تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1066 از 1291 اولاول ... 6656696610161056106210631064106510661067106810691070107611161166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,651 به 10,660 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

داداش منطقه ما هم adsl نداره واسه همین اون موقع که وایمکس استفاده میکردم دقیقا هین جور بود و البته 2 بعد از ظهر به بعد این جور میشد
    بعدش وایرلس گرفتم و متوجه شدم مشکل از کجاست ، در ارتباط بدون سیم چه وایمکس چه 5.8 شما تو مودمت که نگاه کنی یه مقیاسی داری که نوشته dbm که نشون دهنده قدرت سیگنالته معمولا اگه این مقدار به -70 برسه شما قدرت سیگنال خیلی خوبی داری ، اما چیزی که از این مهم تره کیفیت سیگنال که تو مودم وایمکس نمیزنه اما تو وایرلس 5.8 که دارم مقدار رو به درصد میزنه ، وقت هایی که نویز داشته باشی این مقدار میاد زیر 70% و اوضاع خیلی خراب میشه ، چرا نویز پیش میاد چون که یوزر های زیادی روی یه کانال فرکانسی به آنتن وصل هستند.
    مثلا شما توی مودمت میتونی کانال فرکانسی که وصلی رو ببینی ، که حدود 3500 هست و کل یوز های منطقه تون به همین فرکانس وصل میشند
    اگر ایرانسل به همون دکلی که تو منطقه است یه کانال دیگه اصافه کنه پهنای باند 2 برابر میشه و این مشکلات حل میشه
    ولی مساله اینه که آدم با سوادی تو ایرانسل گیر نمیاد که حالیش کنی تو مناطقی که یوزر زیاد دارید یه کانال اصافه هم بزارید تا مشکل افت سرعت شدید بعد از ظهر ها به وجود نیاد !!!!
    یک دنیا ممنون دوست عزیز که اطلاعات تخصصیت رو در اختیارم گذاشتی... و وقتت رو به سئوالم اختصاص دادی...
    شما که گفتی، رفتم نگاه کردم...
    و این عددا رو دیدم:
    Link Quality(CINR Reuse1) 23%
    Link Quality(CINR Reuse3) 55%
    CINR Reuse1 14.73dB
    CINR Reuse3 21.01dB
    RSSI -77.81dBm
    الان یعنی وضعیت ارتباطی من خیلی داغونه، نه؟

دوستانی که وضعیت وایمکستون خوبه...
    ممکنه یه زحمت بکشید ببینید واسه شما چه اعدادی نوشته شده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

یک دنیا ممنون دوست عزیز که اطلاعات تخصصیت رو در اختیارم گذاشتی... و وقتت رو به سئوالم اختصاص دادی...
    و این عددا رو دیدم:

اوضاع کیفیت خرابه دیگه!
    باید بالا %70 باشه که 55% ه

3. این کاربر از laser1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

و این عددا رو دیدم:

وضعیت شما خیلی هم بد نیست

دوستانی بودن که همین وضعیت رو داشتن و سرعتشون هم خوب بوده

این برای مودم خود من هست و یه وضعیت مطلوب و خوب هست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما عزیز سعی کن با جا بجا کردن مودمت که شامل (بالا پایین بردن مودم توی بهترین نقطه اتاق چپ و راست بردن مودم ) هست

به صورت مثال الان همین جایی که مودم شما هست --- شما مودم رو سانت به سانت ببر به چپ و راست و همون لحظه هم بزار کنترل پنلت باز باشه که فرکانس ها رو ببینی بعد ببین وضعیت بهتر میشه یا بد تر همینجوری کمی با مودم بازی کن تا هی به وضعیت مطلوب و فرکانس های باالاتر برسی

اگه دیدی جواب نداد کمی مودم رو بالا ببر کمی پایین بیار این روش هم تست کن تا وضعیت فرکانست بهتر بشه
    Last edited by iCe m@n; 21-03-2014 at 01:38.

5. این کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

این ایرانسل جشنواره بهار یا نوروزی نداره که رو همون زمستون مونده ؟ یا فقط همین 12 ساعت رایگانش جشنواره حسابه ؟

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

مگه میشه وایمکس جشنواره نداشته باشه. مهمترینش همون تعرفه رایگان 12 شب تا 12 ظهر هست!
    ولی خوب کم کم ( احتمالا از 5 فروردین به بعد ) تعریفه های تشویقی بهار میاد. ولی احتمالش خیلی کمه که تغییر بکنه. تو تعرفه تشویقی جدید باید تغییرات ساختاری اعمال بشه. 20% کم شدن نرخ اینترنت. که ایرانسل کلا تو این زمینه هنوز هیچ فعالیتی نکرده.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

مگه میشه وایمکس جشنواره نداشته باشه. مهمترینش همون تعرفه رایگان 12 شب تا 12 ظهر هست!
    ولی خوب کم کم ( احتمالا از 5 فروردین به بعد ) تعریفه های تشویقی بهار میاد. ولی احتمالش خیلی کمه که تغییر بکنه. تو تعرفه تشویقی جدید باید تغییرات ساختاری اعمال بشه. 20% کم شدن نرخ اینترنت. که ایرانسل کلا تو این زمینه هنوز هیچ فعالیتی نکرده.
    5 فروردین که خیلی دیره باید از یکم میومد مثل همیشه .در مورد قیمت هم قرار نبوده پایین بیاد چون ظاهرا این کاهش قیمت فقط برای adsl بوده نه برای هر نوع اینترنت .در واقع پهنای باندی که به شرکت های ارائه دهنده adsl میفروشن با تخفیف هست.مگر این که جدیدا برای وایمکس هم تخفیف در پهنای باند گذاشته باشه زیر ساخت که بعید میدونم.

9. 2 کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

5 فروردین که خیلی دیره باید از یکم میومد مثل همیشه .در مورد قیمت هم قرار نبوده پایین بیاد چون ظاهرا این کاهش قیمت فقط برای adsl بوده نه برای هر نوع اینترنت .در واقع پهنای باندی که به شرکت های ارائه دهنده adsl میفروشن با تخفیف هست.مگر این که جدیدا برای وایمکس هم تخفیف در پهنای باند گذاشته باشه زیر ساخت که بعید میدونم.
    نه بعد از کلی بحث و جدل همون مصوبه قبلی تایید شد یعنی این تخفیف شامل حال وایمکس و gprs و ... نشد و فقط شرکت های adsl این تخفیف را گرفتن. من موندم کیا میشینن اون بالا تصمیم میگیرن، جلوتر از نوک بینیشونم نمیتونن ببینن.

11. 2 کاربر از Mr.Aras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان. سایت ایرانسل واسه شما باز میشه؟؟ واسه من باز نمیشه!!

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

سایت برای من راحت باز میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه shamsoddin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوستان یه مودم داخلی با 9 ماه اشتراک باقیمانده 2 مگابیت_حجمشو نمیدونم_200 تومن ارزش داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •