تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 1066 از 1219 اولاول ... 6656696610161056106210631064106510661067106810691070107611161166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,651 به 10,660 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

بازم خبر های خوش داریم میشنویم
    خبر از -- شدن OFW3.72:
    قضیه اینه که یکی از کاربرای حوفه ای که حرفش حرفه تو این لینک میگه که من دارمKEYهای3.72رو استخراج میکنم بعد هم از کار بلد ها راهنمایی میخواد.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد هم میاد تاپیک میزنه میگه CFW3.72 ساختم تموم شد رفت و بعد ویدیو هم میزاره:(جالبه تو7روز این کارو کرده):
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد هم تاپیک بسته میشه قضیه خیلی مشکوکه از یه طرف با سابقه هست و بعیده بیاد دروغ بگه و از یه طرف هم نمیدونم چرا تاپیک رو بستن.
    فعلا باید صبر کرد دید کی به کیه.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    خبر جدید تر:
    ظاهرا برادران هکر همونجور که بوش میومد تونستن دانگلJB2رو دامپ کنن و اطلاعات خوبی به دست بیارن فهمیدن که این دانگل کارش اینه که ایبوت هارو تعویض میکنه ولی بدبختی اینه که این تیمKADOدانگل رو طوری طراحی کرده که نمیشه بدون دانگل از اون ایبوت های مخصوص استفاده کرد ولی خوب باید دید هکر ها چه کار هایی میتونن بکنن که دیگه نیازی به دانگل نباشه.
    در کل دو چیز به وضوح مشخصه یکی اینکه اینOFW3.72باگ هایی داشته که هکر ها اینقدر تونستن نفوز بکنن و سونی هم خودش زود فهمیده و 3.73رو داده و یکی اینه که تونستنJB2رو دامپ کنن که این نوید تمام انجام کارهایJB2رو بدون دانگل میده
    Last edited by s.j-rez; 23-10-2011 at 18:57.

2. این کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ruzbe1313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من میخوام بجای پلیر سینمای خانگیم ps3 بگیرم که یه تیر و دو نشون کنم. نظرتون چیه؟

آیا فرمور 3.55 فیلم دیویدی و خصوصا بلوری کپی راحت پخش میکنه؟ (آخه بعضی میگن باس فرمور جدید باشه)

با تشکر

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

من میخوام بجای پلیر سینمای خانگیم ps3 بگیرم که یه تیر و دو نشون کنم. نظرتون چیه؟

آیا فرمور 3.55 فیلم دیویدی و خصوصا بلوری کپی راحت پخش میکنه؟ (آخه بعضی میگن باس فرمور جدید باشه)

خوب چیزی که معلومه یهPS3هیچوقت مثل سنمای خانگی یه چیز خفنی نمیشه
    برای فیلم هیچ مشکلی نداری فقط بازی های جدید هستن که مشکل سازن
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
    خبر خیلی مهم:
    برای اجرای بازی های جدید دیگر نیازی بهJB2نیست:
    بله همون جور که گفته شده بود این دانگل فقط برای پول دراوردن بیشتر بوده
    نقل از بازیسنتر:
    در زیر صحبتهای شخصی به نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را می خوانید:

دانگل PS3 JailBreak 2 به روز رسان PKG است.در واقع EBOOT.BIN آن فقط یک FSELF است (Fake signed)
    Driver San Francisco , EBOOT.BIN نیز FSELF است.
    فایلهای
    FSELF برای کنسول های دیباگ هستند و به آسانی بازیتان را FSELF می کنند و همچنین بعد از ساین کردن شما می توانید FW retail را برای اجرای FSELF ها Patch کنید
    همچنین شما می توانید
    PL3 را تغییر دهید و یا حتی EBOOT.BIN را Resighn کنید. هیچ چیز خاصی در آن وجود ندارد. به نظر می رسد که آنها هیچ کلیدی ندارند، فقط DebugEBOOT.BIN دارند.
    شما دیگر به دانگل نیازی ندارید. ، فقط به
    EBOOT.BIN که Resighn شده و یا فریموری که برای اجرای فایلهای FSELF پچ شده است نیازمندید که MFW /CFW آنها می تواند این Patch هارا برای اجرای فایلهای FSELF داشته باشد و یا شاید دانگل PS3 JailBreak 2 با متصل شدن به کنسول این Patch ها را بر روی FW اعمال می کند.
    اما من زیاد مطمین نیستم.شاید
    PS3 JailBreak2 آنها چیزهای دیگری هم بر روی FW اعمال می کند اما این را مطمین هستم که آنها FSELF هستند و بدون دانگل هم قابل اجرا بر روی FW می باشند.
    دانگل
    DRM است تا مطمئن شویم که شما هم حتما باید دانگل را داشته باشید.
    ،
    MFW /CFW ویژه بدون دانگل هیچ قابلیت جدیدی ندارد. .
    CD منتشر شده هنگام خرید حاوی fself'ed eboot.bin بازیها هست.

کلا نتیجه اینه که فقط این دانگل اون دیباگ هارو داره وبس البته این فعلا فقط در حد یک خبر است ولی به زودی انتظار میره که به سرعت اینEBOOTعرضه بشه
    Last edited by s.j-rez; 23-10-2011 at 19:57.

5. این کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

خبر های جالبی بود که گذاشتی فقط نظر خودم میگم تو تابیک -- میزاشتی یا اخبار بهتر نبود. چه کنسول سخت جونیه که -- نمیشه ایکس باکس اسلیم هم -- شد ولی ps3 امنیتش که بالا هست تو فرمویر و بلوری اصل ولی هکر ها هم دنبالش نیستند مثل c4 بیشتر دنبال -- ایکس باکس بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه hellfire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

با Sub/Idx میشه زیرنویس فارسی روی هر دیوایسی که زیرنویس رو ساپورت میکنه اجرا کرد .
    ببخشید این Sub/Idx چیه؟ یه نوع فرمت زیر نویسه یا یه برنامه هست؟ اگه برنامه هست چه کار میکنه؟

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

ببخشید این Sub/Idx چیه؟ یه نوع فرمت زیر نویسه یا یه برنامه هست؟ اگه برنامه هست چه کار میکنه؟
    یک فرمت از انواع زیر نویس هستش که شامل دو تا فایله - یکی یک جدول برای زمانبندی هست و دیگری زیرنویسهایی که پیشتر به صورت عکس رندر شده اند و به همین دلیل در تمام دستگاه ها قابل اجرا هستند .
    به سایت زیرنویس فارسی سری بزنید و از قسمت آموزشهایش ، آموزش تبدیل زیرنویس های SRT را به Sub/Idx مطالعه کنید .

9. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

یک فرمت از انواع زیر نویس هستش که شامل دو تا فایله - یکی یک جدول برای زمانبندی هست و دیگری زیرنویسهایی که پیشتر به صورت عکس رندر شده اند و به همین دلیل در تمام دستگاه ها قابل اجرا هستند .
    به سایت زیرنویس فارسی سری بزنید و از قسمت آموزشهایش ، آموزش تبدیل زیرنویس های SRT را به Sub/Idx مطالعه کنید .
    خیلی ممنون از اطلاعاتی که دادین.
    من تو یه فروم دیگه به این مطلب برخوردم، بحث درباره پلیرها بود. البته بحث شون 4-5 ماهی آپدیت نشده بود و نمیشد اونجا پیگیری کرد:
    باور كنيد هيچكدوم مثل MEDIA SERVER نميشه !!

فيلم فول HD رو با 99% فرمت ها ساپورت ميكنه عين آب خوردن و بدون دردسر تازه با زير نويسهاي فارسيش !!!!
    شما با این برنامه کار نکردید؟ نظرتون چیه، جواب میده؟
    Last edited by hellfire; 24-10-2011 at 03:28.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

خیلی ممنون از اطلاعاتی که دادین.
    من تو یه فروم دیگه به این مطلب برخوردم، بحث درباره پلیرها بود. البته بحث شون 4-5 ماهی آپدیت نشده بود و نمیشد اونجا پیگیری کرد:

شما با این برنامه کار نکردید؟ نظرتون چیه، جواب میده؟
    مديا سرور ها خيلي زيادند و با نام dlna serverشناخته ميشند . من خودم از wild media serverاستفاده ميكنم كه البته رايگان نيست .
    ولي يادتون باشه اين مديا سرور ها وابسته به كامپيوتر هستند .

12. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

میشه یه توضیح راجع به مدیا سرور بدید؟ منظورتون از وابستگی به کامپیوتر چیه؟
    --نگفتید کاراییشون تو پخش چندرسانه ای و اجرا زیر نویس چه جوره؟
    Last edited by hellfire; 24-10-2011 at 04:47.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

میشه یه توضیح راجع به مدیا سرور بدید؟ منظورتون از وابستگی به کامپیوتر چیه؟
    --نگفتید کاراییشون تو پخش چندرسانه ای و اجرا زیر نویس چه جوره؟
    مدیا سرور روی کامپیوتر شما نصب و اجرا میشه و هر چیز قابل پخشی که در کامپیوتر شما باشه رو از طریق شبکه میفرسته برای کنسول یا سینمای خانگی و ... و انها پخشش میکنند .
    اگر هم قابلیت پخش روی اون دستگاه رو نداشته باشند قبل از ارسال اون رو به صورت همزان تبدیل میکنه .

15. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •