من همین مدل مودم رو دارم کوچکترین مشکلی هم باهاش ندارم. پس بعید میدونم بحث اینکه مودم به شاتل نخوره باشه حالا ممکنه خود این دستگاه کلا ایراد داشته باشه میتونی جای دیگه هم امتحانش کنی که در اون صورت باید بديش گارنتی. البته قبل از این مودم یک مدل دیگه از همین برند tp-link رو داشتم که یه مدتی مشکل مشابهی پیدا کردم نه هر نیم ساعت اما روزی چند دفعه قطع وصل میشد با پشتیبانی هم تماس گرفتم گفت مشکل نویز نداری بالاخره پیگیر شدم یکروز خطم رو مانیتور کردند و اعلام کردند در یک ساعاتی یکمرتبه بطور مقطعی نویز خط بالا میره که اون احتمالا باعث قطعی میشه گفت تلفنی چیزی بتازگی اضاف نکردی بعد دقت کردم دیدم تلفن بیسیمی تازه خریده بودم اون که زنگ میخورد اینطور میشد که اسپلیترش رو نو کردم مشکل رفع شد.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
دوست گرامی سری های مودم فرق داره صد البته و حدسم اینه سری مودم خودتون با مودم ایشون متفاوت هستن
با این حساب یعنی 170 تومنی که پول تی پی لینک دادم رفت؟
باید یه مودم دیگه بگیرم؟
دو حالت دارید یا اینکه خیلی خطتون رو کشش رو بیارید پاین تر تا 8 مگابیت و اینترنت استفاده کنید از توی تنظیمات G.DMT
یا اینکه بهتره به یه شخص یا تو دیوار یا اشنا با قیمتی پاینتر بدید بره و مدل دیگه ای تهییه کنید
خودم شخصا قصد خرید تی پی لینک داشتم مدل 8980 که دو باندس فک کنم 5 گیگاهرتز و اینا داره اما سرچ زدم دیدم اونم با شاتل مشکل قطعی دو دیقه ای داره کانکت میشه بعد دی سی میده
تا اخر سر ایسوس ac52 خریدم و کلا هر روز هفته لاین اپ هست
جالبیش اینجاس این مورد ها فقط با شاتل اینطوریه با مخابرات و غیره موردی نداره
چن تا تاپیک با همین مشکل میدم ببنید راهکاری نداره
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید