تائئید میشه
نظر من هم همین هست![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
تائئید میشه
نظر من هم همین هست![]()
دوستان اگر ممکن است در مورد پینگ ونقش ان در سرعت اینترنت و نحوه بهبود ان اگر با نرم افزار یا ترفندی ممکن است توضیح بفرمایید من دائم به این کلمه برمیخورم اما نمیدانم چیست با تشکر
بچه ها قضیه چیه ؟؟!!
واسه همه همینجوره ؟؟ سرعت آپلود بیشتره !![]()
وقتی شما کامپیوتر خاصی رو با آدرس ip یا دومین اون پینگ میکنید. مشخص میشه که آن کامپیوتر الان فعال هست یا نه. اگر فعال بود متوجه میشیم که چقدر طول میکشه تا بسته های tcp/ip از اون کامپیوتر به کامپیوتر ما برسه.
که بر حسب میلی ثانیه هست معمولا.( این یک روش برای کشف مشکلات توی شبکه ها هم هست.)
خوب حالا وقتی شما مثلا گوگل رو پینگ میکنید یه زمان میانگینی به شما نشون داده میشه هرچی زمان کمتر باشه در واقع زمان کمتری طول میکشه تا بسته های tcp/ip از گوگل به ما برسه. پس سرعت باز کردن صفحات بیشتر میشه.(گوگل فقط برای مثال هستش یعنی مشت نمونه خرواره! هرچند سرعت باز شدن یه سایت خاص به ترافیک روی اون سایت هم بستگی داره) هرچقدر ترافیک شبکه کمتر باشه زمان پینگ کمتره.( توی بازیهای آنلاینم همینطوریه دیگه یعنی هرچقدر پینگ پایین تر باشه شما راحتتر و بدون تاخیر تر بازی میکنید)
زمان پینگ به ترافیک شبکه بستگی داره و بعید میدونم ترفندی باشه که بشه زمان پینگ رو کمتر کرد. حداقل من که اطلاعی ندارم.
در ضمن کسی میدونه میشه default server تغییر داد یا نه؟ اصلا امکانش هست یا نه؟
همه مشترکای شاتل از یه سرور استفاده میکنند؟ مثلا برای من ns2.rasana.net هست.
اگه بشه server رو تغییر داد. بعد مثلا چندتا سرور رو امتحان کرد هر کدوم زمان پینگش پایین تر بود از اون استفاده کرد!
اصلا چنین چیزی امکان پذیر هست یا نه.
شاید اصلا default server ربطی نداشته باشه به این چیزا. نمیدونم.
از دوستان کسی اگه در باره این موضوع هم اطلاعی داره بگه لطفا.
Last edited by radium; 17-09-2009 at 05:52.
سلام
یه سوال. VCI و VPI برای شاتل چنده؟ و اینکه این اعداد برای تهران و شهرستان فرق می کنه؟
برای تنظیمات مودم می خوام.
زنگ بزن از پشتیبانی بپرس!
VPI 0
VCI 35
فرق نداره
ویرایش کردم چون فکر کردم ارسال نشده (بخاطر تایید)
در پایین موجود است.
با عرض پوزش
Last edited by smartee; 17-09-2009 at 20:46.
عجب اطمینانی داری شما.
دانلود شبانه لزوما نیازمند شب زنده داری نیست.
اکثر همین افراد با دانلود منیجر تنظیم شده اینکار را انجام میدهند.
مشکل شاتل فروش بی قید و بند بدون توجه به ظرفیت خود میباشد که در این ایام شاید نمود بیشتری پیدا کرده.
بدون افزایش ظرفیت یا مدیریت صحیح فروش این مشکل احتمالا در ماههای بعد نیز برقرار خواهد بود.
سرویس رایگان شبانه جهت تبلیغ برای فروش بیشتر باعث افزایش بی برنامه کاربران و ناگزیر شیر بیش از حد سرویس و افت سرعت خواهد شد.اگر شاتل ملزم به بهبود کیفیت سرویس خود باشد یا باید ظرفیت را افزایش دهد که بعید است و یا باید قید سرویس رایگان را بزند که با این کیفیت سنگین تر است اینکار را بکند.
اینم از اولین اسپیدتست من با eco-128 :
دانلود بالا آپلود پایین پینگ رو هم بالا میزنه ولی با cmd و سرور 4.2.2.4 پایینتر(Average = 283ms) میزنه:
دیشب بعنوان اولین شب دریافت سرویس، 1250 مگ دانلود داشتم.
Last edited by PC; 17-09-2009 at 11:39.
هم اکنون 40 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 40 مهمان)