مهمترین تفاوت در جنس بدنه هست که سری Z از فیبرکربن ساخته شده. در نتیجه وزنش کمتره و استحکامش خیلی بیشتر. ضمنا SR رمش DDR3 نیست. تفاوت های دیگه هم دارن.
مهمترین تفاوت در جنس بدنه هست که سری Z از فیبرکربن ساخته شده. در نتیجه وزنش کمتره و استحکامش خیلی بیشتر. ضمنا SR رمش DDR3 نیست. تفاوت های دیگه هم دارن.
مباركه
اون پورت براي وصل شدن به Dock Station هست ، اين دستگاه به شما تعدادي پورت و امكانات اضافي ميده تا به قولي لپ تاپ شما Full Port بشه ، قيمتش هم بين 200-300 هست
شما اين فيلم رو ببينيد به تفاوتش با سري SR و بقيه 13 اينچي ها پي خواهيد برد :
حجم 27 مگابايت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام دوستان سونی مدلهای
sr 490 DEB
sr 490 JBB
گرافیکشون چیه و چقدر dedicate دارند؟
سری sr5xx هم با ویندوز 7 اومده.
4570
512 مگ دیدیکیت
نوت بوک چینی 1555 دل با ویژگیای خیلی خوب و ضمانت به کیا پیدا کردم ولی از این چینیش میترسم میشه راهنماییم کنید؟
cpu 2.8
graph 512
hdd 500
ddr3
9 cell
قیمت : 1300
چه جالب... ظاهرش ظریفه ولی چیز خوفیه!![]()
اتفاقا بسیار مدل مناسبی هستش و نسبت به قیمتش مشخصات خوبی داره .
روی چینی بودنش هم جای نگرانی نیست چون همونطور که بارها هم قبلا توضیح داده شده زیر لایسنس شزکت dell تولید میشه و محصول چینی قلابی نیست که جای نگرانی باشه .
گارانتی رایانه همراه این مدل رو داره با قیمت 1320000
بچه ها من تو فکر یه لپ تاپ توپ هستم.به نظر شما بهترین برند چیه؟
خوب همه دنبال لپتاپ توپ هستن!
منظور از توپ چیه؟ چه قیمتی باشه؟ چه کار می خوای باهاش کنی؟؟؟
به نظر من نباید دنبال بهترین برند گشت چون در هر قیمتی و برای هر کاربردی برند های مختلف قابلیت های مختلفی دارن.
مثلا برای نوت بوک های زیر 1 میلیون شاید سونی پیشنهاد نشه یا برای کارهای گرافیکی hp توصیه نشه(دارم مثال میزنم) و.....
پس بر اساس کاربرد و قیمت مورد نظر شما می شه یه نوت بوک توپ از برند خوب رو توصیه کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)