دوستان اینترنت سکیوریتی کسپرسکی آیا امکان اسکن و پیدا کردن Malware و از بین بردن اون رو هم داره اگه سیستممون آلوده شده باشه ؟
دوستان اینترنت سکیوریتی کسپرسکی آیا امکان اسکن و پیدا کردن Malware و از بین بردن اون رو هم داره اگه سیستممون آلوده شده باشه ؟
منظورتون از Malware چی هست ؟
Malware به هر نوع بدافزاری گفته میشه ، مثلا ویروس ها ، کرم ها ، تروجان ها ، اسپای ور ها ، scareware ها ، rootkit ها و...
اما فک کنم منظورتون اسپای ور هستش و تروجان ؟ تاحد زیادی با تروجان ها مقابله میکنه ، اما کافی نیست ، بهتره در کنارش MBAM باشه.
موفق باشین../.
اون پایین میزنه ۴۰ روز اما شاید به هفته هم نکشه و بلاک بشه.
من تا وقتی کلید برای کسپر نخریدم کلید ۹۰ روزه هم داشتم.حتی ۳۰۰ روزه هم یه دفعه گیرم اومد اما سریع بلاک شد.![]()
سلام
دوستان کدوم ورژن نصب کنم ؟
فرقاشون چیه اگه میشه بگید
Kaspersky.pure9 اینو بنصبم خوبه؟
سلام ورژن PURE کاملترین ورژن کاسپر اسکای هستش ، اما معمولا کلیدش گیرتون نمیاد و به نظر من بهتره که همون ورژن
kaspersky internet security رو بگیرین و استفاده کنین کلیدش هم همیشه اینجا موجوده..
شاد باشی./
اها مرسی یعنی اصلا گیر نمیاد؟
چون اینو تو pc داشتم گفتم نصبش کنم میگید برم kaspersky internet security دنلود کنم باز؟
از سافت گدر بگیرم؟اخرین ورژن چنده؟
تقریبا میشه گفت اصلا ، البته trail reseter براش موجوده ، اما به دردسرش نمی ارزه ، تازه اون ورژن خیلی سنگینه..
برای دریافت KIS از سایت پایین عمل کنید که همه چیز هم در دسترس گذاشته هم کلید و آپدیت و ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشی../.
ممنون مرسی
پس pure بیخیال شم؟ امکانات اضافش چیه
یه سوالی فرق internet security با antivirusesh چیه؟ فایروال داره؟
پس به این ترتیب این کی ها ارزش ندارن ؟ شما کلید رو چند خریدین ؟
خود برنامه یکسال پیش خریده شده ولی الان دیگه اعتبارش تموم شده . واسه همین یکی از همین کی های تاپیک رو دادم بهش ولی نوشته فقط 40 روز اعتبار داره . اینجور هم که شما میگین عملا 40 روز هم نیست و زود اکسپایر میشه .
من ویندوز قبلیم کلی فایل و برنامه و کلی بازی و... داشت ، ویندوزم هم خیلی سریع بود
ویندوز سون
4 گیگ رم
سی پی یو q9400
الان دیروز من ویندوز رو عوض کردم (کلا پارتیشن رو دلیت کردم مجدد ساختم) فایل خاصی هم نصب نکردم ، درایو گرافیک و یه مرورگر و یه پلیر و Winrar و Kaspersky Internet Security 2012
ولی احساس میکنم سرعت اومده پایین حتی چندبار هم هنگ کرد طوری که مجبور شدم ریست کنم سیستم رو.
ویندوز قبلیم حتی یبار هم هنگ نکرده بود در حالی که اکثر اوقات همزمان دو تا بازی در حال اجرا بود.
ولی این بخاطر Kaspersky احتمالا اینجوری شده.
نظرتون چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)