سرعتش برای من که درسته.الان خطم روی 3 مگ بسته شده نهایت سرعت همین 2.6 مگه
سرعتش برای من که درسته.الان خطم روی 3 مگ بسته شده نهایت سرعت همین 2.6 مگه
____تکراری_____
Last edited by zxzxcvcv; 29-06-2015 at 19:09.
سلام من 7 ساله (شایدم 6ساله درست یادم نیست) توی فاز 2 بهارستان اینترنت مخابرات دارم(یعنی اولین خط هم پرسرعت توی فاز 2 من گرفتم
)
آخه خطمون فیبر نوریه فقط میشه از مخابرات نت گرفتت به تازگی توی این دو سه سال از شبکیه هم نت گرفتم که شبانش پکید و ولش کردم
پارسال سرویس حرفه ای گرفتم با سرعت بالا ولی به خاطر محدودیت فیبر نوری دائم سرعتم روی 220 کیلوبایت بودولی امروز صبح خیلی شوکه شدم بالاخره بعد از این همه سال سرعتم اومد بالا
امروز صبح خواستم بعد از 1 ماه یه سری اهنگ رو با شبانه رایگان بگیرم که دیدم سرعتم شده 1 مگابایت یا 8 مگابیت مخخخخم سوووت کشید
خواستم تشکر کنم از مسئولین که بالاخره سرعتای ما هم بالا رفت
حساب کردم میشه با این سرعت شبی 16 گیگ فایل گرفت دیگه هم نیاز نیست واسه دانلود چند تا فیلم چند شب هی کامپیوتر روشن
با این سرعت ماهی 1 بار شبا روشن شه میشه فایل های مورد نیاز رو مفتی گرفت خدا پدر حسن کلید رو بیامرزه
اینم speedtest
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by mehdi speed 700; 30-06-2015 at 06:09.
ای بابا یادش بخیر ما هم یه روزی حرص سرعت و ترافیک رایگان میخوردیم و قرار میزاشتیم اینحا میریختیم مخابرات ولیعصر که اقا این چه وضعه نت دادنه از وقتی دانشجو شدیم رفیتم سر کار دیگه حس این بحثام نیس
ولی خوب از روی تجربه و این که رشتم الکترونیک هست میگم
ببینید مخابرات پهنای باند خوبی داره ارائه میده بالاخره مخاااابراته دیگه مال اقایووونهتوی این 1 سال اخیر حالا از وقتی سرویس های خوبش شروع به واگذاری شد اوایل سرعتا خوب بود به غیر از dlc ها که 220 بالا نمیرفت توی مناطق دیگه که خطوط نسل قدیم سرعت روی 8 مگابیت یا 10 مگابیت بود تااااا این که واگذاری زیاد شد هی سرویس داد هی سرویس داد خطوط توی یه سری مناطق شلوغ شد از اونجایی که این شلوغی تاثییری روی سرعت dlcها نزاشت چون همه روی 220 بودن دیگه کسی بالاتر از این نمیرفت پس توی مناطقی که مخابرات سرویس رو dlcها میداد افت سرعت حتی با واگذاری زیاد نداشتیم ولی خوب سرعت خطوط قدیمی همه روی 8 و 10 بود (منظورم طرح حرفه ای هستش نه زرین)خوب مسلمه وقتی شبا همه کپ کنن روی پهنای باند به دانلود و همه هم بخوان 8 مگابیت بر ثانیه بگیرن سرعت میپکه حالا این که سرعت شما بپکه بستگی به منطقتون داره که اون منطقه حجم استفاده از پهنای باند چقدر باشه.حالا وقتی زمان شبانه تموم میشه باید سرعتا عادی شه چون فشار روی پهنای باند برداشته میشه و سرعت برمیگرده به عادی
تازگی ها اونجور که من امروز صبح متوجه شدم خطوط فیبر نوری هم انگار تجهیزات اپدیت شده و سرعتا بالا رفته حالا البته من زیادم دلم رو خوش نمیکنم چون اینم اگه شلوغ شه سرعتش میپکه ولی خوب منطقه ما بهارستان زیاد سطح علمی جالبی ندارنپس فکر نکنم فعلا افت داشته باشیم چون زیاد از این چیزا سر در نمیارن نمیرن سرویس بگیرن همه با همین ایرانسل و نسل سومش کار میکنن شرکتا و تجاری ها هم روی خطوط نسل قدیم هستن توی بهارستان و روی خطوط dlc اکثرا کاربر خانگی هستن که اصن نمیدونن مخابرات سرویس حرفه ای میده و سرویس حرفه ای چی ی ی ی هست
راستی صرفا جهت اطلاع dlc همون فیبر نوریه![]()
Last edited by mehdi speed 700; 30-06-2015 at 06:03.
اره رفیق بخوایم حساب کنیم 1 درصد بیشتره من حساب که که ردم هر 1 گیگ 35 مگابایت میندازه
راستی دوستان من الان داشتم از 10 شفحه قبل میخوندم بیکار بودم امروز
ببینید این رو من توی شرکت های دیگه دیده بودم حالا این جور که میگین شاید افت سرعتا دلیلش اینم باشه البته بعید میدونم
یه قانونی هست سقف مصرف اقا شرکت میاد میبینه یه سریا هستن شبانه رایگان رو پکوندن یعنی دائم روی نت شبانه توی دانلود اپلودن و هی دارن استفاده میکنن حالا یه سریا مثه من هستن شاید شبا ماهی 5 گیگم میانگین دانلود ندارن خوب حالا اگه دائم سرعت باز باشه و اون دوستان پر مصرف همش توی دانلود باشن خوب سعت افت می کنه و منی که مصرفم کمه یه شب میام دانلود کنم میبینم ععع پ این چع سرعتیه دو تا حرف نثار شرکت میکنم واس همین میان بعضی وقتا شرکتا مشترکین پر مصرف رو شناسایی میکنن و میبینن این طرف همش داره دانلود میکنه خوب بسشه باید واسش محدودیت بزاریم سرعتشو کم میکنن که وقتی این اقا داوم توی استفاده از سرویس زیاد بار روی سرویس ها نداشته باشه و مشترکین کم مصرف بتونن سرعت واقعیشونو بگیرن
حالا پس اگه یه سریا خداییش صبح تا شب تو دانلودن و الانم سرعتشون پایینه ناراحت نباشن شاید این قانون رو مخابرات واسه افزایش کیفیت سرویس دهیش گذاشته
بعدم از من میشنوید اول درامدتون رو ببرین بالا که توی زندگی رفاه مالی داشته باشین بعد وقتتون بزارین واسه تفریحوقتی ادم رفاه مالی داشته باشه دیگه نیازی به شبانه رایگانم نداره که بخواد حرص بخوره
به امید روزی که همتون وضعتون خوب شه که اصن نیازی به چیز رایگان نداشته باشین![]()
وای خدای من با طرح زرین این اولین باره که سرعت 8864 کیلوبیت رو تجربه میکنم
همینطور سرعت بالای 1142 کیلوبیت آپلود هم جای تعجب داره
به نظر شما علت چیه![]()
ماه اولی که از مخابرات نت گرفتم سرعتم روی 10 مگ بود بعدش بستنش رو 5 مگ به مدت 4 ماه
حالا دیشب نگاه کردم دیدم باز سرعتم شده 10 مگ! البته اپلودم روی همون 512 مونده
چیکار میکنن اینا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ راستی با این حال که خطم رو 10 مگ بسته شده سرعت دانلودم بیشتر از 900 نمیشه. چرا؟ ممکنه بخاطر آپلودم باشه که رو 512 گیرکرده؟
خطم که تا 22 مگ راحت میکشه
نه ربطی به آپلود 512 نداری منم قبلا که خطم روی 10 مگ بود آپلودم 512 بود و سرعت دانلودم 1 مگابایت بود
خدا رو شکر سرعت شما بالا رفت .... ولی تعجب میکنم میگید سرعت dlc ها بالاتر از 220 نمیره .... من خودم نزدیکای شما هستم بیشتر از یکساله سرعتم بالای 800 دانلود (در روز و به غیر از از بعضی از ماه های سال که افت داشته ) .... خط منم DLC بوده .......
اگر خط شما تا 50 مگ هم بکشه .... چون از لحاظ اکانت 10 مگ هست سرعت بالاتر از 10 مگ نمیره......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)