Avant Garde Lanvin
قیمت 135. ترکیبی از توتون و عسل.
![]()
Avant Garde Lanvin
قیمت 135. ترکیبی از توتون و عسل.
![]()
اسم عطری که گرفتی رو بذار فرزان عزیز+ توصیف بوش ازنظرخودت...![]()
Last edited by shervin1996; 03-02-2015 at 19:43.
بالاخره halloween man رو گرفتم یکی دو تا از عطر هایی که معرفی شد رو نداشت ولی خوب
از همین خوشم اومد حالا این چه رایحه ای داره نمیدونم درست شما بهتر سر در میارید
فعلا که اینقدر عطر تست کردم حس بویاییم کامل از کار افتاده ولی فردا اون چیزی که ازش متوجه میشم رو براتون توضیح میدم
قیمتشم 130 بود خوبه؟
Last edited by farzan311; 03-02-2015 at 23:41.
مبارک باشه عطر شیرین وگرم وشیکی روانتخاب کردی وکاملا مناسب این فصل.همونطور که گفتم شاید اولش که بزنی یه خورده تندباشه اما بعد چنددقیقه بوش جذاب میشه البته این نظرمنه بوش باعطر وان میلیون هم شباهت داره وبه نظرم بهتره توهوای گرم استفاده نکنی که دلت از عطرت زده بشه.درباره قیمتشم آره همین حدوداس.
Last edited by shervin1996; 03-02-2015 at 21:31.
امروز برای تست عطر cheval به چند جا سر زدم که تقریبا هیچ جا موجود نبود.فقط یکجا باز شدش را داشت که تسترش بود و 75 میداد که نهایتا با تخفیف 65 ازش خریدم.به نظرم شبیه سازیش از پلو بلو خیلی موفق بوده.ظاهرا برند استرلینگ یا استیارا زیاد تو بازار موجود نیست و فقط ندرتا رنگ آبیش را میارن.
![]()
اینو یادتون نره !!
اگر هم درباره ادکلن جگوار آبی نظر بدید ممنون میشم.
جگوار آبی عطر خوش رایحه ای هست اما در بین عطرهای خنک، عطر قوی محسوب نمیشه
پایینترین قیمت عطر خنک از یک برند عنوان دار هست! (از این ارزونتر میفته توو کارای کپی و برندای اماراتی)
سلام .ممنون بابت معرفی این عطر cheval![]()
از سایر عطرهای استرلینگ چیزی تست نکردید؟
کسی درباره ادکلن Bvlgari Aqva نظری نداره ؟
سلام خواهش میکنم دوست عزیز
نه راستش
ولی بلک رو قبلا یکی از سایتها داشت برای فروش الان ناموجود زده خواستید بهتون پیام خصوصی میزنم ((ممکنه در صورت درخواست براتون تهیه کنند))
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)