فکر کنم دوباره که سیم جدید نمیکشند ! از همون باکس داغون یه پورت دیگه بهم میدن . درسته ؟ من از دم در هم سیم به مودم وصل کردم در بهترین حالت دان استریم snr 16 و تضعیف همون 46 بود . بهتر که نمیشه ؟
فکر کنم دوباره که سیم جدید نمیکشند ! از همون باکس داغون یه پورت دیگه بهم میدن . درسته ؟ من از دم در هم سیم به مودم وصل کردم در بهترین حالت دان استریم snr 16 و تضعیف همون 46 بود . بهتر که نمیشه ؟
نهsnr16 خوبه نویزت یکم نرمال نیست ولی باز خوبه.
اگه از دم در که تست میخواستی بکنی سیم مخابرات رو با پریز تلفن تمیز کرده باشی این عدد رونشون میداد که برای خط جدید باز همینه تغییر نمیکنه.
آره از همون باکس البته اگه جا داشته باشه اگه نداشته باشه نزدیکترین باکس به خونتون رو ازش اشتراک میگیرن
وقتی وضعت با مخابرات اینه بدون که کیفیت خطت خوبه برو رو شرکت آسیاتک سرویس بگیر کیفیت رو موجه میشی که چیه شاتل و مخابرات دستگاهاشون زاکسل هست و کیفت ندارن همون چینی خودمونه
نه الان که از پیچ و خم سیم کشی و شبکه با تلفن میرسه به اتاقم میشه 8 . ولی تضعیف همونه .مشکل از مخابرات و سیم کشی قدیمیشه . فاصله هم کم نیست ... اتفاقا آسیاشت هستم دیگه !
خوب اگه بیای مخابرات وضعیتت بدتر میشه.نویزت که همونه پس حتما از مخابراته وکاریش نمیتونی بکنی.کیفتت بد نیست یه سیم از دم در بکش بیار برای مودمت.آسیاتک سرویس های حجمی که خوبه چه سرویسی داری چه سرعتی روز بهت میده؟
امل صبح تا حالا فقط داره قطع وصل میشه دیگه گند زدن باون سرعت کی...
دقیقا از دیشب آخر وقت شروع شده سرعت کلی افت کرده
نه دیگه فکر مخابرات نیستم الان ... چون پینگش خوب نیست ...
نامحدود یک ساله 256 گرفته بودم اونموقع که ثابت 30 میداد . اما بعدش ...
شاید رفتم فن آوا یا اینکه های وب با پینگ بهتر.
باز این مخابرات چه مرگش شدهدیشب تا حالا دوباره
شده خداااااااااااااااا چه گناه ای کردیم که تو این خراب شده ما رو انداختی
![]()
سلام
دوستان وضعیت شما هم دیشب این طوری بوده؟
تقریبا هر یک ربع و یا میشه گفت هر 203MB قطعی داشتم
سلام
دوستان وضعیت شما هم دیشب این طوری بوده؟
تقریبا هر یک ربع و یا میشه گفت هر 203MB قطعی داشتم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)