تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1066 از 1298 اولاول ... 6656696610161056106210631064106510661067106810691070107611161166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,651 به 10,660 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

از ISP این تست مشخص است که مودم IP از رنج 5.219 گرفته است که قبلاً گفتم مشکل پهنای باند دارد
    سرعتش برای من که درسته.الان خطم روی 3 مگ بسته شده نهایت سرعت همین 2.6 مگه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

____تکراری_____
    Last edited by zxzxcvcv; 29-06-2015 at 19:09.

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام من 7 ساله (شایدم 6ساله درست یادم نیست ) توی فاز 2 بهارستان اینترنت مخابرات دارم(یعنی اولین خط هم پرسرعت توی فاز 2 من گرفتم)
    آخه خطمون فیبر نوریه فقط میشه از مخابرات نت گرفتت به تازگی توی این دو سه سال از شبکیه هم نت گرفتم که شبانش پکید و ولش کردم
    پارسال سرویس حرفه ای گرفتم با سرعت بالا ولی به خاطر محدودیت فیبر نوری دائم سرعتم روی 220 کیلوبایت بود ولی امروز صبح خیلی شوکه شدم بالاخره بعد از این همه سال سرعتم اومد بالا
    امروز صبح خواستم بعد از 1 ماه یه سری اهنگ رو با شبانه رایگان بگیرم که دیدم سرعتم شده 1 مگابایت یا 8 مگابیت مخخخخم سوووت کشید
    خواستم تشکر کنم از مسئولین که بالاخره سرعتای ما هم بالا رفت
    حساب کردم میشه با این سرعت شبی 16 گیگ فایل گرفت دیگه هم نیاز نیست واسه دانلود چند تا فیلم چند شب هی کامپیوتر روشن
    با این سرعت ماهی 1 بار شبا روشن شه میشه فایل های مورد نیاز رو مفتی گرفت خدا پدر حسن کلید رو بیامرزه

اینم speedtest
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by mehdi speed 700; 30-06-2015 at 06:09.

4. 2 کاربر از mehdi speed 700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کلا همیشه پیشنهاد جالبی میدید ... آخه آدم عاقل باهوش مهندس کارکشته .... من نمیدونم به شما واقعا چه بگم این چه مشکلی هست که از ساعت 2 شب شروع میشه ساعت 7 صبح هم تمام میشه !!!! ..... در دیگر ساعت شبانه روز به جز دیر باز شدن صفحات وب از لحاظ سرعت دانلود مشکلی نیست .....
    ای بابا یادش بخیر ما هم یه روزی حرص سرعت و ترافیک رایگان میخوردیم و قرار میزاشتیم اینحا میریختیم مخابرات ولیعصر که اقا این چه وضعه نت دادنه از وقتی دانشجو شدیم رفیتم سر کار دیگه حس این بحثام نیس
    ولی خوب از روی تجربه و این که رشتم الکترونیک هست میگم
    ببینید مخابرات پهنای باند خوبی داره ارائه میده بالاخره مخاااابراته دیگه مال اقایووونه توی این 1 سال اخیر حالا از وقتی سرویس های خوبش شروع به واگذاری شد اوایل سرعتا خوب بود به غیر از dlc ها که 220 بالا نمیرفت توی مناطق دیگه که خطوط نسل قدیم سرعت روی 8 مگابیت یا 10 مگابیت بود تااااا این که واگذاری زیاد شد هی سرویس داد هی سرویس داد خطوط توی یه سری مناطق شلوغ شد از اونجایی که این شلوغی تاثییری روی سرعت dlcها نزاشت چون همه روی 220 بودن دیگه کسی بالاتر از این نمیرفت پس توی مناطقی که مخابرات سرویس رو dlcها میداد افت سرعت حتی با واگذاری زیاد نداشتیم ولی خوب سرعت خطوط قدیمی همه روی 8 و 10 بود (منظورم طرح حرفه ای هستش نه زرین)خوب مسلمه وقتی شبا همه کپ کنن روی پهنای باند به دانلود و همه هم بخوان 8 مگابیت بر ثانیه بگیرن سرعت میپکه حالا این که سرعت شما بپکه بستگی به منطقتون داره که اون منطقه حجم استفاده از پهنای باند چقدر باشه.حالا وقتی زمان شبانه تموم میشه باید سرعتا عادی شه چون فشار روی پهنای باند برداشته میشه و سرعت برمیگرده به عادی
    تازگی ها اونجور که من امروز صبح متوجه شدم خطوط فیبر نوری هم انگار تجهیزات اپدیت شده و سرعتا بالا رفته حالا البته من زیادم دلم رو خوش نمیکنم چون اینم اگه شلوغ شه سرعتش میپکه ولی خوب منطقه ما بهارستان زیاد سطح علمی جالبی ندارنپس فکر نکنم فعلا افت داشته باشیم چون زیاد از این چیزا سر در نمیارن نمیرن سرویس بگیرن همه با همین ایرانسل و نسل سومش کار میکنن شرکتا و تجاری ها هم روی خطوط نسل قدیم هستن توی بهارستان و روی خطوط dlc اکثرا کاربر خانگی هستن که اصن نمیدونن مخابرات سرویس حرفه ای میده و سرویس حرفه ای چی ی ی ی هست
    راستی صرفا جهت اطلاع dlc همون فیبر نوریه
    Last edited by mehdi speed 700; 30-06-2015 at 06:03.

