منتظر عکسای جدید باشید یک خط دیگه داریم 128 حجمی سرعت فیکس 400 هست.......اونارو هم همینجا آپ میکنم
منتظر عکسای جدید باشید یک خط دیگه داریم 128 حجمی سرعت فیکس 400 هست.......اونارو هم همینجا آپ میکنم
دلت جیز اینم سرعت 2 مگ نامحدود مخابرات با ماهی 80 هزار . حال میکنی ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by pedram_01; 17-11-2013 at 05:18.
واجب شد یک خط فیبر از زاپن تا دم در خونمون بکشم که دلتو چیز کنم![]()
سلام برجناب فراز
1سوال کوچولویی دارم!
شما شبانه بهت چه سرعتی میدن؟
آقا یه مشکلی برام پیش اومده خواهشا اگر کسی راه حلی بلده سریتر جواب بده
من تو پروفایل مخابرات اقدام به خرید سرویس کردم و وارد درگاه پرداخت بانک شدم و پرداخت هم با موفقیت انجام شد ولی درست لحظه ی ارسال اطلاعات به سایت مخابرات نتم قطع شد(واقعا بر پدر مادر هر کی مسئول این نت داغونه لعنت) الان وقتی سایت رو چک میکنم نه سرویس جدید خریداری شده نه مبلغی که پرداخت کردم به اعتبارم تو سایت اضافه شده!!
باید چیکار کنم؟؟؟؟
کمی صبر کن درست میشه منظورم شارز صورت میگره یا پول به حسابت بر میگرده وگرنه بزنگ به 2020 هرچند از اونا اب گرم نمیشه
تا 24 ساعت حتما پول به حسابت برمیگرده، برای منم چند بار این اتفاق افتاد و پول به حسابم برگشت.
برای من 3 بار یه همچین اتفاقی افتاد و هر 3 بار هم به حسابم برگشت خورد.
دوست عزیز اولا از یک سرور خارجی لینک بزار این سایت که گذاشتی سرورش تو ایرانه و اینم سرعت اینترانته که رو 14 مگ بسته شده و سرعت اینترنتت چنده
دوما سرعت تو روز به درد ما نمی خوره چون حجمی هست و دانلود نمیتونیم زیاد کنیم و برا بازی و وب گردی و فیلم انلاین دیدن تا 2 مگ کفایت می کنه و بقیش بازی با ارقامه یه تست از سرعت شبانه بزار و در ساعات رایگان چه سرعتی بهت می ده اونم از سرور خارجی
سوما قیمتش بگو که 2 مگ فقط سرویس 40 گیگش شبانه داره که ماهی 128000 تومن هست
منم همینطوریم. اشکم در اومده. خیر سرم دو مگ محدود دارم. روزا هر 5 دقیقه قطعی دارم و سرعتم به زور به 20-30 میرسه. فقط شبانه با 300 دانلود دارم. دیوانه شدم از دستشون!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)