کارت مارت نیاز نیس
پول بده بخر
در ضمن شما به مکس نت هزینه اینترنت 256 نامحدود رو میدید (13 تومن برای هر ماه)و اون هم موظفه که 32 تا سرعت دانلود بده
پس هیچ لطفی در حق کاربر انجام نمیده
با احترام
تیم مدیریت انجمن
کارت مارت نیاز نیس
پول بده بخر
در ضمن شما به مکس نت هزینه اینترنت 256 نامحدود رو میدید (13 تومن برای هر ماه)و اون هم موظفه که 32 تا سرعت دانلود بده
پس هیچ لطفی در حق کاربر انجام نمیده
من میخوام سرویس اینترنت پرسرعت بگیرم ولی خواسته ای من دارم اینه که از هرشرکتی که اینترنت میگیرم سرعت لود صفحات ش زیاد باشه
تا وقتی که در بعضی سایتهای دولتی مثل سنجش و سایت رفاهی و....دیگر که اخر وقتا ترافیک زیاد میشه و سرعت لود صفحات به شدت پایین میاد به دلیل استفاده کننده زیاد کمک حالم باشه ویک کمی وقتم کمتر تلف بشه
کدام شرکت برای اینکار مناسبه (پول و همچنین سرعت دانلود برام مهم نیست )
چون اینجور سایتها خوراکشون پینگه
بهترین گزینه مکس نت
بعد مخابرات
خوب امروز نوین نت من هم وصل شد
ولی به علت وجود نویز بسیااااااااااااااااار زیاد روی خط دان استریم از 4 مگ به 512 کاهش یافت و سرعت این جانب الان بیشتر از 6 نمیشه
نمیدونید با چه بدبختی تو نستم سرویسمو کانفیگ کنم تا بتونم استفاده کنم
در مورد پینگ هم چون نویز زیاده و دارم از حداکثر پهنا استفاده میکنم نمی تونم چیز درستی بگم
ولی در این شرایط پینگ گوگل 220 و تابنا مثل مخابرات 40 و پینگ فروم کمی بیشتر از مخابرات 260
نوین نت عجب حجمی میده خیلی خوبه .. 15 گیگ سه ماهه 22500 اگه کیفیت سرویس هاش خوب باشه واقعا خیلی عالیه ...
مخصوصا اون ماهی 5 تومن و 1 گیگ ... خیلیا هستن که مصرف کمی دارن و همین براشون کافیه ..
تف به این شانس من
اخه کجا دیدید با دان استریم و اپ استریم 512 SNR بشه 6
بابا نه روی خط تلفنی هست و نه چیزی
اصلا نمیشه وب گردی کرد
تا الان همچین چیزی برام پیش نیومده که برای باز کردن صفحات خیلی کم حجم هم مجبور به استفاده از شیلتر شکن بشم
اصلا نمیشه وبگردی کرد مگر با چیز پی ان
نمیتونم گیم هم بازی کنم
باید همون مخابرت رو تمدید کنم
لعنت به ایران با این مخابرات آشغالششششششششششششششش
![]()
ممنون دوست عزیز
حالا ماکس نت کدوم سرویسش باتوجه به نیاز من {سرعت بالا در لود صفحات و کم اهمیت بودن سرعت دانلود )برای من بهتره ویصرفه تره ؟
بسته به بودجه شما داره
بودجه مهم نیست ولی از طرفی نمی خوام باتوجه به نیازم پول اضافی بدم
شما بهتره همون نامحدود بگیری
3 ماهه 39 تومن یا سرعت دانلود 35 (که با توجه به پینگ کم مکس نت تو وبگردی سرعت زیاد تاثیر نداره)
یا میتونید 128 3 ماهه 29 تومن با 6 گیگ و سرعت دانلود 80 بگیرید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)