تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1066 از 1081 اولاول ... 66566966101610561062106310641065106610671068106910701076 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,651 به 10,660 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من ویندوز قبلیم کلی فایل و برنامه و کلی بازی و... داشت ، ویندوزم هم خیلی سریع بود
    ویندوز سون
    4 گیگ رم
    سی پی یو q9400

الان دیروز من ویندوز رو عوض کردم (کلا پارتیشن رو دلیت کردم مجدد ساختم) فایل خاصی هم نصب نکردم ، درایو گرافیک و یه مرورگر و یه پلیر و Winrar و Kaspersky Internet Security 2012
    ولی احساس میکنم سرعت اومده پایین حتی چندبار هم هنگ کرد طوری که مجبور شدم ریست کنم سیستم رو.

ویندوز قبلیم حتی یبار هم هنگ نکرده بود در حالی که اکثر اوقات همزمان دو تا بازی در حال اجرا بود.
    ولی این بخاطر Kaspersky احتمالا اینجوری شده.

نظرتون چیه؟
    بله، کسپر اجرای نرم‌افزارها رو واقعا کند می‌کنه. من الآن ویندوزم رو حدودا یک سال و نیمه نصب دارم و کسپر هم از ابتدا روش نصب داشتم. چون کسپر همیشه فعال بود من زیاد متوجه این افت سرعت اجرای برنامه‌ها نبودم. چندباری که کسپر رو Exit کردم متوجه این تفاوت شدم. شما هم مدتی کسپر رو ببند و ببین تفاوتی توی سرعت سیستم می‌بینی یا نه.
    هرچند که من از کسپرم راضی‌ام

2. این کاربر از amintnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

یه سوالی فرق internet security با antivirusesh چیه؟ فایروال داره؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    از سافت گدر بگیرم؟اخرین ورژن چنده؟
    برای دانلود خود محصول هم هیچ سایتی مطمئن تر و بهتر از خود سایت رسمی کسپرسکی نیست

من خودم از pure و "تریال رسیترش" استفاده میکنم. تا حالا هم هیچ مشکلی نداشتم. به نظر من که "تریال رسیتر" خیلی بهتر و راحت تر از پیدا کردن کلید و فعال کردنش, هرچند روز یکباره. اما در نهایت این خودتون هستید که انتخاب میکنید
    Last edited by G.D.ragon.Ir; 05-02-2012 at 08:23.

4. این کاربر از G.D.ragon.Ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله، کسپر اجرای نرم‌افزارها رو واقعا کند می‌کنه. من الآن ویندوزم رو حدودا یک سال و نیمه نصب دارم و کسپر هم از ابتدا روش نصب داشتم. چون کسپر همیشه فعال بود من زیاد متوجه این افت سرعت اجرای برنامه‌ها نبودم. چندباری که کسپر رو Exit کردم متوجه این تفاوت شدم. شما هم مدتی کسپر رو ببند و ببین تفاوتی توی سرعت سیستم می‌بینی یا نه.
    هرچند که من از کسپرم راضی‌ام
    واقعا این دیگه خیلی سرعت رو کم میکنه
    حالا جدای از این مورد
    چنتا سوال داشتم

من اپدیت آفلاین 11 بهمن رو دانلود کردم 240 مگ و برنامه رو توسط اون آپدیت کردم.
    خوب طبیعتا از 11 ام تا امروز که 16 امه نباید حجم زیادی برای آپدیت آنلاین نیاز باشه ولی من هر چی میذارم برای اپدیت میبینم حجماش خیلی زیاده با سرعت خیلی کمی درصد ها جلو میره این طبیعیه؟

دوم اینکه این حالت Safe Run For Application به چه دردی میخوره؟همچنین Safe Run For Website ؟

مرسی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

من ویندوز قبلیم کلی فایل و برنامه و کلی بازی و... داشت ، ویندوزم هم خیلی سریع بود
    ویندوز سون
    4 گیگ رم
    سی پی یو q9400

الان دیروز من ویندوز رو عوض کردم (کلا پارتیشن رو دلیت کردم مجدد ساختم) فایل خاصی هم نصب نکردم ، درایو گرافیک و یه مرورگر و یه پلیر و Winrar و Kaspersky Internet Security 2012
    ولی احساس میکنم سرعت اومده پایین حتی چندبار هم هنگ کرد طوری که مجبور شدم ریست کنم سیستم رو.

ویندوز قبلیم حتی یبار هم هنگ نکرده بود در حالی که اکثر اوقات همزمان دو تا بازی در حال اجرا بود.
    ولی این بخاطر Kaspersky احتمالا اینجوری شده.

نظرتون چیه؟
    به نظر من ایراد از کسپر نیست.چون خود من روی لپ تاپی که مشخصات کمتری داره استفاده میکنم اما کاهش سرعت ندارم.
    کسپر کاهش سرعت داره اونم موقع اسکن.اما وقتی در حالت عادی باشه تاثیری روی سیستم نداره.یعنی برای من که همیشه همینطور بوده.

7. این کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نزدیک 5 دقیقه از تمام سی پی یو داشت استفاده میکرد
    موس رو هم بزور تکون میدادم

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

واقعا این دیگه خیلی سرعت رو کم میکنه
    حالا جدای از این مورد
    چنتا سوال داشتم

من اپدیت آفلاین 11 بهمن رو دانلود کردم 240 مگ و برنامه رو توسط اون آپدیت کردم.
    خوب طبیعتا از 11 ام تا امروز که 16 امه نباید حجم زیادی برای آپدیت آنلاین نیاز باشه ولی من هر چی میذارم برای اپدیت میبینم حجماش خیلی زیاده با سرعت خیلی کمی درصد ها جلو میره این طبیعیه؟

دوم اینکه این حالت Safe Run For Application به چه دردی میخوره؟همچنین Safe Run For Website ؟

مرسی
    من تا حالا به صورت آفلاین آپدیت نکرده‌م، اما وقتی می‌ذارم به صورت اتوماتیک و مرتب آپدیت بکنه، گاهی پیش میاد که حدود 800 کیلوبایت فقط دانلود کنه. احتمالا حدود 8 مگ واسه‌ی این چند روز نیاز به آپدیت داشته باشه واسه شما. سرعت آپدیت کسپر هم نمی‌دونم به چه دلیل اما یه جورایی کم هست. یعنی پیش اومده که من سرعت خطم حتی تا 300KB/s هم جا داشته باشه واسه دانلود اما کسپر حدود 15-20 فقط دانلود کنه.

در مورد Safe Run هم تا اونجایی متوجه شدم از توضیحات سایت کسپر، محیطی ایزوله هست که از سیستم عامل جداست. یعنی اگه شما مشکوک بودی که فلان فایل اگزه ویروس داره می‌تونی تحت Safe Run اجراش کنی و حتی اگه اثر مخربی داشته باشه روی سیستم عامل تاثیری نخواهد داشت. در مورد وبسایت‌ها هم به همین صورت هست که مثلا ردی از فعالیت‌های کاربر به جا نمی‌ذاره و کوکی‌ها رو در محیط امنی تحت کنترل داره. حدس می‌زنم مثلا کش مرورگر و کوکی‌ها رو جای دیگه‌ای نگه‌داری می‌کنه که از بدافزار‌ها اونا رو دور نگه‌داره؛ خصوصا برای حساب‌های بانکی آنلاین استفاده می‌شه.

اینجا هم توضیحات بیشتری هست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ضمن اینکه اگه اون کشیدن از سی‌پی‌یو مجددا تکرار شد احتمالا یه جای کار می‌لنگه. تاثیر تا این حد دیگه نرمال نیست.

10. 2 کاربر از amintnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

Safe Run در کاسپر همان سند باکس میباشد

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

کسپر خیلی از سخت افزار استاده میکنه؟
    اگه اره بیخیال شم اخه سیستمم پایینه
    512Ram
    2.8cpu 1mb 775

13. این کاربر از Mehrdad092000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

کسپر خیلی از سخت افزار استاده میکنه؟
    اگه اره بیخیال شم اخه سیستمم پایینه
    512Ram
    2.8cpu 1mb 775
    آره بیخیال شو دوست من

بجاش آویرا نصب کن... لذتشو ببر..

شاد باشی../.

15. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آره بیخیال شو دوست من

بجاش آویرا نصب کن... لذتشو ببر..

شاد باشی../.
    نصب کردم سرعت خوب بود اما نمیدونم چرا یهو اومد پایین پاکش کردم
    سیستمو میخوام عوض کنم
    با 4گیگ رو و cpu 6هسته ای Amd دیگه مشکلی نداره نه؟
    -----------------------
    میگم من با نود مشکلی نداشتم نورتون چطوره ؟زیاد مصرف داره اونو بنصبم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •