تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1063 از 1137 اولاول ... 635639631013105310591060106110621063106410651066106710731113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,621 به 10,630 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

کاربر فعال انجمن آموزش عالی After4Ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    من واسه فیزیک سه این کتاب رو دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وکنارش جزوه رو هم میخونم,تستم الان بین فیزیک پایه گاج,مهروماه,جوکار گیر کردم,البته تو طول سال تستای گاج سفید رو واسه فیزیک سه زدم ولی خیلی آسون حل میشدن
    یعنی کنکورهم همینطوره؟
    واسه پیشم که باز جزوه دارم و کنارش واسه تست این گاج نقره ای رو خریدم,خوبه؟
    جواب شما کلا در پست اول صفحه داده شده ولی اینکه میگید تستای گاج آسونه باید بگم بله آسونه ولی تستای دهه ی 90 نسبت به سال های پیش سخت تر شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

14 در خواست راهنمایی ( رشته علوم انسانی)

با عرض سلام خدمت دوستان....
    یه چند تا کتاب کمک آموزشی (برای کنکور و امتحان نهایی ) لازم دارم.
    برای این درس ها:
    فلسفه و منطق
    روانشناسی
    ریاضی 3
    ادبیات :( قافیه ؛ عروض و متون نظم نثر)
    جامعه شناسی دوم و سوم و پیش دانشگاهی
    ریاضی پیش دانشگاهی.
    عربی پیش دانشگاهی.

دوستان من هم برای امتحانات نهایی کتاب ها رو لازم دارم و هم کنکور پس اگر برای یه درس دو تا کتاب مدر نظرتون هست لطفا بگید ( یکی برای امتحان و یکی برای کنکور)

میخوام کتاب ها به نحوی باشن که هم به طور دقیق درس رو توضیح داده باشن و هم سوال و تست داشته باشن. (اگر برای درسی دو تا کتاب هم معرفی کنید که یکی صرفا تست باشه و یکی هم توضیح دقیق و مفهومی درس ممون میشم)

لطفا راهنمایی کنید .
    ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sibesorkh2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان بذارید حالا که انقدر بحث فیزیک شده چند تا از کتابایی رو که ازشون راضی بودم معرفی کنم.
    فیزیک1 خیلی سبز مصلایی:این کتاب حرف نداره حجم کمی داره که مناسب سال کنکوره والبته درسنامه هاش حرف نداره.
    فیزیک پایه گاج:بر خلاف نظر بعضی دوستان من از این کتاب خیلی راضی بودم(البته فیزیک 1ش رو نخوندم).اون دوستی که گفته بود سوالاش سادس لابد سراغ تستای یک قدم تا صدش نرفته.درسته تو تستای یک قدمش سوالای خارج از بحث کنکور هم اورده ولی خیلی از سوالاش پتانسیل اومدن تو کنکور رو به عنوان سوال سخت دارن.درسنامه هاشم خوبن.البته من تو بیشتر مباحث درسنامه هاشو نخوندم،ولی اونایی رو که خوندم به نظرم خوب بود.
    فیزیک پیش1:آموزش این کتاب بی نقصه.مفهومی تر از این نمیشه.مخصوصا تو دینامیک این کتاب فووووق العادس.اگه بتونید اینو تو تابستون تموم کنید و از اول مهر فقط تست بزنید دینامیک و سینماتیک تون توپ میشه.
    در آخر بگم این که یه کتاب خوب باشه یا بد،مطلق نیست و به سلیقه هر فرد هم بستگی داره.پس سعی کنید خیلی رو خرید کتاب وسواس به خرج ندید یه کتاب بخرید و کامل بخونیدش.اینجوری خیلی نتیجه ی بهتری میگیرید.
    یعنی شما برای فیزیک فقط گاج رو خوندید؟؟(به جز فیزیک1)فیزیک کنکور رو چطور دادید با تستای گاج؟؟
    تستای گاج زیادی آسون نیستن به نظرتون؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

جواب شما کلا در پست اول صفحه داده شده ولی اینکه میگید تستای گاج آسونه باید بگم بله آسونه ولی تستای دهه ی 90 نسبت به سال های پیش سخت تر شده
    تو پستای قبل گفتن گاج خوب نیست
    الان من خیلی سبز بگیرم یا الگو
    خیلی سبز کدومش؟ هر دو جلد پیشش و برا پایه پس چی
    الگو هم که دوجلده پیشش هر دوجلد؟(تستش دیگه؟)
    پایش رو هم که خودم دیدم
    در ضمن این کتابه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نظرتون چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aryan007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یعنی شما برای فیزیک فقط گاج رو خوندید؟؟(به جز فیزیک1)فیزیک کنکور رو چطور دادید با تستای گاج؟؟
    تستای گاج زیادی آسون نیستن به نظرتون؟؟
    تو پستای قبل گفتن گاج خوب نیست
    الان من خیلی سبز بگیرم یا الگو
    خیلی سبز کدومش؟ هر دو جلد پیشش و برا پایه پس چی
    الگو هم که دوجلده پیشش هر دوجلد؟(تستش دیگه؟)
    پایش رو هم که خودم دیدم
    در ضمن این کتابه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نظرتون چیه؟
    یکی از نزدیک ترین دوستام توی کنکور تجربی امسال فیزیک رو 85% زد و از روی جوکار هم تست می زد و فیزیکش تو قلم چی هم +80% بود معمولا.

پس نتیجه می گیریم گاج یا جوکار کتاب های بدی نیست...بستگی به فرد داره.خوب چند نفر بودند از رو الگو هم خوندن و بالا زدن.

ممنون.

6. این کاربر از Aryan007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

شیمی سه بین سبز و مبتکران موندم
    خیلی شبیهن

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

شیمی سه بین سبز و مبتکران موندم
    خیلی شبیهن
    یکی رو بگیر و خوب تست هاش رو بزن ، فرق زیادی نمیکنن ...

پیشنهاد من شیمی 3 مبتکران مولف بهمن بازرگانی هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام بچه ها فک کنم برای ریاضی پایه کتاب مهندس مهربان تخته سیاه از همه بهتره و واقعا برای کنکور کافیه. نظر شما چیه؟تخته سیاه بگیرم؟؟

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان....
    یه چند تا کتاب کمک آموزشی (برای کنکور و امتحان نهایی ) لازم دارم.
    برای این درس ها:
    فلسفه و منطق
    روانشناسی
    ریاضی 3
    ادبیات :( قافیه ؛ عروض و متون نظم نثر)
    جامعه شناسی دوم و سوم و پیش دانشگاهی
    ریاضی پیش دانشگاهی.
    عربی پیش دانشگاهی.

دوستان من هم برای امتحانات نهایی کتاب ها رو لازم دارم و هم کنکور پس اگر برای یه درس دو تا کتاب مدر نظرتون هست لطفا بگید ( یکی برای امتحان و یکی برای کنکور)

میخوام کتاب ها به نحوی باشن که هم به طور دقیق درس رو توضیح داده باشن و هم سوال و تست داشته باشن. (اگر برای درسی دو تا کتاب هم معرفی کنید که یکی صرفا تست باشه و یکی هم توضیح دقیق و مفهومی درس ممون میشم)

لطفا راهنمایی کنید .
    ممنون.
    فلسفه و منطق=گاج سفید

روانشناسی=خیلی سبز عالیه.

ادبیات قافیه و عرض=خیلی سبز

جامعه شناسی دوم و سوم و پیش دانشگاهی= گاج سفید

برای ریاضی ها هم اگه منظورتون ریاضی انسانیه گاج سفید یه کتاب ریاضی انسانی داره که خوبه. اگه ریاضیتون یکم قوی باشه کتاب ریاضی انسانی کتاب آخر مهر و ماه خلاصه توضیح داده و خوبه

11. این کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه m-asadabadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان بذارید حالا که انقدر بحث فیزیک شده چند تا از کتابایی رو که ازشون راضی بودم معرفی کنم.
    فیزیک1 خیلی سبز مصلایی:این کتاب حرف نداره حجم کمی داره که مناسب سال کنکوره والبته درسنامه هاش حرف نداره.
    فیزیک پایه گاج:بر خلاف نظر بعضی دوستان من از این کتاب خیلی راضی بودم(البته فیزیک 1ش رو نخوندم).اون دوستی که گفته بود سوالاش سادس لابد سراغ تستای یک قدم تا صدش نرفته.درسته تو تستای یک قدمش سوالای خارج از بحث کنکور هم اورده ولی خیلی از سوالاش پتانسیل اومدن تو کنکور رو به عنوان سوال سخت دارن.درسنامه هاشم خوبن.البته من تو بیشتر مباحث درسنامه هاشو نخوندم،ولی اونایی رو که خوندم به نظرم خوب بود.
    فیزیک پیش1:آموزش این کتاب بی نقصه.مفهومی تر از این نمیشه.مخصوصا تو دینامیک این کتاب فووووق العادس.اگه بتونید اینو تو تابستون تموم کنید و از اول مهر فقط تست بزنید دینامیک و سینماتیک تون توپ میشه.
    در آخر بگم این که یه کتاب خوب باشه یا بد،مطلق نیست و به سلیقه هر فرد هم بستگی داره.پس سعی کنید خیلی رو خرید کتاب وسواس به خرج ندید یه کتاب بخرید و کامل بخونیدش.اینجوری خیلی نتیجه ی بهتری میگیرید.

"فیزیک پیش1:آموزش این کتاب بی نقصه.مفهومی تر از این نمیشه.مخصوصا تو ...."

-منظورتون از فیزیک پیش 1 چیه ؟ خود کتاب درسی ؟

13. این کاربر از m-asadabadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •