همین امروز وصل شد.
طبق اونچه که توی این تاپیک قبلا دیدم سرویس eco-128 که بهم دادن سرعتش دقیقا 512 هست.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
همین امروز وصل شد.
طبق اونچه که توی این تاپیک قبلا دیدم سرویس eco-128 که بهم دادن سرعتش دقیقا 512 هست.
شما ها هی میگید وضیعت شاتل شبا خرابه ولی فکر کنم این مشکل به مرکز مخابراتی تون برمیگرده برای من که شبا خیلی خوبه....
دقیقا.برای من هم شب ها سرعت عالی هست
دانلود حدود 60-70
تازه ساعت 1 به بعد میشینم بازی آنلاین بازی میکنم تا سحر
البته دیگه نمیدونم چی دانلود کنم.هرچی به فکر خودم میرسیده دانلود کردم.چند شبی هست کامپیوتر را خاموش میکنم.
هم 1200-1300 مگ شبانم داره میسوزه هم اکانت رپیدشیرم.
دوستان یک کمکم کنن چی دانلود کنم.
چیز هایی که تا الان دانلود کردم
- مستند planet Earth (حدود 15 گیگ)
- سریال lost (حدود 30 گیگ)
- سریال prison break (حدود 24-25 گیگ)
- سریال Heroes (حدود20 گیگ)
- سریال daxter (حدود25 گیگ)
- سریال 24 ( حدود30 گیگ)
- سریال the 4400 (حدود 26 گیگ)
- سریال band of brathers (حدود 10 گیگ)
- سریال fringe (حدود 8 گیگ)
- حدود 25 گیگ فیلم 2008 و 2009
- حدود 20 گیگ بازی psp
- حدود 80 گیگ فیلم با کیفیت 720p
- و خیلی چیز دیگه که الان یادم نیست.
توی این 11 ماهی که از شاتل سرویس 512 داشتم حدود 325 گیگ چیز دانلود کردم.(البته چیزهایی که یادم مانده خیلی فایل دیگه هم دانلود کردم که الان حضور ذهن ندارم)
Last edited by choory; 16-09-2009 at 11:35.
من که دارم سریال 24 دانلود میکنم که تا یه ماه دیگه دستم بهش بنده
راستی علی سریال قشنگی هست یا نه چون تا اخر قصل 3 را دانلود کردم دیگه ولش کردم یه مدتی میخوام فیلم دانلود کنم
موفق باشید
خود شرکت شاتل علنا داره می گه که ip static ها خطشون بین 8 نفر share میشه ... هر دفعه من زنگ می زنم غر می زنم پشتیبانه میگه خب اون 7 تا همسایه اتون هم دارن دانلود می کنن!!
اونوقت شما می گی همچین چیزی صحیح نیست؟!!
توی کشورهای اروپایی و امریکا هر آی پی به یک نفر تعلق داره و شرکت isp به هر نفر یه پهنای باند مخصوصی اختصاص میده
اینجا و چند تا کشور دیگه مثل ترکیه و... خط رو شیر میکنن ( البته ترکیه بین 2 نفر!!)
سرعت دانلود من شبها روی 30-40 هست ... ولی باز هم مشکل من سرعت دانلود نیست چون دانلود خاصی ندارم و الان که بیست روزه شاتل دارم 1 گیگ دانلود داشتم...
من مشکلم باز کردن صفحاته که به نظرم وقتی ماه اول 107 تومن ا زمن گرفتن انتظار داشتم سرویس در همین حد بگیرم نه در
حد دیال آپ ... ولی متاسفم نمی دونستم که اینجا ایرانه!
راستش رسول جان من فقط از بین سریال هایی که دانلود کردم فقط
- lost
- prison break
- Heroes
- band of brathers
- fringe
را دیدم و در حال دیدن هستم.هنوز طرف بقیه نرقتم.
چون معمولا کل خانواده با هم میبینیم باید همه سریال ها را زیرنویس و منو اضافه کنم تا تبدیل به dvd بشود و بتوان با dvdplyer دید.
برای همین بقیه را دارم کانورت میکنم و هنوز نوبت دیدنشان نرسیده.
اما کلا من خیلی تعریف از این سریال شنیدم.باید جالب باشه.هر قسمت هم 30 دقیقه ای هست.
این هم یک تست سرعت برای اینکه aQua عزیز نیاد پست ما را بخورد.
فقط نمیدونم چرا پینگ اینقدر زیاد شد.همیشه بین 80 تا 150 میچرخید.سرعت آپلود هم یکم پایینه.
البته این speedtest قاطی دارد.
الان با cmd تست ping گرفتم به صورت زیر بود.
با این ping دارم به راحتی آنلاین بازی میکنم.
محتوای مخفی: عکس
Last edited by choory; 16-09-2009 at 12:19.
البته توی روز پینگم بد نیست....
نمی خوام تبلیغات منفی واسه شاتل بکنم... فقط شبها بد میشه
[][/]
اینم پینگ من:( 2 ساعته که سرویسم راه افتاده)Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600]
(C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=300ms TTL=238
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=299ms TTL=238
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=292ms TTL=238
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=296ms TTL=238
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 292ms, Maximum = 300ms, Average = 296ms
Last edited by PC; 16-09-2009 at 12:12.
من متوجه نشدم آخرش مشکل شما پینگه یا سرعت؟
در مورد اینکه پینگ در ساعات شبانه دوبرابر میشه حرفی نیست
اما از نظر سرعت شب و روز قاعدتا نباید فرقی داشته باشه (البته همانطور که خود شما هم گفتید سرعت باز کردن صفحات به پینگ رابطه مستقیم داره ولی برای دانلود نه)
من این رو از خود پشتیبانان شاتل پرسیدم و حتی برای خودم و سایرین هم اثبات شده که در شب به نسبت پهنای باند کلی بالا میره تا در ازای حجم بالای استفاده کنندگان افت سرعتی پیش نیاد
من هم اگه گفتم شاتل از این کارها نمی کنه منظورم تقسیم بین هشت نفر هست و دلیل اینکه چرا 512 تقسیم بر هشت میشه رو گفتم
تعداد تقسیم شوندگان هم برمیگرده به شلوغی مرکز مخابراتی خودتون و تنها راه تغییر سرویس دهندست
________
من خودم این مشکل رو با صبانت داشتم که مرکز ما شلوغ بود و با تغییر به شاتل مشکلم حل شد
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)