پاسخ یکی از شکایت هایی که کردم
![]()
پاسخ یکی از شکایت هایی که کردم
![]()
بله از هر ترفندی استفاده میکنند
تعویض پورت من به خاطر این جریان نبود.سرویس بالاتر گرفته بودم ست نمیشد پیگیری کردم دیدم پورت من قدیمیه باید عوض میکردم روی زایکسل تا حداکثر سرعت سرویسم رو بگیرم
به نظر من اصلا بحث پورت ارور رو تو شکایت 195 مطرح نکنیم بهتره. فقط به محدود کردن سرعت از 1 بامداد تا ساعت 10-11 صبح گیر بدیم.خودشون مجبور میشن که مشکل پورت ارور (اگه واقعا مشکل باشه و عمدی نباشه) رو رفع کنن تا سرعت محدود نشه. موضوع شکایت رو هم بزنید تحویل سرعت کم تر از قرار داد.
دوستان
بهتره که یکبار هم به صورت حضوری بریم شکایت
گویا یه مرکز خدمات مشترکین درست کردن به اسم آشنای اول
یه روزی که همه وقت داشته باشن چند نفری بریم برای شکایت با یه مسئولی حرف بزنیم
دیگه بحث دانلود کردن شبانه نیست
عملا از ساعت 1 دیگه اینترنت از کار میوفته حالا کار واجب و ضروری داشته باشه امکان استفاده کردن نیست
بهتره در شکایت ها از عدم امکان استفاده در ساعت 1 بامداد به بعد استفاده کنیم
اگر اسم دانلود رو بیاریم اینا می گن ببین مشترک زیاده سرعت افت می کنه![]()
سلام
ببین والا این نظریه دو برابر حجم خریداری شده فکر نکنم صحت داشته باشه
1 بهمن 15 گیگ سه ماهه خریدم +20 گیگ حجم اضافه
یعنی 70 گیگ کلا باید بتونم شبا دانلود داشته باشم
ولی دریغ از 5 گیگ !!!
کلا هماهنگ باشین. بالاخره عنوان و تمرکز شکایت رو روی چی بذاریم؟
امرزو من دو بار زنگ زدم اولش سریع میگه مشترک گرامی در منطقه شما اختلال وجود دارد. حدود 2 ساعت هم کلا چراغ ADSL خاموش شد
اگه بگیم ساعت شبانه که بدتر میشه همون در طول روز خیلی بهتر مخصوصا با مدرک باشه اینطوری میفهمنن مشکل از سرویس دهی مخابراته ...اگه بگیم یک به بعد میگن واسه دانلود کردن ولی اگه مشکل ارور پورت داخل روز حل بشه میشه مثل گذشته دانلود کرد ....کلا در طول روز نمیشه هیچ کاری کرد فقط صفحات وب میتونی داشته باشی خیلی اوضاع افتضاع است نمیدونم مشترکین دیگه چطور نفهمیدن
در مورد دوست عزیزمون گفتن اشنای اول مرکزی داره داداش ببین میتونی ادرسی گیر بیاری؟
2020 یه بار ادرس داد
اگر درست یادم مونده باشه سمت سه راه برقه به سمت 17 شهریور
گفت ساختمان آشنای اول
کاملا درست می گید
بر عدم امکان استفاده از اینترنت در ساعت 12 شب تا 12 ظهر تاکید می کنیم و داشتن اختلال در ساعت دیگه روز
![]()
کلا از بین موضوعات پیش فرض سامانه شکایت فقط دوتاشون به وضعیت ما مربوطه، یکی عدم تضمین کیفیت سرویس ارائه شده و یکی هم تحویل سرعت کم تر ازقرارداد که به نظر من دومی تاثیر بیشتری داره. اما تو متن توضیح بدید که افت شدید و غیرمجاز سرعت از ساعات بامدادا تا نزدیک ظهر رو داریم که عملا اینترنت رو در این ساعات بلا استفاده میکنه و اختلال ناشی از قطع و وصل مکرر و تغییر آیپی رو هم در تمامی ساعات طول روز داریم.
Last edited by AliMirzaie; 06-03-2016 at 02:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)