سلام
نهایت بردی که شما از وایرلس مودم گرفتی چقدر بوده ؟؟ 20 متر یا بیشتر هم جواب میده ؟؟
سلام
نهایت بردی که شما از وایرلس مودم گرفتی چقدر بوده ؟؟ 20 متر یا بیشتر هم جواب میده ؟؟
من 20 متر با گوشی گرفتم
تازه مودم هم جایی بود که دوروبرش پر بود
مثلا یه گاوصندوق کنارشه که بردشو کم میکنه
اما نهایتش همینه
اگر با وایرلس کامپیوتر تست کنم مطمئنا بیشتر خواهد بود
امروز سعی میکنم تست کنم
می خواهم یه کامپیوتر را از طریق usb مودم به اینترنت متصل کنم باید چه کار کنم. هم کارهای سخت افزاری و هم نرم افزاری را توضیح دهید.
با تشکر
با سلام
دوست عزیز ابتدا شما باید پورت یو اس بی رو از طریق سی دی خود مودم نصب کنید در کامپیوتر و بعد هم میرسه به مرحله ی ایجاد کانکشن
که pppoe اگه بخواید بسازید با روشن کردن مودم اینترنت دارید و bridge بسازید باید کانکشن دستی خودتون از توی ویندوز اجرا کنید تا وصل بشید
حالا چطوری رو میخواید داشته باشید؟
موفق باشید.
بهتره pppoe بسازه
که برای استفاده از وایرلس گوشی مشکلی نداشته باشه
من امروز پرسیدم
وایرلس usb قیمتش از 17 تومن شروع میشد
21 و 27 تومن 2 نوع دیگرشون بود
که اینا pci هم بودند
سلام
خوب کابل اتصال باید چی باشه. USB به USB یا USB به شبکه.
بعد فاصله این دو کامپیوتر در حدود 12 متر میشه. کابلی به این طول از کجا گیر بیارم.
پورت اترنت این مودم نیز به کامپیوتر دیگری متصل هست. آیا این دو کامپیوتر می توانند همزمان از اینترنت استفاده کنند و تداخل نداشته باشند.
بله همه اینکارا را میشه کرد
الان خودم از اینترنتم یکی از دوستام با فاصله 60 متری استفاده میکنه
یعنی کابل با طول 60 متر
وایرلس هم 12 متر را راحت جواب میده
بهترین کار این هست که شما pc نزدیکتر رو با کابل usb و pc دور تر رو با کابل شبکه به مودم متصل کنید. کابلهای usb برای بردهای 5 متر بیشتر تولید نشدند برای افزایش طول از وسیله زیر استفاده می کنند:
که قیمتش بالاست و برای شما به صرفه نیست.
اون گزینه رو Enable کنید و یک عکس دیگه بندازید یا اگر کاتالوگی داخل cd همراه مودم هست آپلود کید.
سلام
من چراغ کابل شبکه مودمم شدیدا چشمک میزنه. قطع و وصلی و به صفر رسیدن سرعت دانلود هم زیاد زیاد دارم.
اشکال میتونه از این باشه ؟ البته چراغ خود ای دی اس ال مودم هم با فواصل زمانی دیرتر چند لحظه روشن خاموش میشه. ولی چراغ شبکه مدام در حال چشمک زدن سریعه.
از مخابرات 128 دارم.
ممنون.
با سلام خدمت شما دوستان عزیز
من می خواهم مودم ADSL رو از طریق کابل شبکه به دستگاه ----- وصل کنم . لطفاً دوستان راهنمایی کنند.
Last edited by larvard; 02-12-2010 at 21:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)