واقعا این دیگه خیلی سرعت رو کم میکنه
حالا جدای از این مورد
چنتا سوال داشتم
من اپدیت آفلاین 11 بهمن رو دانلود کردم 240 مگ و برنامه رو توسط اون آپدیت کردم.
خوب طبیعتا از 11 ام تا امروز که 16 امه نباید حجم زیادی برای آپدیت آنلاین نیاز باشه ولی من هر چی میذارم برای اپدیت میبینم حجماش خیلی زیاده با سرعت خیلی کمی درصد ها جلو میره این طبیعیه؟
دوم اینکه این حالت Safe Run For Application به چه دردی میخوره؟همچنین Safe Run For Website ؟
مرسی
من تا حالا به صورت آفلاین آپدیت نکردهم، اما وقتی میذارم به صورت اتوماتیک و مرتب آپدیت بکنه، گاهی پیش میاد که حدود 800 کیلوبایت فقط دانلود کنه. احتمالا حدود 8 مگ واسهی این چند روز نیاز به آپدیت داشته باشه واسه شما. سرعت آپدیت کسپر هم نمیدونم به چه دلیل اما یه جورایی کم هست. یعنی پیش اومده که من سرعت خطم حتی تا 300KB/s هم جا داشته باشه واسه دانلود اما کسپر حدود 15-20 فقط دانلود کنه.
در مورد Safe Run هم تا اونجایی متوجه شدم از توضیحات سایت کسپر، محیطی ایزوله هست که از سیستم عامل جداست. یعنی اگه شما مشکوک بودی که فلان فایل اگزه ویروس داره میتونی تحت Safe Run اجراش کنی و حتی اگه اثر مخربی داشته باشه روی سیستم عامل تاثیری نخواهد داشت. در مورد وبسایتها هم به همین صورت هست که مثلا ردی از فعالیتهای کاربر به جا نمیذاره و کوکیها رو در محیط امنی تحت کنترل داره. حدس میزنم مثلا کش مرورگر و کوکیها رو جای دیگهای نگهداری میکنه که از بدافزارها اونا رو دور نگهداره؛ خصوصا برای حسابهای بانکی آنلاین استفاده میشه.
اینجا هم توضیحات بیشتری هست:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضمن اینکه اگه اون کشیدن از سیپییو مجددا تکرار شد احتمالا یه جای کار میلنگه. تاثیر تا این حد دیگه نرمال نیست.