عین این جوابها را به من دادند!
آن کسی که پشتیبان تو ساعت شبانه هست بهت میگه یک کارهایی را روی سیستمات انجام بدی آخرش هم که درست نشد میگه روز تماس بگیری و مشکلات را به اقای فلانی بگو!
پاس کاریه!
با این حال شما شب هم زنگ بزن و ببین جواباش چیه
عین این جوابها را به من دادند!
آن کسی که پشتیبان تو ساعت شبانه هست بهت میگه یک کارهایی را روی سیستمات انجام بدی آخرش هم که درست نشد میگه روز تماس بگیری و مشکلات را به اقای فلانی بگو!
پاس کاریه!
با این حال شما شب هم زنگ بزن و ببین جواباش چیه
موندم چرا انقدر به خودشون زحمت میدن یه ضبط صوت بگیرند که این جوابها رو داشته باشه
ایراد از نویز خططتون
شبانه شلوغ می شه
مشکل ظرف 10 روز حل می شه
ترافیک مرکزتون رفته بالا
ایراد از خودتون
.....
فکر کنم از این بهانه هایشان یک لیست درست کردند و از روی لیست میخونند!
به آخر لیست هم که میرسند و میبینند هنوز طرف قانع نشده میگند فردا فلان ساعت زنگ بزن و با فلانی صحبت کن یا میگند من شماره شما را یادداشت کردم و میگم پیگیری کنند!
خیر دوست من تنها سروری که من همیشه ازش برای دانلود استفاده میکنم فایر درایو است که همیشه بالاترین سرعت رو در کمترین طول باندها عرضه میکنه دوستان میتونن امتحان کنن تمامی شبها تست از همین سرور بوده دیشب از ۳۰ به ۹۰ افزایش پیدا کرد
شبانه کجا خوبه من برم من همین طوری حجم کم میارم 50 گیگ درسال 3.5 دیگه دارم برای یک ماهونیم دیگه نامحدود هم که نمیشه زیاد مصرف کنی از 20 گیگ بیشتر بشه نمیدونم چیکار میکنیم 40 گیگ بیشتر بشه چی میشه هیچ کس نیست بگه خودتو خر کردی یا مارو نامحدود میگیرم که دانلود کنم
خیلی جالبه تا ده دقیقه ای اول ساعات رایگان سرعت بالاست یه دفعه میشه 60
معلومه محدود میکنن
دیشب زنگیدم گفتن که ما سرعت تموم سرویس هامون رو میزاریم روی 256 توی تایم شبانه و شما سرعتت خوبه اگر 30 تا میگیری منم حوصله نداشتم گفتم باشه خدافظ خوابم میومد داشتم میمردم
پارس انلاین باید بری بپرسی تو محدوده اتون چطوره فعلا بهترین گزینه پاراس انلاین به نظر میرسه
باید بهش میگفتی وقتی سرعت شبانه تو تایم شبانه برای همه سرویسها 256 هست و سرعت تو روزانه همه سرویسها بالای یک مگ! پس برای چی باید اینترنت بالای 128 ازتان بگیرم؟
Last edited by ehsan_iace; 15-05-2014 at 12:06.
من که امتحانا تموم شه مخابراتم میرم اونجا انگار تو منطقه ما ۱۰ مگش هم بازه اقا هیچی نگیرم نصفش رو که میگیرم میشه حدود ۶۲۰ کیلو ماهی ۱۶ تومان فکر کنم و هر گیگ هم فکر کنم ۲۵۰۰ باشه پسر داییم که داشت میگف ۲۵۰۰ نمیدونم هنوزم هست یا نه دیگه گرون تر شده اقا اصلا ۲مگ بیشتر نمیکشه خطم میشه ۱۲۸ همینی که الان دارم شبانه و روزانه اش هم فرقی نداره حداقل شبانه رو دارم که چه نیازی به زنگ زدن به اینا و اعصاب خوردی خودم هست مخابرات هم هست طبق چیزی که خودشون گفتن موقع ثبت نام انتقال از دولتی به خصوصی طول میکشه و سخته ولی برعکسش سریعه تو ۲-۳ روز حله
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Last edited by 1376MAXIMUM; 15-05-2014 at 13:31.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)