بله دوست عزیز نه تنها تو اموزشی بلکه تو یگان هم ممنوع هست
البته یگان به یگان ممکنه فرق بکنه اما کلا خلاف قوانین هست و حتما تو اموزشی گیر میدن اما بند کشی بگیر کسی متوجه نمیشه
داداش مطمئنی ؟؟ ؟؟
بله دوست عزیز نه تنها تو اموزشی بلکه تو یگان هم ممنوع هست
البته یگان به یگان ممکنه فرق بکنه اما کلا خلاف قوانین هست و حتما تو اموزشی گیر میدن اما بند کشی بگیر کسی متوجه نمیشه
داداش مطمئنی ؟؟ ؟؟
Last edited by F l o w e r; 13-10-2012 at 22:18. دليل: ادبیات نامناسب
فکر نکنم درست باشه اخه مگه میشه حداقل مرخصی سرباز تو خدمت 45 روز هست به ازای همون 2.5 روز در ماه
حالا 1 روزدیگه با عقل جور در نمیاد پس اینجوری فقط یه بار میتونه سرباز مرخصی بگیره....شک دارم همچین چیزی درست باشه...
دوست عزیز منبع بدید لطفا ؟!
دوست من اعزامیه 1.4 بود الان 2.5 روز مرخصی دارند !!
لطفا اطلاعاتتون رو درست بدید و با منبع !
با تشکر
حسام
دوستانی که اموزشی رفتن :
تو اموزشی اگه توی اون شهر فامیل داشته باشیم اجازه میدن مثل بچه های همون شهر جمعه ها بریم بیرون
(به طور کلی چه خالی سرهم ببندیم که اجازه بدن مثل بچه های همون شهر بزنیم بیرون)
این مرکز آموزش شهدای ارتش نیروی زمینی کدوم گوریه ؟سلام مطمعنید که تنها برای افسریه از این عنوان استفاده میشه ؟
آخه یکی میگفت قزوینه !
شاید کلا نیروی زمینی به همه پادگانهای آموزشیش اسم شهدای وظیفه رو داده ؟
و اینکه چرا تو برگه سفید ما کد و محل آموزشی رو ننوشته و فقط نوشته پادگان شهدای وظیفه نزاجا ؟؟؟
والا همه میگن آموزشگاه شهدای وظیفه نزاجا همون 01 تهران هست. اینم یه وبلاگ که در موردش توضیح داده (اعزامی اردیبهشت 91 بوده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من تو نیروی انسانی کل سپاه هستم و با قاطعیت میگم که مرخصی سربازا ماهی یک روز شده . ما خودمون ابلاغیش رو صادر کردیم. حالا صبر کنید تا متوجه بشید.
راستی این رو هم بگم که مسئول منابع سرباز ما میگه با توجه به کمبود شدید سرباز خدمت از سال آینده 99% 24 ماه میشه
پادگان های آموزشی نیروی زمینی هرکدوم اسم مشخصی دارن به همراه یه کد ، مثلا 01 رو میگن آموزشگاه شهدای وظیفه نزاجا ، 06 رو میگن آموزشگاه نظامی نزاجا
همون 01 هست عزیز
من امروز تو اداره مون پرسیدم همچین چیزی ابلاغ نشدهبچه ها من تو نیروی انسانی کل سپاه هستم و با قاطعیت میگم که مرخصی سربازا ماهی یک روز شده . ما خودمون ابلاغیش رو صادر کردیم. حالا صبر کنید تا متوجه بشید.
اگر هم بشه مطمئن باشید موج اعتراضی به همراهش داره که باعث لغوش میشه
ممنون از دوستان
و یه سوال دیگه
من از کسر خدمت ایثارگری یکی از اقوام که پسر نداره میتونم استفاده کنم؟
هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)