دوستان کسی تربیت بدنی توی تابستان برداشته؟
باید کلاس بریم؟سایت دانشگاه هیچی نزده
امتحان تئوری هم داره؟
دوستان کسی تربیت بدنی توی تابستان برداشته؟
باید کلاس بریم؟سایت دانشگاه هیچی نزده
امتحان تئوری هم داره؟
مشتی دانشجوی این مملکتی ، دو خط نمیتونی درخواست بنویسی؟سلام یکی از درسهام 0.80 می خوام قبول شم.. می خوام درخواست تجدید نظر نمره تشریحی کنم ولی نمی دونم چی بنویسم
اگه یکی از دوستان لطف کنه یه متنی اینجا بزاره خیلی ممنون میشم
با تشکر![]()
من برداشتم
بستگی به دانشگاه و استاد داره ، تقریبا مثل ترم های عادی هستش
یک سالن ورزشی گرفته بودن و 3-2 جلسه ای رفتیم و فقط گرم کردیم و امتحان دادیم
بیشتر هم تست های آمادگی جسمانی میگرفتن مثل دراز نشست و دو سرعت و استقامت که اصلا سخت نبود
یادم نیست کتاب داشت یا نه ولی اگرم داشت در حد یک روز روزنامه ای خوندن بود و چیز خاصی نداشت
--------------------------------------
بالاخره بعد از انتخاب واحد تابستون نمره تشریحی ما هم اومد
Last edited by Meysam Raz; 10-07-2014 at 20:56.
سلام
لطفا به من سریع کمک کنید از استرس دارم می میرم . الان دانشجوی ترم 6 هستم اما ریاضی 1 و معادلات رو پاس نکردم (3 ترم اول رو دانشگاه نرفتم )اما بقیه درس ها فیزیک 1 و فیزیک 2 و ریاضی 2 رو پاس کردم .
الان برای تو درس ها های انتخاب واحد ترم تابستان ریاضی 1 و معادلات دیفرانسیل نیست که انتخاب کنم . علتش چیه ؟برای من حذف کرده اند ؟یا این ترم ارائه نشده؟
Last edited by mohammad8181; 11-07-2014 at 13:26.
احتمالا این درسا این ترم ارائه نشده.....نگران نباش.برای اطمینان برنامه امتحانی رشتتو از یکی دو صفحه پیش دانلود کن ببین ایا درس مورد نظر در برنامه هست یا نه؟اگه بود برو دانشگاه به کارشناس رشتت بگو واست باز میکنند اگه ارائه شده باشه
واقعا مسخرست منم به زور تربیت بدنی تونستم 4 واحد بردارم حتی درس اختیاری خودخوان 2 واحدیو هم ارائه ندادن
ممنون داشتم سکته می کردم .گفتم انداختنم بیرون .ممکنه از ترم بعد دیگه ارائه ندهند؟
الان می خواهم انتخاب واحد کنم بعضی درس ها که پیش نیاز می خواهد و من پیش نیاز اون ها رو پاس نکرده باشم باید چی کار کنم . الان تو سیستم درس ها رو بدون اررور انتخاب می کنه . الان من این درس ها رو بردارم بعدا به مشکل بر نمی خورم؟
دوستان من ترم اخرم.فقط یه درس ریاضی مهندسی دارم.یعنی این درس و بردارم و پاس کنم مدرکم رو میگیرم
حالا ارائه نشده.به اموزش زنگ زدم میگه تاریخ امتحان برای این درس ندادند..حالا من چکار کنم؟من میخوام حتمااین درس رو بردارم
دوستم هم به چند تا درس نیاز داره که ارائه نشده.حتی عمومی هم ارائه نشده اخه این چه وضعشه...حالا ما چکار کنیم؟
جایی هست زنگ بزنیم اعتراض کنیم؟
سلام رفقا
من الان پول را اینترنتی پرداخت کردم ، منو بنده کی باز میشه؟
مرسی
معمولا بلافاصله باز میشه(نهایتا تا یک ساعت)
رفقا من درس تنظیم خانواده را پاس کردم..باز باس دانش خانواده را بگیرم؟
نه داداش دیگه نیازی به پاس کردن اون نی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)