سلام. دوستان یه سوال در مورد معافیت کفالت داشتم.
من الان تک فرزند هستم . نه خواهر دارم و نه برادر و پدرم هم 57 سال سن داره و مبتلا به دیابت هست و مادرم هم دیابت دارد . میتونم معافیت کفالت بگیرم؟
سلام. دوستان یه سوال در مورد معافیت کفالت داشتم.
من الان تک فرزند هستم . نه خواهر دارم و نه برادر و پدرم هم 57 سال سن داره و مبتلا به دیابت هست و مادرم هم دیابت دارد . میتونم معافیت کفالت بگیرم؟
باشه حالا شما طی روزهای آینده متوجه میشین. آخر این ابلاغیه اومده که این ابلاغیه به تصویب فرمانده کل قوا رسیده . به هیچ وجه لغو نخواهد شد.
خیر دوست عزیز
دوست عزیز داشتن دیابت دلیلی برای معافیت نیست باید از کار افتاده باشند که تشخیصش با کمیسیون پزشکی هست ولی اگه دنبالش بیوفتی احتمالش بالا هست
بنده هم در دفتر امیر بوووووووق از بووووووق هستم.
نامه کاهش مدت مرخصی پنجشنبه اومد دفتر ما و به امضا رسید و بلافاصله اجرا و مرخصی سربازا با این شیوه محاسبه شد !
من که امریه گرفتم
مرخصی ما چطوری حساب میشه ؟
دوست خوبم الان نیروی انسانی سپاه چه ربطی به ارتش داره آخه ؟!
هر ابلاغیه ای که سپاه میده واسه سپاه اعمال میشه نه ارتش!!!
شما فرمودید از خرداد ، دوست من تیر ماه رفته ، الان هم 2.5 روز در ماه مرخصی دارند
با تشکر
حسام
وقتي قانوني تصويب بشه ربطي نداره كي كجا كي رفته
اگه هم هنوز كساني با 2.5 رو ميرن مرخصي و مرخصيشون زياد بشه. اخرش بايد خلع روزهاي اضافه اي كه رفتن مرخصي رو بكشن
مثل اضافه خدمت.
مثلا اگه ميشه 21 روز مرخصي كلا! اگه كسي 40 روز بره مرخصي. بايد 19 روز اضافه خدمت بكشه. كه قابل بخشش اصن نيست
كلا خلاء قابل بخشش نيست.
شما خودتون مراعات كنيد كه آخر خدمت موقع تصفيه حساب به مشكل نخوريد
من 12 روز داشتم و خلا بنده بخشیده شد.
این دیگه از اون حرف ها بود ها برادر من قانون خدمت وظیفه برای همه یگان یکی هست
Sent from my ST25i using Tapatalk 2
سلام دوستان اگه امریه باشی از کسری بسیج هم میشه استفاده کرد یا در هر صورت باید 24 ماه کامل خدمت کرد ؟ ممنون
هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)