جواب شما کلا در پست اول صفحه داده شده ولی اینکه میگید تستای گاج آسونه باید بگم بله آسونه ولی تستای دهه ی 90 نسبت به سال های پیش سخت تر شده
جواب شما کلا در پست اول صفحه داده شده ولی اینکه میگید تستای گاج آسونه باید بگم بله آسونه ولی تستای دهه ی 90 نسبت به سال های پیش سخت تر شده
با عرض سلام خدمت دوستان....
یه چند تا کتاب کمک آموزشی (برای کنکور و امتحان نهایی ) لازم دارم.
برای این درس ها:
فلسفه و منطق
روانشناسی
ریاضی 3
ادبیات :( قافیه ؛ عروض و متون نظم نثر)
جامعه شناسی دوم و سوم و پیش دانشگاهی
ریاضی پیش دانشگاهی.
عربی پیش دانشگاهی.
دوستان من هم برای امتحانات نهایی کتاب ها رو لازم دارم و هم کنکور پس اگر برای یه درس دو تا کتاب مدر نظرتون هست لطفا بگید ( یکی برای امتحان و یکی برای کنکور)
میخوام کتاب ها به نحوی باشن که هم به طور دقیق درس رو توضیح داده باشن و هم سوال و تست داشته باشن. (اگر برای درسی دو تا کتاب هم معرفی کنید که یکی صرفا تست باشه و یکی هم توضیح دقیق و مفهومی درس ممون میشم)
لطفا راهنمایی کنید .
ممنون.
یعنی شما برای فیزیک فقط گاج رو خوندید؟؟(به جز فیزیک1)فیزیک کنکور رو چطور دادید با تستای گاج؟؟
تستای گاج زیادی آسون نیستن به نظرتون؟؟
تو پستای قبل گفتن گاج خوب نیست
الان من خیلی سبز بگیرم یا الگو
خیلی سبز کدومش؟ هر دو جلد پیشش و برا پایه پس چی
الگو هم که دوجلده پیشش هر دوجلد؟(تستش دیگه؟)
پایش رو هم که خودم دیدم
در ضمن این کتابه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نظرتون چیه؟
یکی از نزدیک ترین دوستام توی کنکور تجربی امسال فیزیک رو 85% زد و از روی جوکار هم تست می زد و فیزیکش تو قلم چی هم +80% بود معمولا.
پس نتیجه می گیریم گاج یا جوکار کتاب های بدی نیست...بستگی به فرد داره.خوب چند نفر بودند از رو الگو هم خوندن و بالا زدن.
ممنون.
شیمی سه بین سبز و مبتکران موندم
خیلی شبیهن
یکی رو بگیر و خوب تست هاش رو بزن ، فرق زیادی نمیکنن ...
پیشنهاد من شیمی 3 مبتکران مولف بهمن بازرگانی هست
سلام بچه ها فک کنم برای ریاضی پایه کتاب مهندس مهربان تخته سیاه از همه بهتره و واقعا برای کنکور کافیه. نظر شما چیه؟تخته سیاه بگیرم؟؟
فلسفه و منطق=گاج سفید
روانشناسی=خیلی سبز عالیه.
ادبیات قافیه و عرض=خیلی سبز
جامعه شناسی دوم و سوم و پیش دانشگاهی= گاج سفید
برای ریاضی ها هم اگه منظورتون ریاضی انسانیه گاج سفید یه کتاب ریاضی انسانی داره که خوبه. اگه ریاضیتون یکم قوی باشه کتاب ریاضی انسانی کتاب آخر مهر و ماه خلاصه توضیح داده و خوبه
"فیزیک پیش1:آموزش این کتاب بی نقصه.مفهومی تر از این نمیشه.مخصوصا تو ...."
-منظورتون از فیزیک پیش 1 چیه ؟ خود کتاب درسی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)