تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1065 از 2403 اولاول ... 655659651015105510611062106310641065106610671068106910751115116515652065 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,641 به 10,650 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه darkman.p's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

مشترک که اونجامیره اکثرا آقای پزوم همونو می گی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

12

[QUOTE=Xsis;6435087]

شما اگر ابتدایی ترین اصول صحبت در انجمن ها رو بلد بودین اینجوری صحبت نمی کردین. مهم زمان رجیستر کردن یوزر در انجمن نیست. کلا افرادی مثل شما زیاد هستن که همیشه مدعی هستند. اینجا اطاق خواب شخصی شما نیست که شما توش موزیک گوش کنی و من یا سایرین بریم تو حال و فیلم سینمایی ببینیم. اگر جنبه ی محیط عمومی ندارین یا نمی تونین، باید در پیام خصوصی با پارتنرتون صحب کنین. وقتی در تاپیکی که 376,106 بیننیده و 10600 پست داره صحبت می کنید باید انتظارتون رو بالا ببرین تا ما برای شما و امثال شما متاسف نشیم.
    من نمی دونم که می گی پسره انگار اونجا کلا یکی جواب می ده. یا مگه اونجا بی در و پیکره که پسره با همه دعوا کنه و کسی هم کاری به کارش نداشته باشه؟اصلا اونجا اکثرا خانوم ها جواب می دن. پسره کی هست؟

نمیدونم والا چی میگی شما ! برو تو اتاق خوابت فیلمتو ببین !! جنبه رو شما ندارین که میپرین وسط در کاری که به شما ربطی نداره!!!
    من از دوستمون معذرت خواستم و خواهشا شما وکیل نشین !!! هر کی زبون داره ...

چی میگی اصلا به تو ربطی نداره ! تو اگه میفهمیدی دخالت نمیکردی !محیط عمومی عمومی هم نکن !

شما اگه 1 ساله -2 ساله ADSL گرفتی و تازه اومدی تو فرومها یه چیز دیگست!

واسه خودتو حرف زدنت متاسف باش که هنوز نمیدونی چیزی که بهت ربط نداره باید حرف نزنی!خاموش شی!

آره اکثرا خانومه جواب میده برو همون در سمت راستی که واسه ثبت نام و اینهاست بگو چرا سرعت و اینها پایینه ببین اینقدر خانوم خانوم میکنی بهت چی میگن ! برو پشتیبانی ! همون آقای پزوم که دوستمون گفتن اسمشونه ظاهرا !اونجا کاملا دروپیکر نداره ! چرا به شما برمیخوره ؟آدم شک میکنه ها که شما هم ...!!!

شما جنبه نداری بحث نکن ! با امثال شماها هم کاملا آشنا هستم !و میدونم چطوری جوابتون رو بدم با منطق!
    مردم زبون دارن !احتیاجی به خود شیرینی و توضیح ابتدایی ترین اصول و غیره نیست آقایی که تازه پارس رو تمدید نکردی و رفتی اندیشه و حرف از دیسیبلین میزنی وایسه یکم بگذره تازه میفهمی که !

مواظب باش استخدام هم که میخوای بشی(بیخود نیست طرفداری میکنی که خانوم جواب میده !)

استخدام شدی مواظب باش مردم زنگ زدن همش بهشون نگی مشکل از خودتونه ! مشکل از خططتونه ! مشکل از کامپیوترتونه !(حالا کم کم متوجه میشین!)

بحث با بچه هایی مثل شما که تازه 2 روزه با فروم آشنا شدن مایه تاسفه و من دیگه این بحث رو ادامه نمیدم چون بعضیها ظاهرا علاقه دارن به خود شیرینی و دخالت بین حرف 2 نفر دیگه !
    Last edited by mollaxi; 05-09-2011 at 16:14.

پروفشنال wolfman_741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

واقعا نمیدونم چی میگم! پشتیبانی ASK رو همه میشناسن!من نگفتم بی ادبانه حرف میزنن! گفتم کارشناسش همون پسره جواب سر بالا میده ! چند بار به شخصه به خاطر همین برخوردش دیدم که چند نفر باهاش درگیر شدن ! نمیدونم والا شما چی میگین!هر وقت میزنگیدی میگفت مشکل از خودتونه !مشکل از خودتونه ! همه دروغ میگن چون شما از ASK دیسیبلین دیدی و غیره خوبه پس!شهرهای دیگه هم دوستان از ASK مینالن دیگه چه برسه به رشت که خودم به چشمه دارم میبینم!
    پشتیبانی ASK کاملا تایید میشه
    جواب پشتیبانی ASK کلا" دو حالت داره
    1. مشکل از مخابراته
    2.مشکل از خودتونه

اینم ماله چند هفته پیشه :

این اندیشه دیگه گندشو در آورده هز چند دقیقه نت قطی میشه
    زنگ زدم پشتبانی میگم این چه وضعیه زنه تلفن رو روم قطع میکنه
    بعدش زنگ زدم مدیریت میگم این چه وضعیه پشتیبان تلفن رو روم قطع میکنه ! منو باز وصل کرد به همن زنیکه *** * ********* میگم این چه وضعیه حق ندارین تلقن رو قطع کنید بهم میگه خو الان حرفتون تموم شد ؟!

4. 3 کاربر از wolfman_741 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Navid.H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

میرم ask این پشتیبانیش با نهایت پرویی میگه بیا جم آوری کن

شکم سیری کار کردن همینه دیگه
    وقتی‌ این همه مشترک داشته باشن دیگه پالانو میندازن .....

6. 3 کاربر از Navid.H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

[QUOTE=mollaxi;6435278]

نمیدونم والا چی میگی شما ! برو تو اتاق خوابت فیلمتو ببین !! جنبه رو شما ندارین که میپرین وسط در کاری که به شما ربطی نداره!!!
    من از دوستمون معذرت خواستم و خواهشا شما وکیل نشین !!! هر کی زبون داره ...

چی میگی اصلا به تو ربطی نداره ! تو اگه میفهمیدی دخالت نمیکردی !محیط عمومی عمومی هم نکن !

شما اگه 1 ساله -2 ساله ADSL گرفتی و تازه اومدی تو فرومها یه چیز دیگست!

واسه خودتو حرف زدنت متاسف باش که هنوز نمیدونی چیزی که بهت ربط نداره باید حرف نزنی!خاموش شی!

آره اکثرا خانومه جواب میده برو همون در سمت راستی که واسه ثبت نام و اینهاست بگو چرا سرعت و اینها پایینه ببین اینقدر خانوم خانوم میکنی بهت چی میگن ! برو پشتیبانی ! همون آقای پزوم که دوستمون گفتن اسمشونه ظاهرا !اونجا کاملا دروپیکر نداره ! چرا به شما برمیخوره ؟آدم شک میکنه ها که شما هم ...!!!

شما جنبه نداری بحث نکن ! با امثال شماها هم کاملا آشنا هستم !و میدونم چطوری جوابتون رو بدم با منطق!
    مردم زبون دارن !احتیاجی به خود شیرینی و توضیح ابتدایی ترین اصول و غیره نیست آقایی که تازه پارس رو تمدید نکردی و رفتی اندیشه و حرف از دیسیبلین میزنی وایسه یکم بگذره تازه میفهمی که !

مواظب باش استخدام هم که میخوای بشی(بیخود نیست طرفداری میکنی که خانوم جواب میده !)

استخدام شدی مواظب باش مردم زنگ زدن همش بهشون نگی مشکل از خودتونه ! مشکل از خططتونه ! مشکل از کامپیوترتونه !(حالا کم کم متوجه میشین!)

بحث با بچه هایی مثل شما که تازه 2 روزه با فروم آشنا شدن مایه تاسفه و من دیگه این بحث رو ادامه نمیدم چون بعضیها ظاهرا علاقه دارن به خود شیرینی و دخالت بین حرف 2 نفر دیگه !
    شما آدم تاسف باری هستین همین.

---------- Post added at 05:24 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------

پشتیبانی ASK کاملا تایید میشه
    جواب پشتیبانی ASK کلا" دو حالت داره
    1. مشکل از مخابراته
    2.مشکل از خودتونه

اینم ماله چند هفته پیشه :
    خیلی باحال بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

12

[QUOTE=Xsis;6435340]
    شما آدم تاسف باری هستین همین.

---------- Post added at 05:24 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------

خیلی باحال بود
    هورااا--خدا رو شکر من بسیار خوشحالم که شما برای من تاسف میخوری! باعث افتخار ماست که آدمهایی مثل شما که ...تازه adsl گرفتی خوشحال باش به به به به قول دوستان در صفحه های بعد شما از سرویستون لذت ببرید و استخدام بشین ایشاالله

با تشکر از دوستانی که در صفحه های قبل و این صفحه همه چیزو توضیح دادن و پشتیبانی و پشتیبانی خانوم زنیکه زنه ...پسره ASK رو توضیح دادن که چقدر افتضاحه

9. این کاربر از mollaxi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

[QUOTE=mollaxi;6435355]

هورااا--خدا رو شکر من بسیار خوشحالم که شما برای من تاسف میخوری! باعث افتخار ماست که آدمهایی مثل شما که ...تازه adsl گرفتی خوشحال باش به به به به قول دوستان در صفحه های بعد شما از سرویستون لذت ببرید و استخدام بشین ایشاالله

با تشکر از دوستانی که در صفحه های قبل و این صفحه همه چیزو توضیح دادن و پشتیبانی و پشتیبانی خانوم زنیکه زنه ...پسره ASK رو توضیح دادن که چقدر افتضاحه
    ای بابا منم که تازه ADSL گرفتم و حالا حالا ها باید بگذره تا ببینیم چیه. یا ضامن چاقو، خودت همه ی منحرفین رو به راه راست هدایت کن ((:
    امیدوارم خدا شما رو به راه راست هدایت کنه.
    در ضمن من گفتم اون چند باری که زنگ زدم هم آقایون و هم خانم ها خوب جواب دادن. حالا ممکنه سر شما خوب جواب نداده باشن. اما چیزی که مشخصه اینه که شما در لول من نیستین به لحاظ شخصیتی. لطفا دیگه پست من رو ریپلای نکنین.

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

هر چند تیغ ادمین فقط گردن های نازک رو میبره و با گردن کلفتها کاری نداره ولی از دوستان استدعا دارم هر کسی در مورد شرکتی که ازش سرویس میگیره بیاد و نظر بده

لطفا قوانین فروم رو مطالعه بفرمائید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 05:00 PM ---------- Previous post was at 04:56 PM ----------

میرم ask این پشتیبانیش با نهایت پرویی میگه بیا جم آوری کن

شکم سیری کار کردن همینه دیگه
    وقتی‌ این همه مشترک داشته باشن دیگه پالانو میندازن .....
    دوست عزیز
    خب شما چی گفتی که اونها همچین جوابی دادن؟
    مطمئنا در بدو ورودتون و بدون سلام و علیک همچین مطلبی رو نشنیدید.

---------- Post added at 05:02 PM ---------- Previous post was at 05:00 PM ----------

میشه بپرسم منبع اخباره واصله کجا بوده؟
    دیتای استان گیلان

12. این کاربر از minime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دوستان لطفا بس کنید ... تاپیک منحرف شد و چند صفحه شد فقط بحث در مورد پشتیبانی بی ادب یا با ادب که برا تاپیک خوب نیست !! نیازی به کتمان یا پا فشاری رو موضوعی نیست ... مهم حقیقته که همه بهش میرسن الان مدیریت میاد تاپیکو شستشو میده ها بیخیال
    Last edited by SA.JJ.AD; 05-09-2011 at 17:20.

14. 2 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

این تاپیک که همش شده جنگو دعوا.آقا کلا همه از سرویس های dsl ناراضی ان.ربطی هم به شرکتش نداره.
    من با همه جور آدم از دوستان و آشنایان گرفته تا فامیل ، هیچ کس از سرویسش راضی نیست.
    من کلا سطح توقع خودمو پایین آوردم چون اینجا ایرانه و هزار جور مشکل و تا موقعی که به هر یوزر نشه حداقل اینترنت چندین مگ
    رو ارائه داد همینه. اصلا اینترنت ایران موشه آزمایشگاهی شده به خدا ، یه بار vpn قطعه. یه بار فیبر قطعه ، یه بار گواهی نامه امنیتی
    سرقت میکنن ، تا موقعی که شرکت ها خودشون استقلال نداشته باشن این موارد وجود داره آیا مثلا تو آمریکا هم اینطوریه ؟
    مثلا یه شرکت غول مخابراتی نظیر AT&T زیر مجموعه مخابراته آمریکاست یعنی موش آزمایشگاهی اوناست ؟ نه به خدا.
    تو ایران ما فقط بلدیم برای همدیگه شاخو شونه بکشیم چون زورمون به اصلیه نمیرسه و باید یه جوری خودمونو تخلیه کنیم.
    اینترنت ایران تقریبا تو جهان از لحاظ کیفیت آخره ، هنوز به اون روز نرسیدیم که "اگه جدول برعکس بشه ، ایران اول میشه "
    انشالله به زودی به اونم میرسیم. شما هم به جای اینکه اینفدرجنگ و دعوا کنیین برین پسورد میلتونو عوض کنین ، حالا از من گفتن از شما نشنیدن.
    خلاص.

16. 2 کاربر از subwaygo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •