تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1064 از 1137 اولاول ... 645649641014105410601061106210631064106510661067106810741114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,631 به 10,640 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

اگه نباشه جاش خالی می مونه m-asadabadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته دوستان فقط توی چند صفحه ی اخیر دارن به فیزیک گاج کم لطفی می کنن.در صورتی که بسیاری از رتبه های برتر (تعدادیشون از دوستان خودم) فقط از روی گاج یا جوکار تست می زدند.

خودت برو کتاب فروشی اونجا یه ربع ساعت صرف دیدن کتاب ها بکنی و ببینی کدومش بیشتر به دردت می خوره حله دیگه.

حتی در این فروم کنکور دقیقا یک نفر بین گاج و الگو مونده بود که حدود 90% گفتن گاج بهتره:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته به نظر من جوکار بگیر نه گاج...جوکار همون احمد جوکار نویسندش هست که از برادرش جدا شده.

اتفاقا بنظر من کتاب فیزیک جدید گاج که تالیف "بهروز نادری نژاد" هست بمراتب هم قلم بهتری در بیان مطالب داره هم تستاش بهتره
    کتاب قدیم گاج که تالیف "احمد جوکار" بود هم بد توضیح داده بود و هم تست های تالیفی اش تماما دزدی از کتابهای کلاسیک فیزیک بودن که ابدا ربطی به کنکور نداشتن ، مولف بیسوادی داشت
    Last edited by m-asadabadi; 24-08-2013 at 01:09.

2. این کاربر از m-asadabadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون دوستان
    من فیزیک 2 و 3 الگو رو دارم.اگه تستای اونا رو زوج و فرد بزنم،کافیه یا باید فیزیک پایش رو بخرم؟؟؟

بنظر من همونا + نورهندسی-خیلی سبز برا فیزیک پایه کافیه
    اگه امسال میری پیش ، برای پیش "فار" رو بگیر

داره خودمونی میشه <<DaRk kNiGhT>>'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

یعنی شما برای فیزیک فقط گاج رو خوندید؟؟(به جز فیزیک1)فیزیک کنکور رو چطور دادید با تستای گاج؟؟
    تستای گاج زیادی آسون نیستن به نظرتون؟؟
    ببین من فیزیک رو بجز1 تو سال کنکور فقط از رو گاج "خاکستری ، نه سفید" تست زدم.حتی اونموقع که پاسخنامه تشریحیش نیومده بود هم تستاش رو حل میکردم و بعضی وقتا اونایی رو که بلد نبودم از دبیر فیزیک مون میپرسیدم.
    ولی من تسلط داشتم رو فیزیک به خصوص فیزیک3 که کاملا بلدش بودم.(سال سوم کتاب اندیشه سازان رو کامل کار کرده بودم)مثلا ترمودینامیک یادمه تو 1ساعت، 70-80 تا تست حل میکردم.
    در مورد آسونی هم که گفتم تستای یک قدم تا صدش مشکلن سوالای خوبی هم توشون پیدا میشه.پس جای نگرانی نیست.
    در مورد پاسخگویی تو کنکور هم دقیق یادم نیست که چند تا از پایه هارو جواب دادم ولی در کل خوب بود.(با وجود دو سه تا سوال مبهم و عجیب)فک کنم در حد پیش بود.البته فیزیک 1 ،4تا سوالش رو حل کردم.

داره خودمونی میشه <<DaRk kNiGhT>>'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

"فیزیک پیش1:آموزش این کتاب بی نقصه.مفهومی تر از این نمیشه.مخصوصا تو ...."

-منظورتون از فیزیک پیش 1 چیه ؟ خود کتاب درسی ؟
    منظورم کتاب "فار" پیش1 بودم،حواسم نبود اسم انتشارات رو ننوشتم. :rolleyes:

6. 2 کاربر از <<DaRk kNiGhT>> بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام بچه ها فک کنم برای ریاضی پایه کتاب مهندس مهربان تخته سیاه از همه بهتره و واقعا برای کنکور کافیه. نظر شما چیه؟تخته سیاه بگیرم؟؟
    دوستان لطفا سریع نظرتونو بگید.باید برم بخرم.
    اگه کتاب دیف و پایه خیلی سبز مثل حسابانش سخه،یه کتاب دیگه بگید.چون کتاب خیلی سخت نمیخوام حداقل برای شروع.بلکه کتابی میخوام که سخت و آسون باهم داشته باشه و به خصوص تالیفی نه تستای کنکورهارو.+درسنامه های قوی
    نظرتون برای استاد مهربان تخته سیاه چیه؟این بهتره یا میکروبانک گاج یا هر کتاب دیگه ای که میدونید؟؟
    لطفا زودتر راهنمایی کنید
    ...

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

اگه کتاب دیف و پایه خیلی سبز مثل حسابانش سخه،یه کتاب دیگه بگید.چون کتاب خیلی سخت نمیخوام حداقل برای شروع.بلکه کتابی میخوام که سخت و آسون باهم داشته باشه و به خصوص تالیفی نه تستای کنکورهارو.+درسنامه های قوی
    نظرتون برای استاد مهربان تخته سیاه چیه؟این بهتره یا میکروبانک گاج یا هر کتاب دیگه ای که میدونید؟؟
    لطفا زودتر راهنمایی کنید
    ...
    به نظرم بهترین کتاب برای ریاضیات پایه ، کتاب آقای منتظری هست ، واقعا این کتاب فوق العاده هست !
    ریاضیات پایه - عبد الرضا منتظری
    این هم سایتش :
    واقعا کتاب خوبیه ، اگه میخوای میتونی سفارش بدی بیارن دم در خونت چون این کتاب خیلی کمیاب هست !

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لطفا زودتر راهنمایی کنید
    ...

اتفاقا شاید تنها کمبود دیف خیلی سبز اینه که سوال خیلی سخت نداره
    وگرنه پاسخ هاش و درسنامه هاش خیلی خوبن
    من متن خیلی سبز رو بیشتر از مهربان و گاج می پسندم
    زیاد هم وسواس نداشته باش
    یکدوم رو بگیر و سریع تر شروع کن

10. این کاربر از m-asadabadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام دوستان

من تابستون که تقریبا از دستم پرید اما الان میخوام واسه پیش کتاب بگیرم رشتم هم ریاضیه

به نظرتون برای فیزیک چی بگیرم؟ میگن فار خوبه اما انگاری حجمش خیلی زیاده به نظرتون میرسم بخونم؟ خیلی سبز چطوره؟ (فیزیک 3 خیلی سبز رو دارم احساس میکنم بیخودی سخته و سطحش فراتر از کنکوره)

برای دیفرانسیل چی؟ چه کتابی بگیرم؟ (راستش زیادی با الگو راحت نیستم به دلیل ساختارهایه خیلی بده کتاب و صفحه آرایی بده ، به نظرتون دیفرانسیل فار خوبه؟ آخه فار خیلی ساختار خوبی داره اما اونم ریاضی پایشو دارم فکر میکنم الکی سختش کرده)

برای شیمی چطور؟

ادبیات طور؟ گاج سبز خوبه؟ (کتاب هایه موضوعی مثله قرابت دریافت معنی لغت دریافت و آرایه الگو رو دارم)

گسسته میگن فار قطعا بهترینه راسته؟ با خیال راحت بگیرم؟ دو جلدش یا فقط جلد آموزشش کافیه؟

برای هندسه تحلیلی چی بگیرم؟ (کلا از ساختار فار خیلی خوشم میاد اگر از لحاظ علمی هم هندسه تحلیلیش خوبه که بگیرم)

اگر هم درسی دیگه توی پیش وجود داره که من خبر ندارم ممنون میشم راهنمایی کنید

راستی هندسه پایه رمزینه (کتاب کلاس) رو بخونم کافیه؟ یعنی دیگه نیاز نیست تمرینات کتاب رو بخونم؟

12. این کاربر از omid_3tar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

سلام دوستان

من تابستون که تقریبا از دستم پرید اما الان میخوام واسه پیش کتاب بگیرم رشتم هم ریاضیه

به نظرتون برای فیزیک چی بگیرم؟ میگن فار خوبه اما انگاری حجمش خیلی زیاده به نظرتون میرسم بخونم؟ خیلی سبز چطوره؟ (فیزیک 3 خیلی سبز رو دارم احساس میکنم بیخودی سخته و سطحش فراتر از کنکوره)

برای دیفرانسیل چی؟ چه کتابی بگیرم؟ (راستش زیادی با الگو راحت نیستم به دلیل ساختارهایه خیلی بده کتاب و صفحه آرایی بده ، به نظرتون دیفرانسیل فار خوبه؟ آخه فار خیلی ساختار خوبی داره اما اونم ریاضی پایشو دارم فکر میکنم الکی سختش کرده)

برای شیمی چطور؟

ادبیات طور؟ گاج سبز خوبه؟ (کتاب هایه موضوعی مثله قرابت دریافت معنی لغت دریافت و آرایه الگو رو دارم)

گسسته میگن فار قطعا بهترینه راسته؟ با خیال راحت بگیرم؟ دو جلدش یا فقط جلد آموزشش کافیه؟

برای هندسه تحلیلی چی بگیرم؟ (کلا از ساختار فار خیلی خوشم میاد اگر از لحاظ علمی هم هندسه تحلیلیش خوبه که بگیرم)

اگر هم درسی دیگه توی پیش وجود داره که من خبر ندارم ممنون میشم راهنمایی کنید

راستی هندسه پایه رمزینه (کتاب کلاس) رو بخونم کافیه؟ یعنی دیگه نیاز نیست تمرینات کتاب رو بخونم؟
    شما هم که کلا از ساختارِ فار خوشت میاد ! : دی
    کتاب های پیشنهادی من اینه :

فیزیک : فار برای آموزش خوبه ، خیلی سبز یا نشر الگو برای تست ! فکر نکن که سطحش از کنکور بالا تره ! چون که توی کنکور همینا میاد ! سوالای 92 رو ببین ...
    دیفرانسیل : ساختارِ فار رو ول کن ! هیچوقت هیچ انتشاراتی نمیتونه کتاب های تمام دروسش رو خوب بزنه ... واسه دیفرانسیل کتابِ اندیشه فایق رو پیشنهاد میکنم ، ریاضیات پایه هم توش داره
    شیمی : مبتکران
    ادبیات : گاج سبز که فقط آموزشه ، تست هاش هم به درد نمیخوره ! خیلی سبز خوبه اگه وقت میکنی بخونی ..
    گسسته : فار عالیه ! 2 تا کتاب آموزش و تست داره ! ولی کتاب آموزشش وقتی به درد میخوره که درس رو بلد باشی
    تحلیلی : گاج سفید ! مولفش فوق العادست
    هندسه پایه : این رو باید از طراح سوالات کنکور بپرسی که کافی هست یا نه ! هرچقدر وقت داری بخون ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

به نظرم بهترین کتاب برای ریاضیات پایه ، کتاب آقای منتظری هست ، واقعا این کتاب فوق العاده هست !
    ریاضیات پایه - عبد الرضا منتظری
    این هم سایتش :
    واقعا کتاب خوبیه ، اگه میخوای میتونی سفارش بدی بیارن دم در خونت چون این کتاب خیلی کمیاب هست !
    این کتاب بیشتر آموزشیه ولی من کتاب تست با درسنامه میخوام.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •