اطلاعی از برداشته شدن کنکورش ندارم
یکی از طرق وارد شدن به پیام نور فراگیر هستش که ترم اول رو خودشون ارئه میکنن و شما امتحان میدید و در صورت قبولی از ترم دوم شروع میکنید و مدرکش هیچ فرقی نداره
اطلاعی از برداشته شدن کنکورش ندارم
یکی از طرق وارد شدن به پیام نور فراگیر هستش که ترم اول رو خودشون ارئه میکنن و شما امتحان میدید و در صورت قبولی از ترم دوم شروع میکنید و مدرکش هیچ فرقی نداره
شما اول برو پیگیری کن ببین صد درصده معافیتت بعد اقدام کن
Last edited by majidli; 18-07-2014 at 12:07.
این لینک رو بخونید ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم اون هایی هم که بدون آزمون باشن بتونن.امکانش هست؟
آقا انتخاب واحد تابستون تموم شد؟ حذف و اضافه نداره؟
salam
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ینی چی باید حضـوری بریم ؟! اینترنتی نمیشه خودمون انتخاب کنیم ؟!
سلام دوستان پیام نوری
من پارسال درسم تموم شد و با مدرک مهندسی نرم افزار فارغ التحصیل شدم.قراره برم خدمت مقدس سربازی![]()
خواستم به یک نکته اشاره کنم اونم اینکه یا درس نخونید یا اگر درس میخونید به کتابها و واحدهای درسی اکتفا نکنید...
هیچ کدوم از واحدهای درسی که تو دوره کارشناسی پاس میکنید ارزش شغلی نداره.با مدرک خالی هیچ جا بهتون کار نمیدن...
سعی کنید در کنار پاس کردن درساتون حتما تو رشته تحصیلی خودتون به یک متخصص تمام عیار تبدیل بشید.خودتون رو به تحقیقو پژوهش عادت دید.ما اینکارا رو نکردیم و الان داریم چوبشو میخوریم!!!
بله از اون نظر خداروشکر مشکلی ندارم.
-----
ادیت: از یکی از دوستان جوابم رو گرفتم. سپاس![]()
Last edited by Masоud; 21-07-2014 at 00:27.
سلام
این خدمت مقدس رو بالاخره که باید بریم ولی ممنون از توصیه هات ... شما هم برو سربازی بیا انشاءاله بعد از اون برای مقاطع بالاتر ادامه میدی
منم همچین حس بدی دارم که توی رشته ای فوق العاده درس میخونم و اسمش رو دارم یدک میکشم ولی روی مبحث خاصی اون تسلط کافی رو ندارم ولی نهایت سعی ام رو میکنم که به اون چیزی که میخوام برسم ... خودم برای ارشد میخوام گرایش طراحی الگوریتم رو انتخاب کنم ...
شما هم انشاءاله موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)