احتمالا شما برعکس گفتی چون من تا به حال نشده دستگاهی ازم بخواد که Downgrade کنم اگر واقعا گفته از 3.56 میخاد بشه 3.55 خوب باشه ولی اگر برعکسه باید فایل patch مربوط به بازی رو رو دستگاه نصب کنی آقا شاهین هم احتمالا منظورش همین بود![]()
احتمالا شما برعکس گفتی چون من تا به حال نشده دستگاهی ازم بخواد که Downgrade کنم اگر واقعا گفته از 3.56 میخاد بشه 3.55 خوب باشه ولی اگر برعکسه باید فایل patch مربوط به بازی رو رو دستگاه نصب کنی آقا شاهین هم احتمالا منظورش همین بود![]()
دوست عزيز اخه اين مربوط به دستگاه نيست خودممم دقيق نميدونم چون اين براي خودممم انجام شده كه ميگم كه خود مغازه دار جرئت نمي كرد Yes بزنهكه بهش گفتم اگه بلد باشي بخوني ميگه مي خواد بشه 3.55
اخر سر هم دسته رو داد به خودم گفت خودت بزن كه منم زدم Yes و رفتم تو بازي همون جا هم جلو روش بازي مي كردم![]()
دفعه اوله میخوام بازی کنم .
سلام لطفا اگر ممکنه EBOOT این بازیها را برای دانلود بگذارید
1-MODERN WARFARE 2
2-RESISTANCE 2
3-METAL GEAR SOLID 4
4-GTA IV
روش نصبش روی دستگاه را هم اگر ممکنه توضیح بدید در ضمن میخواستم بپرسم بهترین روش برای اجرای بازیهای کپی که اجرا نمیشود وصفحش سیاه میاد چیست؟
سلام دوستان. من چند وقتیه میخوام یه کنسول بگیرم. با توجه به قابلیت های چندرسانه ای ps3 نظرمو جلب کرد.
من تو سایت های مختلف ps3 رو جزو چند پخش کننده برتر بلوری دیدم. حالا سوالایی که داشتم اینه:
1. برای استفاده از قابلیت های چندرسانه ای(پخش فیلم و مولتی مدیا و مخصوصا پخشHD و بلو ری) باید فرم ویر اصلی دستگاه باشه یا با فرم ویری که میشه کنسول رو باهاش -- کرد هم کار میکنه؟
2. دستگاه قابلیت پخش از دی وی دی رایتی و بلوری رایتی (کلا دیسکهای رایتی) رو داره؟
3. دستگاه چه فرمتهایی رو میتونه پخش کنه؟ مخصوصا فرمت های DivX ,MPEG-4 ,AVI ,WMV ,MKV ,DivX Ultra, XviDو AVCHD
4. قابلیت پخش 3D رو داره؟ --با فرم ویری که بشه هکش کرد—
5. قابلیت پخش محتوا از روی هارد خارجی و USB رو داره؟
6. با زیرنویس مشکلی نداره؟ و اینکه میتونه زیر نویس های STR رو به درستی پخش کنه؟
7. از نظر پخش صدا چه جوریه؟
ببخشید سوالم طولانی شد. از همکاریتون ممنونم!![]()
1. فرقی نمیکنه cfw باشه یا ofw , فقط باید از از فرمویر 3.40 به بالا باشه
2.بله داره
3.خوده Ps3 قابلبت پخش فرمتای محدودیو داره ولی برنامه show time تا حدی این محدودیتو کم میکنه و میتونه اکثر فرمتارو اجرا کنه
4.بله
5.بله
6.فرمت SRT با برنامه showtime میخونه ولی چون ps3 از زبان پــــارســـی پشتیبانی نمیکنه طبیعتا نمیتونه نشون بده
7.تـــــــــــــــــــوپ![]()
سلام
اين Battlefield 3 كه تازگيها اومده و كلي سرو صدا راه انداختهروي 3.55 اجرا ميشه ؟؟ من كه بعيد ميدونم !!!
اصلا براي ps3 اومده ؟؟؟
نه به طور عادی که نه شاید با دانگلjb2بشه این کارو کرد و شایدمjfwبیاد و اونموقع بشه براس ps3هم میاد این بازی
3روز دیگه میاد و 100% با 3.7+ هستش
بازیایی که با دانگل JB2 اجرا میشه تو
اینجا گذاشتم که بعضی بازیای FW 3.7 اجرا شده باهاش
---------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد BF3 هم بگم که احتمال زیاد بشه اجراش کرد با این JB2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)