سلام
آنتی ویروس فعلی بنده avast هست که دوکس دارم آنتی ویروس کاسپر دانلود کنم ولی شما تو این سایت هزاران لینک با اسم های عجیب گذاشتین!لطفا یه لینک درست حسابی که ورژن اصلی باشه و تو ویروس کشی خدا باشه بهم بدین بیشتر کارم وبگردیه ممنون
سلام
آنتی ویروس فعلی بنده avast هست که دوکس دارم آنتی ویروس کاسپر دانلود کنم ولی شما تو این سایت هزاران لینک با اسم های عجیب گذاشتین!لطفا یه لینک درست حسابی که ورژن اصلی باشه و تو ویروس کشی خدا باشه بهم بدین بیشتر کارم وبگردیه ممنون
[QUOTE=itno66;6813721]سلام
آنتی ویروس فعلی بنده avast هست که دوکس دارم آنتی ویروس کاسپر دانلود کنم ولی شما تو این سایت هزاران لینک با اسم های عجیب گذاشتین!لطفا یه لینک درست حسابی که ورژن اصلی باشه و تو ویروس کشی خدا باشه بهم بدین بیشتر کارم وبگردیه ممنون[/QUOTE
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
trojan program rootkit.w32.zAccess.aml
سیستم من این تروجان رو گرفته و کاسپر 2011 نمیتونه پاکش کنه
با این برنامه پاکش کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش اونو گرفت حالا این اومده
virus.w32.Zaccess.c
disinfect میکنه ریست میکنه دوباره فول اسکن میکنه میبینم هنوز هستش . با اون برنامه شمام همینطور . سیستم ریست میشه دوباره همون آشو همون کاسه
از طریق سیف مد اقدام به پاکسازی کن
سلام این برنامه هارو میخواستم خواها اگه هست همین اپدیت ها ورژن های دیگرو پیدا کردم
Kaspersky Rescue Disk 10.0.29.6 Build 2012-01-15 (ISO) + USB
اگر تو کادر زیر نقطه هایی به رنگ قرمز باشه یعنی فایل (های) مخربی بصورت فعال وجود داره؟ اگر این جمله درسته, با توجه به اینکه گزینه select action automatically هم فعال باشه, علتش چی هست؟ یعنی فایل مخربی هست که کسپرسکی نمیتونه حذفش کنه؟ (برای سیستم حیاتی هست یا...) ممنون میشم توضیح بدید و درانتها یک راه حلی هم بگید؟
![]()
سلام
این کی ها رو که برای تمدید لایسنس وارد می کنیم حدود 40 روز بیشتر اعتبار نداره . این مدت اعتبار برای همه کی های کاسپر هست یا اینکه این کی که دادم استثنا اینطوره ؟
خوش شانسی شماست. مال من بهترینش 13 روز بود که اونم چون اعتقاد دارم باید انتی ویروس همیشه اپدیت باشه بعد از تقریبآ 1 هفته بلاک شدسلام
این کی ها رو که برای تمدید لایسنس وارد می کنیم حدود 40 روز بیشتر اعتبار نداره . این مدت اعتبار برای همه کی های کاسپر هست یا اینکه این کی که دادم استثنا اینطوره ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)