تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 1064 از 1547 اولاول ... 6456496410141054106010611062106310641065106610671068107411141164 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,631 به 10,640 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من همین مدل مودم رو دارم کوچکترین مشکلی هم باهاش ندارم. پس بعید میدونم بحث اینکه مودم به شاتل نخوره باشه حالا ممکنه خود این دستگاه کلا ایراد داشته باشه میتونی جای دیگه هم امتحانش کنی که در اون صورت باید بديش گارنتی. البته قبل از این مودم یک مدل دیگه از همین برند tp-link رو داشتم که یه مدتی مشکل مشابهی پیدا کردم نه هر نیم ساعت اما روزی چند دفعه قطع وصل میشد با پشتیبانی هم تماس گرفتم گفت مشکل نویز نداری بالاخره پیگیر شدم یکروز خطم رو مانیتور کردند و اعلام کردند در یک ساعاتی یکمرتبه بطور مقطعی نویز خط بالا میره که اون احتمالا باعث قطعی میشه گفت تلفنی چیزی بتازگی اضاف نکردی بعد دقت کردم دیدم تلفن بی‌سیمی تازه خریده بودم اون که زنگ می‌خورد اینطور میشد که اسپلیترش رو نو کردم مشکل رفع شد.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk
    دستشون درد نکنه واقعا
    پشتیبانی شاتل از روزی که مودم رو خریدم و به مشکل خوردم روزی 2 بار زنگ میزنن و پیگیر هستن
    طی این یه هفته همه چی رو تست کردیم اوکی بود و در آخر مشخص شد مشکل از مودمه
    چون الان یه مودم دیگه وصل کردم طبق نمایش پنل شاتل نزدیک 34 ساعته که قطع نشده
    دیروز مودم رو بردم گارانتی گفت تست میکنیم
    بعید میدونم گارانتی اشکالش رو گردن بگیره
    فک کنم یه بهونه ای بیارن مثلا نویز خطت زیاده یا مشکل از isp ته
    ولی سفت و سخت مقاومت میکنم چون چیزی که بعد از یه هفته تست مشخص شد اینه که اشکال از مودمه حالا گارانتی تا چه حد به معنای واقعی گارانتی باشه رو نمیدونم!!!

2. 2 کاربر از mahyar21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2018

پيش فرض

من برا گروه وب سایت های شاتل پیشنهاد های زیادی دادم اما اصلا هیچ جوابی نشنیدم
    من پیشنهاد های مثل یک اپیکیشن خاص در زمینه ی بازی، بهینه سازی منحصر بفرد و سایت ها، سایت نمایش ویدیو منحصرفرد ، سایت بازی آنلاین منحصر بفرد و کلی ایده ی دیگه...
    لطفا بخشی رو ایجاد کنید که ه این مواد رسیدگی کنن.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

من همین مدل مودم رو دارم کوچکترین مشکلی هم باهاش ندارم. پس بعید میدونم بحث اینکه مودم به شاتل نخوره باشه حالا ممکنه خود این دستگاه کلا ایراد داشته باشه میتونی جای دیگه هم امتحانش کنی که در اون صورت باید بديش گارنتی. البته قبل از این مودم یک مدل دیگه از همین برند tp-link رو داشتم که یه مدتی مشکل مشابهی پیدا کردم نه هر نیم ساعت اما روزی چند دفعه قطع وصل میشد با پشتیبانی هم تماس گرفتم گفت مشکل نویز نداری بالاخره پیگیر شدم یکروز خطم رو مانیتور کردند و اعلام کردند در یک ساعاتی یکمرتبه بطور مقطعی نویز خط بالا میره که اون احتمالا باعث قطعی میشه گفت تلفنی چیزی بتازگی اضاف نکردی بعد دقت کردم دیدم تلفن بی‌سیمی تازه خریده بودم اون که زنگ می‌خورد اینطور میشد که اسپلیترش رو نو کردم مشکل رفع شد.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk
    دوست گرامی سری های مودم فرق داره صد البته و حدسم اینه سری مودم خودتون با مودم ایشون متفاوت هستن

با این حساب یعنی 170 تومنی که پول تی پی لینک دادم رفت؟
    باید یه مودم دیگه بگیرم؟
    دو حالت دارید یا اینکه خیلی خطتون رو کشش رو بیارید پاین تر تا 8 مگابیت و اینترنت استفاده کنید از توی تنظیمات G.DMT
    یا اینکه بهتره به یه شخص یا تو دیوار یا اشنا با قیمتی پاینتر بدید بره و مدل دیگه ای تهییه کنید
    خودم شخصا قصد خرید تی پی لینک داشتم مدل 8980 که دو باندس فک کنم 5 گیگاهرتز و اینا داره اما سرچ زدم دیدم اونم با شاتل مشکل قطعی دو دیقه ای داره کانکت میشه بعد دی سی میده
    تا اخر سر ایسوس ac52 خریدم و کلا هر روز هفته لاین اپ هست
    جالبیش اینجاس این مورد ها فقط با شاتل اینطوریه با مخابرات و غیره موردی نداره
    چن تا تاپیک با همین مشکل میدم ببنید راهکاری نداره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوست گرامی سری های مودم فرق داره صد البته و حدسم اینه سری مودم خودتون با مودم ایشون متفاوت هستن

دو حالت دارید یا اینکه خیلی خطتون رو کشش رو بیارید پاین تر تا 8 مگابیت و اینترنت استفاده کنید از توی تنظیمات G.DMT
    یا اینکه بهتره به یه شخص یا تو دیوار یا اشنا با قیمتی پاینتر بدید بره و مدل دیگه ای تهییه کنید
    خودم شخصا قصد خرید تی پی لینک داشتم مدل 8980 که دو باندس فک کنم 5 گیگاهرتز و اینا داره اما سرچ زدم دیدم اونم با شاتل مشکل قطعی دو دیقه ای داره کانکت میشه بعد دی سی میده
    تا اخر سر ایسوس ac52 خریدم و کلا هر روز هفته لاین اپ هست
    جالبیش اینجاس این مورد ها فقط با شاتل اینطوریه با مخابرات و غیره موردی نداره
    چن تا تاپیک با همین مشکل میدم ببنید راهکاری نداره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنونم ازت
    از گارانتی زنگ زدن گفتن مودم سالمه و اگر مشکل داری از نویز خطته
    شاتل هم میگه خطت نویز نداره و عالیه
    مجبورم برم تحویل بگیرم ببینم چیکارش کنم!

7. این کاربر از mahyar21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MeHrDaD-91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ممنونم ازت
    از گارانتی زنگ زدن گفتن مودم سالمه و اگر مشکل داری از نویز خطته
    شاتل هم میگه خطت نویز نداره و عالیه
    مجبورم برم تحویل بگیرم ببینم چیکارش کنم!
    بزارش تو دیوار و برو asus بگیر خودت را راحت کن.

9. این کاربر از MeHrDaD-91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

پس از چندین روز کشمکش بین من و شرکت گارانتی زنگ زدن گفتن مودم رو تو دو تا isp مخابرات و آسیاتک تست کردیم اوکیه
    اما من باز زیر بار نرفتم چون به غیر از این مودم 3 مودم دیگه با مارک های Datasheen , Tp-Link و Asus روی خطم تست کردم هیچکدوم زیر 24 ساعت قطعی نداشتن
    شاتل هم میگه خطت نویز نداره
    با تست این مودم ها به این نتیجه رسیدم که 100% مودم تی پی لینک 8961 که هفته پیش خریدم ایراد داره
    در نهایت رئیسشون با بالادستشون تو شرکت گارانتی تماس گرفت و گفت مودم رو بفرستین تهران با نت شاتل هم تست بگیریم اگه ایراد داشت تعویض میکنیم!
    خیلی راحت با یکی دو ساعت تست مودم میگن سالمه
    میگم اگه سالمه چرا رو خط من هر چند دقیقه قطع و وصل میشه
    اگر این قضیه هم نتیجه نده مجبورم توسط سامانه تعذیرات شکایت کنم ازشون
    دوستان به نظرتون مشکل این مودم چی میتونه باشه واقعا؟
    اصلا مشکلی داره یا نه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

پس از چندین روز کشمکش بین من و شرکت گارانتی زنگ زدن گفتن مودم رو تو دو تا isp مخابرات و آسیاتک تست کردیم اوکیه
    اما من باز زیر بار نرفتم چون به غیر از این مودم 3 مودم دیگه با مارک های Datasheen , Tp-Link و Asus روی خطم تست کردم هیچکدوم زیر 24 ساعت قطعی نداشتن
    با تست این مودم ها به این نتیجه رسیدم که 100% مودم تی پی لینک 8961 که هفته پیش خریدم ایراد داره
    در نهایت رئیسشون با بالادستشون تو شرکت گارانتی تماس گرفت و گفت مودم رو بفرستین تهران با نت شاتل هم تست بگیریم اگه ایراد داشت تعویض میکنیم!
    اصلا مشکلی داره یا نه؟
    در بعضی اوقات مربوط به بسته شدن پورت شما در مخابرات هم میشه
    بگید پورت مخابرات روعوض کنن حل میشه

12. این کاربر از ALIRK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

اصلا مشکلی داره یا نه؟
    مودم رو حالت g.mdt قرار میداد استفاده میکردید اگه سرویس زیر ۱۶ مگ داشتید و ۹ مگ نیاز نداشتید
    اصلا دیسکانکت نمیداد ولی بالای ریت ۸۰۰۰ بخواید باید مودمو بدید بره

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

یک خبر بد
    شاتل دیگه سرویس مکس رو ارایه نمیده
    بهترین سرویسی بود که داشتم تا به حال ۱۶ مگ سرعت و داخلی نامحدود(دانلود رایگان از شاتلند و وبسایت های داخلی ۴ گیگ اینترنت خارجی )
    هر ماه تمدید میکردمش امروز دیگه دیدم نوشته بدلیل تراز مثبت پرداخت ندارید زنگ زدم پشتیبانی گفت دیگه فروش متوقف شده

در هر حال سرویس ۸ مگ ۱۷۵ گیگ داخلی رو گرفتم با سرویس گیم تست پینگ و ... میذارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

یک خبر بد
    شاتل دیگه سرویس مکس رو ارایه نمیده
    بهترین سرویسی بود که داشتم تا به حال ۱۶ مگ سرعت و داخلی نامحدود(دانلود رایگان از شاتلند و وبسایت های داخلی ۴ گیگ اینترنت خارجی )
    هر ماه تمدید میکردمش امروز دیگه دیدم نوشته بدلیل تراز مثبت پرداخت ندارید زنگ زدم پشتیبانی گفت دیگه فروش متوقف شده

در هر حال سرویس ۸ مگ ۱۷۵ گیگ داخلی رو گرفتم با سرویس گیم تست پینگ و ... میذارم

درود
    چرا سرویس fmc رو نگرفتید؟ چون تو سایتشون زده به "بر این اساس مشتریان جدید و فعلی شاتل تا پایان مرداد ماه فرصت دارند، سرویس FMC شاتل را تهیه کنند"

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •