برای تشکر از پاسخ ها ممنون میشم که از button تشکر او گوشه استفاده کنید تا تاپیک با پست های زیاد پر نشه!!!برای اول کار هم حالا یه تشکر از من بکن!!!
![]()
برای تشکر از پاسخ ها ممنون میشم که از button تشکر او گوشه استفاده کنید تا تاپیک با پست های زیاد پر نشه!!!برای اول کار هم حالا یه تشکر از من بکن!!!
![]()
سلام
من میخوام یه لپ تاپ با قیمت بین 1100000 تا 1400000 بخرم خودم مدل sony fw 490 jab را انتخاب کردم
بنظرتون همینو بگیرم؟ اگه مدل بهتری هست لطفا بگین
بر چه اساسی میگید کارت گرافیک hp قوی تره؟؟؟؟ هر دو از کارت گرافیک ATI 4650 1gb GDDR3 استفاده می کنن .
اگر منظورتون gpu clock و memory clock پایین تر نسبت به hp هست که باید به عرضتون برسونم که خود سونی برای کاهش مصرف و خنک تر ماندن دستگاه این کارا کرده و با یه overclock ساده و مبتدی دوباره به حالات اولیه باز میگرده.
در تاپیک کارت گرافیک در این رابطه توصیح داده شده و مزایا این کار بسیار بالاست.همچنین این کار هیچ تاثیرخاصی بر روی عملکرد کارت گرافیک نداره پس کاملا منطقی هست.
الان من با نوت بوکم وقتی 3 ساعت پشت سر هم یه بازی سنگین و سطح بالا رو با بیشترین جزییات اجرا میکنم دمای کارت گرافیک بعد از 3 ساعت نهایتن به 65 درجه میرسه!!!!!!!!!!!!
حالا شما برید یه نوت بوک رو پیدا کنید با یه کارت گرافیک کاملا کمتر که بعد از 3 ساعت بازی از دستگاه من خنک تر باشه!!!!!!!!!!!!
پس clock کمتر رو حتی میشه یه مزیت حساب کرد
سلام دوستان من يك دل 1320 vostro خريدم
ولي درايور نداره
هر چي گشتم تو اينترنت هم پيدا نكردم
ممكنه كمك كنيد
تو این رنج 490 jab مدل بسیار مناسبی هستش .
از برندهای دیگه میتونم hp dv6 1215 رو پیشنهاد بکنم .
سلام
لطفا راجع به گارانتي "امرتات" و "رايانه همراه" توضيح بديد. كدوم معتبرتره؟ و بهتر خدمات ميده؟
تفاوت قيمتشون حدود 100-150 تومن هست، البته براي مدل vaio FW 490 DFB
ممنون
من مقایسه ی گرافیک JCB و 1215 رو گفتم. مگه JCB کارت گرافیک 3650 نداره؟
با سلام خدمت همه دوستان عزيز
ميخوام يه لپ تاپ بگيرم زير 2 ميليون
وايو بگيرم يا دل ؟
كدامين مدل را پيشنهاد ميكنيد؟
ممنون
سه چهار روز آینده می خوام یه نوت بوک بخرم. برای کارهای محاسباتی و گرافیکی بالا در حدود یک میلیون تومن کمی بالا و پایین اشکال نداره.دوستان چه مدلی با چه مشخصاتی پیشنهاد می دهید؟
سلام. من میخوام یک لپتاپ بخرم تا حداکثر 1،000،000 (یک میلیون) تومن.
حالا یه ذره {توجه کنید یه ذره نه 200 300 تومن} بالا پایین هم خوبه ...
مد نظر خودم Sony سری NW هست. یه کانفیگ تو یه سایت دیدم : NW-130
پردازنده: Intel Core 2 Duo 2.1 GHz - Cache 2 MB - Bus 800 MHz
هارد ديسك: 320 گيگابايت
حافظه رم : 4096 مگابايت
كارت گرافيكي: 2280 مگابايت - ATI HD 4570
صفحه نمايش: 15.5 اينچ - WXGA XBrite
سيستم عامل : Microsoft Windows Vista
حدود 960 تومن.
یکی هم تو این سایت نوشته بود HP Pavilion DV7 با این کانفیگ
CPU : 2.1 2MB
RAM : DDRII 4GB
VGA : 9600M GT
HDD : 500GB
اونوقت 895 تومن! هیچ رقمه با عقل جور در نمیاد
یه Studio 1537 هم دیدم :
2.5Ghz CPU 6MB
DDRII 3GB
320GB HDD
4350 ATI
950 تومن.
خواهشا راهنمایی کنید با جزئیات...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)