای اول مرکزی داره داداش ببین میتونی ادرسی گیر بیاری؟
    2020 یه بار ادرس داد
    اگر درست یادم مونده باشه سمت سه راه برقه به سمت 17 شهریور
    گفت ساختمان آشنای اول

16. 2 کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

کلا هماهنگ باشین. بالاخره عنوان و تمرکز شکایت رو روی چی بذاریم؟
    امرزو من دو بار زنگ زدم اولش سریع میگه مشترک گرامی در منطقه شما اختلال وجود دارد. حدود 2 ساعت هم کلا چراغ ADSL خاموش شد
    کاملا درست می گید
    بر عدم امکان استفاده از اینترنت در ساعت 12 شب تا 12 ظهر تاکید می کنیم و داشتن اختلال در ساعت دیگه روز

18. 3 کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

کلا از بین موضوعات پیش فرض سامانه شکایت فقط دوتاشون به وضعیت ما مربوطه، یکی عدم تضمین کیفیت سرویس ارائه شده و یکی هم تحویل سرعت کم تر ازقرارداد که به نظر من دومی تاثیر بیشتری داره. اما تو متن توضیح بدید که افت شدید و غیرمجاز سرعت از ساعات بامدادا تا نزدیک ظهر رو داریم که عملا اینترنت رو در این ساعات بلا استفاده میکنه و اختلال ناشی از قطع و وصل مکرر و تغییر آیپی رو هم در تمامی ساعات طول روز داریم.
    Last edited by AliMirzaie; 06-03-2016 at 02:33.

20. این کاربر از AliMirzaie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •