سلام
دوستان من یه مشکل برام پیش اومده و نتونستم هنوز دفترچه ام رو بفرستم!! نمیدونستم کجا سوالم رو بپرسم برای همین اینجا می پرسم ببخشید اگه یه کم طولانی هست:
من کاردانیم رو همدان خوندم و کارشناسی هم تهران ، 2 هفته پیش که رفتم برای گرفتن مدرک کارشناسی گفتن اصل یا گواهی موقت کاردانی تو پروندت نیست و باید بری از دانشگاه کاردانیت (همدان) بگیری و بیاری تا مدرکت رو بدیم
من رفتم همدان که گفتن این مدارک رو به دانشجو نمیدیم و خودمون پست می کنیم برای دانشگاه! من هم قبول کردم و اومدم
حدود 5 روز گذشت تماس گرفتم با دانشگاه کاردانیم گفتم مدارک رو فرستادید؟ گفت در دست اقدامه!! دوباره 3 روز بعد زنگ زدم باز گفت در دست اقدامه!! امروز هم زنگ زدم گفت می فرستیم!! هر چی گفتم بابا اضافه خدمت میخورم لطفا زودتر بفرستید انگار نه انگار ، الان 3 ماه اضافه دارم ، اگه تا آخر مهر دفترچه نفرستم میشه 6 ماه!
به نظرتون چه کاری می تونم بکنم؟ برم وزارت علوم همدان بگم مدرکم رو نمیدن؟ اینطوری بدتر نمیشه؟
چون دانشگاه کارشناسیم که رفتم گفت اگه نمیدن برو وزارت علوم همدان شکایت کن ! ولی من میترسم اینطوری بدتر کارام عقب بیفته و هر روز برم و بیام
گفتم با شما مشورت کنم:(
تو این مملکت یعنی تا وقتی خودت حضوری نری دنبال کارت اندازه پشه هم برات ارزش قائل نیستن