تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1066 از 1211 اولاول ... 6656696610161056106210631064106510661067106810691070107611161166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,651 به 10,660 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مشکل شما فکر کنم این هست که ورژن اون پچ با ورژن بازی فرق داره. شما کرک 1.3 رو هم دانلود کنید و اونو توی محل بازی کپی کنید بعدش احتمالا مشکلتون حل میشه.
    نشد ! کرک همون پست رو هم گرفتم ولی بازم نشد ! همون ارور رو میده !

قبل از این پجهای قبلی هم لازمه !؟

2. این کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

باید ضربدر رو تند تند بزنی موقعی که شوت رو زدی کات می گیره
    ممنون آرمين خان ولي وقتي كه وايساده بايد تند تند ضبدربزني بعد شوت كني؟ يا اول شوت كنيم بعد تند تند ضربدر وبزنيم بعد خودش كات بگيره مگه واسه كات دادن نميان اين وراونورو بگيرن كه كات بگيره؟ يه خورده بيشتر توضيح بدي ممنونت ميشم
    مخلصيم

4. این کاربر از Advanced Ali-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من PATCH 1.3 رو دانلود کردم از پست 9000 همین تاپیک ولی موقع نصب این ارور رو میده :

البته توی همون پست در مورد این مسئله و راه حلش توضیح دادن:
    خوب حالا می مونه یک نکته : مشکل در نصب پچ به طور عمومی نصب در یک حالت نمی تونه نصب بشه اگه فرض کنیم هیچ مشکلی در ویندوز و ... نیست. و اون اینه که بازی شما نصبش اورجینال نباشه منظورم از نصب اورجینال اینه که هیچ شخص یا شرکتی Instalation یا Setup یا Autorun اختصاصی برای نصب بازی ایجاد نکنه و به قول خودش نصب و آسان و بدون سریال نامبر و غییره ایجاد نکنه چون در این حالت بازی موقع نصب در مسیر پیش فرض وارد ریجستری نمیشه. و چون وقتی شما سعی می کنید پچ رسمی نصب کنید اون پچ ابتدا مسیر ریجستری رو می گرده و چون توی مسیر درست وارد نشده کلید ریجستری پچ فکر می کنه که شما بازی رو روی سیستم نصب نکردید بنابراین پیغام خطا میده. البته من حدس می زنم شما با وارد کردن یک کلید ریجستری این مشکلتون رفع بشه ولی مطمئن نیستم چون امتحان کردم ولی اصولا باید بشه. ولی راه حلی که من برای شما پیشنهاد می کنم: نصب بازی شما توسط گروهی یا شخصی دست کاری شده. شما می تونید با در اختیار داشتن یک سری فایل نصبی که dll یا exe و ... که دست کاری نشدن یک نصب اورجینال برای بازیتون بسازید.

نحوه کار کل فایل های نصب بازی رو از روی DVD یا DVD های بازی توی یک فولدر کپی می کنید. تا کنار هم باشد. درست مثل اینکه می خواهید بازی رو از روی هارد نصب کنید. قبل اینکه نصب کنید. پکیج Install Orignal رو از لینکی که در پایین گذاشتم دانلود کنید. و از حالت زیپ خارج کنید. حالا اون فایل ها رو کپی کنید روی فایل های نصبی که توی فولدر کپی کردید خواهید دید که از شما می خواد که جایگزین کنه فایل ها رو و شما هم جایگزین کنید در واقع فایل های دست نخورده داخل پکیج جایگزین فایل های نصبی دستکاری شده DVD بازی میشن. حالا موقع نصب بازی از روی هارد کامپیوتر هست. شما بازیتون رو با نصب اورجینال نصب می کنید. و دیگه مشکلی برای نصب پچ رسمی نخواهید داشت

6. 3 کاربر از lebesgue بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

ممنون آرمين خان ولي وقتي كه وايساده بايد تند تند ضبدربزني بعد شوت كني؟ يا اول شوت كنيم بعد تند تند ضربدر وبزنيم بعد خودش كات بگيره مگه واسه كات دادن نميان اين وراونورو بگيرن كه كات بگيره؟ يه خورده بيشتر توضيح بدي ممنونت ميشم
    مخلصيم
    سلام.
    عزیز من آخه وقتی یارو وایساده ضربدر رو بزنی که پاس میده!!
    پس وقتی شوت میکنی باید اون کار رو انجام بدی.
    یه چیز دیگه هم وقتی توی فاصله ی 25 سانت یا کمتر به دروازه ضربه اشته دارید.توپ رو بیارید گوشه ی دروازه (بین نفر اول و دوم دیوار دفاعی)بعد دایره با پایین رو بگیرید و تا ته پر کنید 80 % توی گله و دروازه بان قاطی میکنه!!

8. 3 کاربر از vampyre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اون کارو هم کردم حالا موقع نصب این ارور رو میده :

10. این کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

سلام
    من دوفصل بیشتر نمیتونم مسترلیگ بازی کنم یعنی بعد از تموم شدن فصل دوم بازی گیر میکنه و باید از بازی خارج شم
    مشکل از کجاست؟؟؟چی کار باید بکنم؟؟؟

12. این کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال bax_021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    KaRaJ

پيش فرض

سلام
    من دوفصل بیشتر نمیتونم مسترلیگ بازی کنم یعنی بعد از تموم شدن فصل دوم بازی گیر میکنه و باید از بازی خارج شم
    فکر نکنم مشکل از شما باشه
    احتمالا بازی خرابه
    یکی دیگه باید بخری فکر کنم

داره خودمونی میشه arreh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    No Man's Land

پيش فرض

سلام دوستان
    من بازي ساده رو خوب انجام ميدم (كليدهاي اصلي) اما فوت و فنها رو خوب بلد نيستم دستورات خود بازي هم كه تو كامند ليست هست هم كمي گيج كننده است هم اينكه شسته رفته نيست. كسي از دوستان هست كه هم بازي رو حرفه اي انجام داده باشه و هم يك هلپ قوي و سر راست براي ما داشته باشه و راهنمايي كنه كه چطور ميشه ريزه كاريها رو ياد گرفت؟
    مثلا توپ گيري كامپيوتر بخصوص روي تاپ پلير فوق العاده است اما من با كليد پرشر كلي جونم در مياد تا يه توپو بگيريم همچنين پاسكاريها شوتاي سرضرب و ... شون هم عاليه.
    لطفا اگه كسي مي تونه يه راهنمايي كامل بكنه.
    ممنون
    مي دونم بحث در اينمورد زياد شده ولي ممنون مي شم يكي جواب بده

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

7

سلام.
    عزیز من آخه وقتی یارو وایساده ضربدر رو بزنی که پاس میده!!
    پس وقتی شوت میکنی باید اون کار رو انجام بدی.
    یه چیز دیگه هم وقتی توی فاصله ی 25 سانت یا کمتر به دروازه ضربه اشته دارید.توپ رو بیارید گوشه ی دروازه (بین نفر اول و دوم دیوار دفاعی)بعد دایره با پایین رو بگیرید و تا ته پر کنید 80 % توی گله و دروازه بان قاطی میکنه!!
    درست شد بايد تمرين كنم فكر كنم كم كم ياد بگيرم به حرحال ممنون ولي راه دومتو 20000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000بار امتحان كردمهر20000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000000000بارم گرفت توپو دروازه بان پيتر چك رو ميگم چون از چلسي بيزارم دمب ساعت ميرم منچسترو چلسي ميارم به توپ ميبندمش لامصبو:د ي
    دستت درد نكنه ولي راه دومت 25متريرو ميگم كار نكرد ممنون

16. این کاربر از Advanced Ali-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    این مشکل رو همه تقریبا داره مشکل دلیل خاصی نداره. مثلا برای من هر چند تاز بازی یکبار همین جوری میمود بیرون و همین مثلا بعد دو سه فصل دیگه فصل بعدی نمی رفت. من جدیدا این پچ جدید رو دانلود کردم دیگه بیرون نمیاد. فکر کنم این مشکلو اون حل کرده. در ضمن نمی خواد یه دونه دیگه بخرید چون همه نسخه ها این مشکل رو داره. به مرور این مشکل همه بهش بر می خورن. مشکل بیشتر به خاطر کرک بازی و آپشن فایل هستش.

اون کارو هم کردم حالا موقع نصب این ارور رو میده :
    نمی دون واقعا مشکل شما چیه. برای من هیچ مشکلی نداشت.
    راستی شما میشه بگی کدوم پست و چه چیزهایی رو دانلود کردی؟ من که دانلود کردم اصلا به این صورت نبود.یه دونه Krauser-Patch بود و یه دونه فایل هم فکر کنم باید می ریختی توی محل نصب بازی و یه چند فایل دیگه که نصبی نبودش. اگه توضیح بدین شاید بشه کمکتون کرد.

18. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •