3. مگه ps3 قابلیت نصب برنامه داره؟
6. یعنی کلا زیر نویس فارسی رو نمیتونه به هیچ وجه نشون بده؟
یه سوال در پخش فیلم و محتوای hd اگه کیفیت بالا باشه مثل این دستگاه های هارد پلیر گیج نمیزنه و کم نماره؟
3. مگه ps3 قابلیت نصب برنامه داره؟
6. یعنی کلا زیر نویس فارسی رو نمیتونه به هیچ وجه نشون بده؟
یه سوال در پخش فیلم و محتوای hd اگه کیفیت بالا باشه مثل این دستگاه های هارد پلیر گیج نمیزنه و کم نماره؟
چند تا سوال داشتم .
1- اینکه gaia manager رو پاک کنم و جاش multy بریزم . مشکلی پیش نمیاد؟ . لینک جدید multy رو هم اگه می شه بزارید.
2- توی پست ها خوندم . هم با multy می شه فرمت های تصویری mkv رو پخش کرد هم با showtime که دوستمون گفت .
3-در مورد زیرنویس چی کار باید کرد؟ می شه encode کرد زیرنویس رو داخل فایل تصویری؟ و کسی هم بلده یه آموزش بده.
4- -- جدید کی میاد؟
ببخشید . بابت سوال های زیادم.
برنامه هاییو که مخصوص خودشه,اره میشه نصب کرد
به هیچ وجه من الوجوه کم نمیارهمن با همین showtime فیلم اواتارو دیدم که (HD (1980*1080 بود , حجمشم حدود 11gb بود
1.حتما پاکش کن این gaia رو..
هیچ مشکلی پیش نمیاد
2.خوده مولتی من هم از پخش کننده showtime استفاده میکنه
لینک مولتی من ورژن 2.09.02
3.تنها راهشم همینه که بچسبونیش به فیلمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اسون ترین راهم با استفاده از برنامه jetaudio هست که فیلمو با زیر نویس تو یه مسیر میزاری و همنامشون میکنی
فیلمو که تبدیل کنی خودش میچسبونه بهش
4.اومده که منتطر دانگل هسیم این jfw هم که احتمالا 1 november میاد
مولتی منو رو چجوری نصب کنم؟
مولتی من رو چجوری نصب کنم
Yes بزن بره مي خواي خيالتم راحت باشه اينترنتتو قطع كن
Eboot و به وسيله ي وصل كردن Ps3 به كامپيوتر و جايگزين Eboot خود بازي يا به وسيله ي ريختن تو فلش و با فايل منيجر مولتي من مي توني بريزي
بيشتر براي Eboot است كه اگه Eboot درست و حسابي بريزي بدون مشكل اجرا ميشه
اونايي و كه فرمتشون .pkg است وميريزي تو فلش بدون اينكه تو فولدري بريزي و ميري داخل Install package و ميريزيشون
تو دفترچه راهنما که نوشته در حین بازی میشه کنترلر دسته بازی شارژ کرد به سیستم وصل کردم ولی 4 تا چراغ خاموش روشن میشه مشکل نداره؟ یک چیزی هم دستم اومد اینه که بشت دسته زده 310 میلی امبر ولت 3.7 وقتی تو سیستسنگ سیستمم رفتم قسمت usb دسته وصل کردم دیدم هوشمند نیست usb سیستم. سیستم به دسته 500 میلی امبر جریان میده و ولت که ننوشته بود مشکلی بیش نماد برای دسته و باتری؟ مثلا mp3 player sony خودش تو سیتینگش تنظیم میلی داره میشه رو 100 500 گذاشت و کامبیوترم همون قدر mA میده ولی دسته نه.بچه ها از کامبیوتر شارژ میکنند تو دراز مدت چیزی نشد و همیشه 4 led باید روشن خاموش بشه. مشکلی نداره ؟
دوستان چون پخش چندرسانه ای هم برام مهمه اینو میپرسم.
با هیچ فرمتی از زیر نویسها نمیشه زیر نویس فارسی باهاش اجرا کرد یا نمیشه یک کلکی سرش بزنیم تا بتونه اجرا کنه؟
یه سوال دیگه. با هکش میشه بازیهای PS2 رو باهاش اجرا کرد؟
ممنون از راهنماییتون!![]()
با Sub/Idx میشه زیرنویس فارسی روی هر دیوایسی که زیرنویس رو ساپورت میکنه اجرا کرد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)