مشترک که اونجامیره اکثرا آقای پزوم همونو می گی؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
[QUOTE=Xsis;6435087]
نمیدونم والا چی میگی شما ! برو تو اتاق خوابت فیلمتو ببین !! جنبه رو شما ندارین که میپرین وسط در کاری که به شما ربطی نداره!!!
من از دوستمون معذرت خواستم و خواهشا شما وکیل نشین !!! هر کی زبون داره ...
چی میگی اصلا به تو ربطی نداره ! تو اگه میفهمیدی دخالت نمیکردی !محیط عمومی عمومی هم نکن !
شما اگه 1 ساله -2 ساله ADSL گرفتی و تازه اومدی تو فرومها یه چیز دیگست!
واسه خودتو حرف زدنت متاسف باش که هنوز نمیدونی چیزی که بهت ربط نداره باید حرف نزنی!خاموش شی!
آره اکثرا خانومه جواب میدهبرو همون در سمت راستی که واسه ثبت نام و اینهاست بگو چرا سرعت و اینها پایینه ببین اینقدر خانوم خانوم میکنی بهت چی میگن ! برو پشتیبانی ! همون آقای پزوم که دوستمون گفتن اسمشونه ظاهرا !اونجا کاملا دروپیکر نداره ! چرا به شما برمیخوره ؟آدم شک میکنه ها که شما هم ...!!!
شما جنبه نداری بحث نکن ! با امثال شماها هم کاملا آشنا هستم !و میدونم چطوری جوابتون رو بدم با منطق!
مردم زبون دارن !احتیاجی به خود شیرینی و توضیح ابتدایی ترین اصول و غیره نیست آقایی که تازه پارس رو تمدید نکردی و رفتی اندیشه و حرف از دیسیبلین میزنی وایسه یکم بگذره تازه میفهمی که!
مواظب باش استخدام هم که میخوای بشی(بیخود نیست طرفداری میکنی که خانوم جواب میده !)
استخدام شدی مواظب باش مردم زنگ زدن همش بهشون نگی مشکل از خودتونه ! مشکل از خططتونه ! مشکل از کامپیوترتونه !(حالا کم کم متوجه میشین!)
بحث با بچه هایی مثل شما که تازه 2 روزه با فروم آشنا شدن مایه تاسفه و من دیگه این بحث رو ادامه نمیدم چون بعضیها ظاهرا علاقه دارن به خود شیرینی و دخالت بین حرف 2 نفر دیگه !
Last edited by mollaxi; 05-09-2011 at 16:14.
پشتیبانی ASK کاملا تایید میشهواقعا نمیدونم چی میگم! پشتیبانی ASK رو همه میشناسن!من نگفتم بی ادبانه حرف میزنن! گفتم کارشناسش همون پسره جواب سر بالا میده ! چند بار به شخصه به خاطر همین برخوردش دیدم که چند نفر باهاش درگیر شدن ! نمیدونم والا شما چی میگین!هر وقت میزنگیدی میگفت مشکل از خودتونه !مشکل از خودتونه ! همه دروغ میگن چون شما از ASK دیسیبلین دیدی و غیره خوبه پس!شهرهای دیگه هم دوستان از ASK مینالن دیگه چه برسه به رشت که خودم به چشمه دارم میبینم!
جواب پشتیبانی ASK کلا" دو حالت داره
1. مشکل از مخابراته
2.مشکل از خودتونه
اینم ماله چند هفته پیشه :
میرم ask این پشتیبانیش با نهایت پرویی میگه بیا جم آوری کن
شکم سیری کار کردن همینه دیگه
وقتی این همه مشترک داشته باشن دیگه پالانو میندازن .....
[QUOTE=mollaxi;6435278]شما آدم تاسف باری هستینهمین.
---------- Post added at 05:24 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------
خیلی باحال بود
[QUOTE=Xsis;6435340]هورااا--خدا رو شکر من بسیار خوشحالم که شما برای من تاسف میخوری! باعث افتخار ماست که آدمهایی مثل شما که ...تازه adsl گرفتی خوشحال باش به به بهبه قول دوستان در صفحه های بعد شما از سرویستون لذت ببرید و استخدام بشین ایشاالله
با تشکر از دوستانی که در صفحه های قبل و این صفحه همه چیزو توضیح دادن و پشتیبانی و پشتیبانی خانوم زنیکه زنه ...پسره ASK رو توضیح دادن که چقدر افتضاحه![]()
[QUOTE=mollaxi;6435355]ای بابا منم که تازه ADSL گرفتم و حالا حالا ها باید بگذره تا ببینیم چیه. یا ضامن چاقو، خودت همه ی منحرفین رو به راه راست هدایت کن ((:
امیدوارم خدا شما رو به راه راست هدایت کنه.
در ضمن من گفتم اون چند باری که زنگ زدم هم آقایون و هم خانم ها خوب جواب دادن. حالا ممکنه سر شما خوب جواب نداده باشن. اما چیزی که مشخصه اینه که شما در لول من نیستین به لحاظ شخصیتی. لطفا دیگه پست من رو ریپلای نکنین.
هر چند تیغ ادمین فقط گردن های نازک رو میبره و با گردن کلفتها کاری نداره ولی از دوستان استدعا دارم هر کسی در مورد شرکتی که ازش سرویس میگیره بیاد و نظر بده
لطفا قوانین فروم رو مطالعه بفرمائید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 05:00 PM ---------- Previous post was at 04:56 PM ----------
دوست عزیز
خب شما چی گفتی که اونها همچین جوابی دادن؟
مطمئنا در بدو ورودتون و بدون سلام و علیک همچین مطلبی رو نشنیدید.
---------- Post added at 05:02 PM ---------- Previous post was at 05:00 PM ----------
دیتای استان گیلان
دوستان لطفا بس کنید ... تاپیک منحرف شد و چند صفحه شد فقط بحث در مورد پشتیبانی بی ادب یا با ادب که برا تاپیک خوب نیست !! نیازی به کتمان یا پا فشاری رو موضوعی نیست ... مهم حقیقته که همه بهش میرسنالان مدیریت میاد تاپیکو شستشو میده ها
بیخیال
Last edited by SA.JJ.AD; 05-09-2011 at 17:20.
این تاپیک که همش شده جنگو دعوا.آقا کلا همه از سرویس های dsl ناراضی ان.ربطی هم به شرکتش نداره.
من با همه جور آدم از دوستان و آشنایان گرفته تا فامیل ، هیچ کس از سرویسش راضی نیست.
من کلا سطح توقع خودمو پایین آوردم چون اینجا ایرانه و هزار جور مشکل و تا موقعی که به هر یوزر نشه حداقل اینترنت چندین مگ
رو ارائه داد همینه. اصلا اینترنت ایران موشه آزمایشگاهی شده به خدا ، یه بار vpn قطعه. یه بار فیبر قطعه ، یه بار گواهی نامه امنیتی
سرقت میکنن ، تا موقعی که شرکت ها خودشون استقلال نداشته باشن این موارد وجود داره آیا مثلا تو آمریکا هم اینطوریه ؟
مثلا یه شرکت غول مخابراتی نظیر AT&T زیر مجموعه مخابراته آمریکاست یعنی موش آزمایشگاهی اوناست ؟ نه به خدا.
تو ایران ما فقط بلدیم برای همدیگه شاخو شونه بکشیم چون زورمون به اصلیه نمیرسه و باید یه جوری خودمونو تخلیه کنیم.
اینترنت ایران تقریبا تو جهان از لحاظ کیفیت آخره ، هنوز به اون روز نرسیدیم که "اگه جدول برعکس بشه ، ایران اول میشه "
انشالله به زودی به اونم میرسیم. شما هم به جای اینکه اینفدرجنگ و دعوا کنیین برین پسورد میلتونو عوض کنین ، حالا از من گفتن از شما نشنیدن.
خلاص.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)