تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1065 از 4105 اولاول ... 655659651015105510611062106310641065106610671068106910751115116515652065 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,641 به 10,650 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال mehran_pqqp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان من یه مشکل برام پیش اومده و نتونستم هنوز دفترچه ام رو بفرستم!! نمیدونستم کجا سوالم رو بپرسم برای همین اینجا می پرسم ببخشید اگه یه کم طولانی هست:

من کاردانیم رو همدان خوندم و کارشناسی هم تهران ، 2 هفته پیش که رفتم برای گرفتن مدرک کارشناسی گفتن اصل یا گواهی موقت کاردانی تو پروندت نیست و باید بری از دانشگاه کاردانیت (همدان) بگیری و بیاری تا مدرکت رو بدیم
    من رفتم همدان که گفتن این مدارک رو به دانشجو نمیدیم و خودمون پست می کنیم برای دانشگاه! من هم قبول کردم و اومدم

حدود 5 روز گذشت تماس گرفتم با دانشگاه کاردانیم گفتم مدارک رو فرستادید؟ گفت در دست اقدامه!! دوباره 3 روز بعد زنگ زدم باز گفت در دست اقدامه!! امروز هم زنگ زدم گفت می فرستیم!! هر چی گفتم بابا اضافه خدمت میخورم لطفا زودتر بفرستید انگار نه انگار ، الان 3 ماه اضافه دارم ، اگه تا آخر مهر دفترچه نفرستم میشه 6 ماه!

به نظرتون چه کاری می تونم بکنم؟ برم وزارت علوم همدان بگم مدرکم رو نمیدن؟ اینطوری بدتر نمیشه؟
    چون دانشگاه کارشناسیم که رفتم گفت اگه نمیدن برو وزارت علوم همدان شکایت کن ! ولی من میترسم اینطوری بدتر کارام عقب بیفته و هر روز برم و بیام

گفتم با شما مشورت کنم:(
    تو این مملکت یعنی تا وقتی خودت حضوری نری دنبال کارت اندازه پشه هم برات ارزش قائل نیستن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض محل خدمت

سلام به همه مخصوصا آشخور ها
    من هفته دیگه اول آبان اعزامم پادگان مالک اشتر اراک نیروی انتظامی :(
    بماند که چه فرصتی برای خدمت تو یه جای خوب داشتم ولی از دست رفت، حالا هم افتادم نیروی انتظامی و چند روزه بد جور داغونم بیشتر به خاطر اینکه فرصت رو از دست دادم،بریم سر اصل مطلب
    اونایی که پدرشون نظامیه میتونن نامه بگیرن برای شهر خودشون (اینو میدونم) ،میخواستم بدونم اون نامه برای شهر اعمال میشه یا استان؟ مثلا اگه یکی برای تهران بخواد اقدام کنه ممکنه شهر ری بیافته؟ یا یکی میخواد شهر نوشهر از استان مازندران باشه نامه برای استان مازندران صادر میشه و ممکنه هر شهری بیافته؟
    با توجه به اینکه پدرم ارتشیه الان که نیروی انتظامی افتادم واقعا هیچ راهی وجود نداره (به جز تمدید) که تو ارتش خدمت کنم؟
    یک چیز دیگه اینکه من مدرکم لیسانس کامپیوتره، اگه کسی میدونه باید چکار کنم که پلیس راهور و نهایت سر چهارراه خدمت نکنم ممنون میشم به منم بگه...
    پیشاپیش تشکر میکنم از دوستان
    Last edited by javadsajad; 15-10-2012 at 11:40.

کـاربـر بـاسـابـقـه dizgah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    8PAR

پيش فرض

سلام
    دوستان من یه مشکل برام پیش اومده و نتونستم هنوز دفترچه ام رو بفرستم!! نمیدونستم کجا سوالم رو بپرسم برای همین اینجا می پرسم ببخشید اگه یه کم طولانی هست:

من کاردانیم رو همدان خوندم و کارشناسی هم تهران ، 2 هفته پیش که رفتم برای گرفتن مدرک کارشناسی گفتن اصل یا گواهی موقت کاردانی تو پروندت نیست و باید بری از دانشگاه کاردانیت (همدان) بگیری و بیاری تا مدرکت رو بدیم
    من رفتم همدان که گفتن این مدارک رو به دانشجو نمیدیم و خودمون پست می کنیم برای دانشگاه! من هم قبول کردم و اومدم

حدود 5 روز گذشت تماس گرفتم با دانشگاه کاردانیم گفتم مدارک رو فرستادید؟ گفت در دست اقدامه!! دوباره 3 روز بعد زنگ زدم باز گفت در دست اقدامه!! امروز هم زنگ زدم گفت می فرستیم!! هر چی گفتم بابا اضافه خدمت میخورم لطفا زودتر بفرستید انگار نه انگار ، الان 3 ماه اضافه دارم ، اگه تا آخر مهر دفترچه نفرستم میشه 6 ماه!

به نظرتون چه کاری می تونم بکنم؟ برم وزارت علوم همدان بگم مدرکم رو نمیدن؟ اینطوری بدتر نمیشه؟
    چون دانشگاه کارشناسیم که رفتم گفت اگه نمیدن برو وزارت علوم همدان شکایت کن ! ولی من میترسم اینطوری بدتر کارام عقب بیفته و هر روز برم و بیام

تو این مملکت یعنی تا وقتی خودت حضوری نری دنبال کارت اندازه پشه هم برات ارزش قائل نیستن
    تا جایی که من میدونم شما اگه تموم واحدات تموم شده میتونی معرفی به نظام وظیفه و ابطال معافیت تحصیلی رو از دانشگاه کارشناسیت بگیری
    برای فارغ التحصیلی به این مدارک نیاز داری!
    برای ما که اینطوری بود
    در ضمن گواهی موقت رو هیچ وفت پست نمی کنن و فقط به خود شخص میدن ولی بقیه رو مثل ریز نمرات و ... فقط پست میکنن و به فرد نمی دن
    ---------------------------------------------------
    کسی اعزامی اول آبان پادگان شهدای وظیفه نزاجا داریم اینجا ؟
    Last edited by dizgah; 15-10-2012 at 12:05.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

کسی اعزامی اول آبان پادگان شهدای وظیفه نزاجا داریم اینجا ؟
    من هستم 1 ابان شهدای وظیفه نزاجا

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    ظاهرا که الان کسر خدمت رزمندگی برداشته شده. درسته؟

یه بحثی پیش اومده بین من و یکی از دوستان.....
    یک شخصی پارسال تابستون از اول تا آخر تابستون ظاهرا رفته بود سربازی و تموم. 2 تا برادرن و این که رفته بود سربازی، برادر بزرگتر بود

من میگم این شخص احتمالا معافیت پزشکی گرفته و اون حدود 2 ماه فقط آموزشی بوده!
    دوستم میگه این شخص کسر خدمت رزمندگی پدرش رو داشته (شایدم جانبازی)

نظر شما متخصصین چیه؟
    کسر خدمت نهایتا چقدر کم میکرده؟
    جانبازی چقدر کم میکنه؟

ممنون

کـاربـر بـاسـابـقـه arash rashno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Persiastore

پيش فرض

سلام

مدرک موقت یا اصل رو باید بهت بدند
    فقط ریز نمره هست که نمیدند
    برو اونجا حضوری صحبت کن مشکلت رو بگو یا اگر نمی تونی بری زنگ بزن دانشکده با رئیس دانشکده صحبت کن

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام به همه مخصوصا آشخور ها
    من هفته دیگه اول آبان اعزامم پادگان مالک اشتر اراک نیروی انتظامی :(
    بماند که چه فرصتی برای خدمت تو یه جای خوب داشتم ولی از دست رفت، حالا هم افتادم نیروی انتظامی و چند روزه بد جور داغونم بیشتر به خاطر اینکه فرصت رو از دست دادم،بریم سر اصل مطلب
    اونایی که پدرشون نظامیه میتونن نامه بگیرن برای شهر خودشون (اینو میدونم) ،میخواستم بدونم اون نامه برای شهر اعمال میشه یا استان؟ مثلا اگه یکی برای تهران بخواد اقدام کنه ممکنه شهر ری بیافته؟ یا یکی میخواد شهر نوشهر از استان مازندران باشه نامه برای استان مازندران صادر میشه و ممکنه هر شهری بیافته؟
    با توجه به اینکه پدرم ارتشیه الان که نیروی انتظامی افتادم واقعا هیچ راهی وجود نداره (به جز تمدید) که تو ارتش خدمت کنم؟
    یک چیز دیگه اینکه من مدرکم لیسانس کامپیوتره، اگه کسی میدونه باید چکار کنم که پلیس راهور و نهایت سر چهارراه خدمت نکنم ممنون میشم به منم بگه...
    پیشاپیش تشکر میکنم از دوستان
    درود
    اون معرفی نامه در حد استان هست
    درمورد تغییر ارگان هم خیر هیچ راهی نداره
    اون هم دست شما نیست که نیوفتی سر چهار راه مگر اینکه بتونی بری تو مرفوک یگانت که اون هم اکثرا پایه بالاها هستند
    Sent from my ST25i using Tapatalk 2

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

سلام

اگه اصل مدرک رو بهت نمی دن حداقل کپیش رو بگیر شاید کارت راه بیفته
    در ضمن برای گرفتن معرفی نامه به نظام وظیفه فقط کافیه تمام واحد هات پاس شده باشه حتی یکی از دوستان من تسویه حساب کامل هم با دانشگاه انجام نداده بود ولی معرفی نامه به نظام وظیفه رو بهش دادن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

دوستان وظایفی که در پادگان 01 نزاجا به افراد لیسانس داده میشه چیه؟ مثلا کارای آشپزخونه و نظافت و آموزش و ...
    و اینکه چند بار نوبتمون میشه که این کارها رو انجام بدیم؟
    کدام کار آسون تره کدوم سخت تر؟
    آیا خودمون در انتخاب این وظایف می تونیم نقشی داشته باشیم؟

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    ظاهرا که الان کسر خدمت رزمندگی برداشته شده. درسته؟

یه بحثی پیش اومده بین من و یکی از دوستان.....
    یک شخصی پارسال تابستون از اول تا آخر تابستون ظاهرا رفته بود سربازی و تموم. 2 تا برادرن و این که رفته بود سربازی، برادر بزرگتر بود

من میگم این شخص احتمالا معافیت پزشکی گرفته و اون حدود 2 ماه فقط آموزشی بوده!
    دوستم میگه این شخص کسر خدمت رزمندگی پدرش رو داشته (شایدم جانبازی)

نظر شما متخصصین چیه؟
    کسر خدمت نهایتا چقدر کم میکرده؟
    جانبازی چقدر کم میکنه؟

ممنون
    دوست عزیز کسی که معاف پزشکی میگیره که اموزشی نداره معافیت کامل بهش میدن
    کسری بسیج هم اون موقع نه ماه بود الان شده شش ماه
    پس صدرصد رزمندگی پدرش بوده شک نکن
    اون موقع که کسری رزمندگی میدادن از20 روز بود تا معافیت کامل

سلام دوستان اگه امریه باشی از کسری بسیج هم میشه استفاده کرد یا در هر صورت باید 24 ماه کامل خدمت کرد ؟ ممنون
    خیر باید 24 ماه کامل در خدمت وزارت خونه مربوطه باشید و کسری تحت هیچ شرایطی پذیرفته نمیشود
    Sent from my ST25i using Tapatalk 2
    Last edited by SNOW PATROL; 15-10-2012 at 14:14.

11. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •