برای کل اینجوریه.شبانه روی 15 محدود شده!!!
لینک برای شکایت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای کل اینجوریه.شبانه روی 15 محدود شده!!!
لینک برای شکایت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Sponge-BoB; 04-03-2016 at 22:15.
سلام خدمت همه همشهریای عزیز
من کاملا این مدت همه چیز رو تحت نظر داشتم .چون من کاربریم دانلود شبانه است
لازم به ذکره که مطالبی که پایین مینویسم فقط در مورد دانلود شبانه اس و تو روز به جز ریست پورت همه چیز مثلا خوبه و خیلی از کاربرا متوجه اش نمیشن(چون دانلود شبانه ندارن)
از حدود 40 روز پیش تا حالا سیاست ها و برنامه های دانلود شبانه رو تغییر دادن و به صغیر و کبیر رحم نکردن (حتی من که قرارداد داشتم باهاشون یکساله)
گویا برنامه ای نوشتن برای سیستمشون که به ازای هر گیگ که شما شارژ کنی می تونی دو برابرش با حداکثر سرعت دانلود سرویستون دانلود شبانه داشته باشن و بعد از اون سرویستون به یک شصت و چهارم سرعت اصلی افت سرعت خواهد داشت (که خلافه چون حداکثر میتونن تا یک هشتم سرعت سرویس رو محدود کنن تو )
این وسط سه تا رنج آی پی دارن (37 و 2 و 5) که دو تاش(37 و 2) از سیاست هایی که جدید اعمال کردن پیروی نمیکنه(نمیدونم به چه دلیلی -حالا یا ضعف برنامه نویسیه یا خودشون از قصد اینطوریش کردن)
کلا مخابرات کرمانشاه این 4 تا رنج آی پی که پایین مینویسم داره
آی پی رنج 37
آی پی رنج 2
آی پی رنج 5
آی پی رنج 10 (مخصوص زمانیه که شما شارژتون تموم شدهو باهاش شارژ میخرین)
رنج 37 و 2 تو شب هیچ مشکلی برای دانلود ندارن وبا همون سرعت های قدیم دانلود میکنن
ولی مشکل از جایی شروع میشه که دو تا رنج بالا به همه کاربرا نمیرسه و سیستم به بقیه آی پی 5 میده که سرعت دانلود شبانه اش یک شصت و چهارمه همونطور که گفتم(البته به شرطی که حجم شبانه تون(دوبرابر هر گیگی که در روز میخرین) رو مصرف کرده باشین
حالا همه تو سیستم تلاش میکنن آی پیشون 37 یا 2 بشه (خاموش و روشن کردن مودم وراههای دیگه) ولی برای جلوگیری از این کار اومدن ریست پورت هم اضافه کردن به سرویسای عزیزشون(حالا یا دستی توسط اپراتوراشون رو کاربرایی که دانلود شبانه زیاد داشتن انجام میشه و کلی هم به ریشمون میخندن یا اینکه براش برنامه نوشتن)
یعنی شما نهایتا با اون آی پی های 37 یا 2 حداکثر یه ساعت با سرعت بالا دانلود میکنی بعد پورت ریست میشه و خود به خود میره رو 5 ودیگه هم به 37 یا 2 تغییر نمیکنه
من فکر میکنم این کارشون توجیه اون حرف وزیره که چند ماه پیش گفت باید دانلود شبانه برداشته بشه
من هم بارها و بارها با اپراتورهای بی ادب و لهجه دارشون مشاجره کردم هم به اون سامانه 195 شکایت کردم که هیچ فایده ای نداشت.اونا از اینا بدتر
حالا ما تنها راهمون اینه که یه روز قرار بذاریم همه جمع شیم و بریم هر جایی که به فکرمون میرسه از این دزدا شکایت کنیم
منی که سرویس رو پارسال گرفتم چرا باید روم اعمال بشه؟ من تو قراردادم همچین چیزی نبوده -این یه تخلفشون
یه تخلف دیگه شون هم عدم اطلاع رسانی و مخفیانه کار کردنشونه
خب اگه میخواین سیاست مصرف منصفانه برای دانلود شبانه تون اعمال کنین چرا نمیگین که همه اینجور سردر گم نشیم از سرویسای آشغالیشون استفاده نکنیم
اینترنت مخابرات بدون دانلود شبانه به لعنت خدا هم نمی ارزه
من تو این تاپیک منتظر خبر دوستان هستم .هر چی تعدادمون بیشتر باشه بهتره
میتونیم یه کانال تو تلگرام درست کنیم و وقتی به هزار یا دو هزار نفر رسیدیم بریم جاهای مختلف مث سازمان بازرسی یا استانداری تو یه روز خاص شکایتشون کنیم که فکر نکنن زرنگن وکاربرا هیچی متوجه نیستن
Last edited by saeedblack; 05-03-2016 at 00:59.
ممنون از توضیحاتت. البته اضافه کنم که اون محدودیت دانلود شبانه که گفتی دو برابر حجم خریداری شدست رو واسه همه سرویسا اعمال نکردن و سرویسای محدود با سرعت 2 مگ یا کمتر شامل این محدودیت نمیشن و به جاش جدیدا واسشون این محدودیت سرعت رو اعمال کردن که کاملا غیرقانونیه.
در ضمن من که از یکی دو سالی پیش دیگه هیچ وقت آی پی 2 یا 37 رو بدست نیاوردم (شاید اینا مخصوص بعضی از سرویسا باشن) البته قدیما (یعنی 2-3 سال پیش و قبل تراش) فقط روی این همین آیپی ها بود(2.185 و 37. ...) اما جدیدا (از یکی دو سال اخیر به بعد) دیگه فقط روی آیپی های 5.234 و 5.220-5.223 میره. مدت ها وضعیت این طوری بود که با همین آیپی های جدید هم در طول ساعات رایگان با سرعت کامل دانلود میکردی مگه این که پورت ارور یا هر نوع قطع و وصلی داشته باشی که باعث محدود شه سرعتت رو محدود کنن (به همین خاطر دانلودرها اکثرا مودمشون رو روشن میزاشتن) اما از وقتی که این برنامه کثیف پورت اررور مکرر رو راه انداختن وضعیت تغییر کرد و نه تنها اون قطع و وصلی رو تو ساعات رایگان اجبارا اعمال میکنن و طوری برنامه ریزی کردن که معمولا تو ساعات رایگان فقط یه بار پورت اررور بده تا سرعتت رو محدود کنه و بعد از اون دیگه تا ساعتای 9-11 صبح پورت اررو نمیده و در نتیجه تا چند ساعت بعد ازاتمام ساعات رایگان هم اگه خودت اتصال رو قطع و وصل نکنی سرعتت به حالت عادی برنمیگرده و محدود میمونه و در ادامه هم مجددا در هر ساعت چند بار پورت ارور میزنه.
این وضعیت باعث خیلی مشکلات در طول ساعات غیر رایگان میشه مثل قطع کلیپای آنلاین یا دانلودهای بدون قابلیت ادامه مجدد و بازی های آنلاین و ... . این کار تغییر مکرر و اجباری آیپی به هیچ وجه قانونی نیست و محدود کردن سرعت به زیر 1/8 برخلاف مصوبه سازمان تنظیم مقررارته. طبق قانون باید به ازای تمام ساعاتی که سرعت از 1/8 کم تر شده به طول سرویس اضافه کنن و البته جمع ساعات افت سرعت حداکثر از 10 درصد مدت قرارداده به هیچ وجه نباید بیشتر شه (و گرنه باید در اون شرکت رو گل بگیرن) که با احتساب روزی 6-10 ساعت افت سرعت فعلی، جمع مدت زمان افت غیرمجاز سرعت سرویسای مخابرات میشه حدود 30 درصد کل مدت قرارداد. پس باید یا هر چه سریعتر این وضعیت رو درستش کنن یا کلا سرویس ADSL شون رو جمع کنن. بنابراین اگه دوستان با مدرک تصویری از ساعاتی که سرعت افت غیرقانونی داره، تو سامانه مربوطه شکایت کنن و همین موضوع محدود کردن سرعت رو توضیح بدن، در صورتی که تعداد شکایات زیاد شه به احتمال صد در صد رسیدگی میکنن و اگه لازم باشه کل شرکت مخابرات استان رو هم تنبیه میکنن (که قبلا مخابرات چند تا استان رو به علت نارضایتی کاربرا تحریم کردن).
Last edited by AliMirzaie; 05-03-2016 at 01:30.
من هر جا بگین پایم....
همین حالا تماس گرفتم اول گفت خوهشا آقا فلانی من با شما دعوا نداریممیدونست دیگه قبلا حالشونو گرفتم...کلا تو ذهنشون حک شدم....خلاصه گفت ببینید ما همه جوره با شما راه اومدیم حالا هم خیلی از دوستان شما تماس می گیرین همین روال رو دارن
ما کل یوزر هایی که مشکل قطعی مکرر دارن رو به سازمان ارجاء دادیم تا برسی کنن ...منم گفتم اگه این بار مشکل حل نشه از راه دیگری وارد میشیم چون تعدادمون زیاده و بد جور حالتونو می گیریم دیگه هنگ کرده بود چی بگه ....طبق صحبت های دوستان باید همه یک دست بشیم اول شکایت سازمان با مدرک که قبلا من انجام دادم ولی باید تعدادمون زیاد بشه اگه اینطور عمل کنیم یه جوابی صد در صد می گیریم...
همن حالا دوبار شکایت کردم با مدرک خوهشا شما هم همین کار کنید ....
دیگه به 2020 زنگ نزنید،فقط شکابتو ثبت کنید!!
همین الآن هم که ساعت 11 ست و جزو ساعات رایگان حساب نمیشه سرعت دانلودم هنوز روی 15 محدود شده چون که از ساعت 1:13 دقیقه تا الآن پورت ارور نزده، این یعنی بیشتر از 10 ساعت از 24 ساعت شبانه روز سرعت دانلود زیر حد مجاز یعنی کمتر از 1/8 سرعت اسمی سرویسه و اگه خودم قطع و وصل نکنم تا وقتی خودش پورت ارور نزنه سرعت به حالت عادی برنمی گرده.
Last edited by AliMirzaie; 05-03-2016 at 11:17.
من هفته پیش 3 و 4 شنبه زنگ زدم و 5 شنبه هم.همون 3 شنبه هم شکایت ثبت کردم .امروز بازرسی زنگ زد به خاطر شکایت همه چی رو توضیح دادم.شکایت ثبت کنید و به بازرسی توضیح بدید.برای جمع شدن هم بهترین راه مراجعه به بازرسی استانه.من اون زمان کرمانشاه باشم میام
دوستان الان خود 2020 هم زنگ زد بابت شکایت
اول گفت مشکل پورت خودته میدم عوض کنند برات من هم گفتم امروز درخواست تعویض دادم. و هی میزد تو حرف نمیذاشت حرف بزنی. حرفش تموم شد من توضیح دادم مشکل من یکی فقط نیست و ربطی به پورت نداره توی شهرهای دیگه و کرمانشاه هم این وضع رو دارید گفت من اقرار میکنم توی شبکه مشکل داریم و ارجاع میدم برای رفع
لطفا اول زنگ بزنید بعد شکایت بزنید توی سامانه. از پورت ارور ها اسکرین شات بگیرید
خود پنل کاربری میخواید برید داخل تست سرعت داره یعنی لینک زیر. موقع افت سرعت برید و تست سرعت بگیرید خودش گزینه داره برای مستند سازی لینک میده. توی هر ساعتی مشکل داشتید با این دو کار شکایت تسلیم کنید
به دوستانتونم که مشکل دارند بگید شکایت بذارند قبلش اول با 2020 تماس بگیرید و مشکل رو بیان کنید. تعداد زیاد باشه حساب کار دستشون میاد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اکثر مردم بیخیالند ولی وقتی توضیح بددی دارند کلاه سرشون میزارند اقدام میکنند
تعویض پورت هیچ تاثیری نداره....
یه چیز جالب بگم ...من ساعت11 خونه نبودم مادرم خونه بود از خرابی اومده بودن در خونه طرف به مادرم گفته بود اینترنت شما بخاطر بدهی تلفن قطع شده...مادرم گفته بود تلفن ما دو روزه قطع شده در حالی که اینترنت 20 روز مشکل داره ....اینم از مخابرات از هر ترفندی استفاده می کنند تا زیر بار در برن ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)