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آقا یه سوال. کسایی که طرح حرفه ای شبانه ۹۹ درصد رایگان دارن حس میکنن خیلی بیشتر از یک درصد تو پاچه آدم میکنن وقتی شبا دانلود میکنی؟
    بعضی مواقع تو یه شب کل حجم رو مصرف میکنه!!
    من نزدیک ۸ تا شرکت عوض کردم ولی دزد تر از مخابرات ندیدم!
    اره رفیق بخوایم حساب کنیم 1 درصد بیشتره من حساب که که ردم هر 1 گیگ 35 مگابایت میندازه

راستی دوستان من الان داشتم از 10 شفحه قبل میخوندم بیکار بودم امروز
    ببینید این رو من توی شرکت های دیگه دیده بودم حالا این جور که میگین شاید افت سرعتا دلیلش اینم باشه البته بعید میدونم
    یه قانونی هست سقف مصرف اقا شرکت میاد میبینه یه سریا هستن شبانه رایگان رو پکوندن یعنی دائم روی نت شبانه توی دانلود اپلودن و هی دارن استفاده میکنن حالا یه سریا مثه من هستن شاید شبا ماهی 5 گیگم میانگین دانلود ندارن خوب حالا اگه دائم سرعت باز باشه و اون دوستان پر مصرف همش توی دانلود باشن خوب سعت افت می کنه و منی که مصرفم کمه یه شب میام دانلود کنم میبینم ععع پ این چع سرعتیه دو تا حرف نثار شرکت میکنم واس همین میان بعضی وقتا شرکتا مشترکین پر مصرف رو شناسایی میکنن و میبینن این طرف همش داره دانلود میکنه خوب بسشه باید واسش محدودیت بزاریم سرعتشو کم میکنن که وقتی این اقا داوم توی استفاده از سرویس زیاد بار روی سرویس ها نداشته باشه و مشترکین کم مصرف بتونن سرعت واقعیشونو بگیرن
    حالا پس اگه یه سریا خداییش صبح تا شب تو دانلودن و الانم سرعتشون پایینه ناراحت نباشن شاید این قانون رو مخابرات واسه افزایش کیفیت سرویس دهیش گذاشته
    بعدم از من میشنوید اول درامدتون رو ببرین بالا که توی زندگی رفاه مالی داشته باشین بعد وقتتون بزارین واسه تفریحوقتی ادم رفاه مالی داشته باشه دیگه نیازی به شبانه رایگانم نداره که بخواد حرص بخوره
    به امید روزی که همتون وضعتون خوب شه که اصن نیازی به چیز رایگان نداشته باشین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

وای خدای من با طرح زرین این اولین باره که سرعت 8864 کیلوبیت رو تجربه میکنم
    همینطور سرعت بالای 1142 کیلوبیت آپلود هم جای تعجب داره
    به نظر شما علت چیه

8. این کاربر از mahdi// بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ماه اولی که از مخابرات نت گرفتم سرعتم روی 10 مگ بود بعدش بستنش رو 5 مگ به مدت 4 ماه
    حالا دیشب نگاه کردم دیدم باز سرعتم شده 10 مگ! البته اپلودم روی همون 512 مونده
    چیکار میکنن اینا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ راستی با این حال که خطم رو 10 مگ بسته شده سرعت دانلودم بیشتر از 900 نمیشه. چرا؟ ممکنه بخاطر آپلودم باشه که رو 512 گیرکرده؟

خطم که تا 22 مگ راحت میکشه

10. این کاربر از omniahd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

ماه اولی که از مخابرات نت گرفتم سرعتم روی 10 مگ بود بعدش بستنش رو 5 مگ به مدت 4 ماه
    چیکار میکنن اینا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ راستی با این حال که خطم رو 10 مگ بسته شده سرعت دانلودم بیشتر از 900 نمیشه. چرا؟ ممکنه بخاطر آپلودم باشه که رو 512 گیرکرده؟

نه ربطی به آپلود 512 نداری منم قبلا که خطم روی 10 مگ بود آپلودم 512 بود و سرعت دانلودم 1 مگابایت بود

12. 2 کاربر از zxzxcvcv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ای بابا یادش بخیر ما هم یه روزی حرص سرعت و ترافیک رایگان میخوردیم و قرار میزاشتیم اینحا میریختیم مخابرات ولیعصر که اقا این چه وضعه نت دادنه از وقتی دانشجو شدیم رفیتم سر کار دیگه حس این بحثام نیس
    ولی خوب از روی تجربه و این که رشتم الکترونیک هست میگم
    ببینید مخابرات پهنای باند خوبی داره ارائه میده بالاخره مخاااابراته دیگه مال اقایووونه توی این 1 سال اخیر حالا از وقتی سرویس های خوبش شروع به واگذاری شد اوایل سرعتا خوب بود به غیر از dlc ها که 220 بالا نمیرفت توی مناطق دیگه که خطوط نسل قدیم سرعت روی 8 مگابیت یا 10 مگابیت بود تااااا این که واگذاری زیاد شد هی سرویس داد هی سرویس داد خطوط توی یه سری مناطق شلوغ شد از اونجایی که این شلوغی تاثییری روی سرعت dlcها نزاشت چون همه روی 220 بودن دیگه کسی بالاتر از این نمیرفت پس توی مناطقی که مخابرات سرویس رو dlcها میداد افت سرعت حتی با واگذاری زیاد نداشتیم ولی خوب سرعت خطوط قدیمی همه روی 8 و 10 بود (منظورم طرح حرفه ای هستش نه زرین)خوب مسلمه وقتی شبا همه کپ کنن روی پهنای باند به دانلود و همه هم بخوان 8 مگابیت بر ثانیه بگیرن سرعت میپکه حالا این که سرعت شما بپکه بستگی به منطقتون داره که اون منطقه حجم استفاده از پهنای باند چقدر باشه.حالا وقتی زمان شبانه تموم میشه باید سرعتا عادی شه چون فشار روی پهنای باند برداشته میشه و سرعت برمیگرده به عادی
    تازگی ها اونجور که من امروز صبح متوجه شدم خطوط فیبر نوری هم انگار تجهیزات اپدیت شده و سرعتا بالا رفته حالا البته من زیادم دلم رو خوش نمیکنم چون اینم اگه شلوغ شه سرعتش میپکه ولی خوب منطقه ما بهارستان زیاد سطح علمی جالبی ندارنپس فکر نکنم فعلا افت داشته باشیم چون زیاد از این چیزا سر در نمیارن نمیرن سرویس بگیرن همه با همین ایرانسل و نسل سومش کار میکنن شرکتا و تجاری ها هم روی خطوط نسل قدیم هستن توی بهارستان و روی خطوط dlc اکثرا کاربر خانگی هستن که اصن نمیدونن مخابرات سرویس حرفه ای میده و سرویس حرفه ای چی ی ی ی هست
    راستی صرفا جهت اطلاع dlc همون فیبر نوریه
    خدا رو شکر سرعت شما بالا رفت .... ولی تعجب میکنم میگید سرعت dlc ها بالاتر از 220 نمیره .... من خودم نزدیکای شما هستم بیشتر از یکساله سرعتم بالای 800 دانلود (در روز و به غیر از از بعضی از ماه های سال که افت داشته ) .... خط منم DLC بوده .......

14. این کاربر از mohsen19x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اگر خط شما تا 50 مگ هم بکشه .... چون از لحاظ اکانت 10 مگ هست سرعت بالاتر از 10 مگ نمیره......

16. 2 کاربر از mohsen19x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •