128 طلایی سرعت هدیه اش بالای 200 هست ولی بعد از اون سرعتت فکر میکنم 20 بشه
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
128 طلایی سرعت هدیه اش بالای 200 هست ولی بعد از اون سرعتت فکر میکنم 20 بشه
با سلام دوستان . من خودم سرویس 512 نامحدود داشتم خواستم سرعت بالا بگیریم به نظر شما کدام سرویس خوبه دانلود ماهیانه من هم بین 15 تا 20 گیگ هست البته اگر خیلی باشه !!! نظر شما در مورد 256 طلایی با 18 گیگ هدیه چیه . میشه راهنمایی کنید یک سرویس سرعت دانلود خوب باشه . ضمنا فرق طلایی و نقره ای در سرعت دانلود هست یا پینگ هم هست ؟؟؟ با سپاس
سلام خدمت شما . به نظر من برای 15 - 20 گیگ دانلود ماهیانه نیاز به این مقدار هزینه نیست و شما با سرویس 256 10 گیگ بیش از این مقدار در طول ماه در ساعات رایگان دانلود خواهید داشت یا با سرویس 512 10 گیگ در زمان ساعات رایگان هر شب میتونید حدود 2 گیگ دانلود کنید - در طول روز هم سرویس های محدود اختلاف سرعت آنچنانی با هم ندارند
سرویس نامحدود تابحال نداشتم ولی این طور که در پست های قبل هست تفاوت در حجم هدیه است.
ببخشید داشتم از این تاپیک رد میشدم
منظور این خط رو اصلا نفهمیدم مگه نامحدود - نامحدود نیست؟ چه فرقی میکنه حجمش؟
منظورم دوستمون این بود که اون ترافیک هدیه ای که به نامحدود میدن بود که سرعتش بالاست بعد از اون هدیه سرعت عادی میشه
لامصب دیشب اد موقع دانلود شبانه رفت رو حالت اینترانت و دهن ما رو سرویس کرد
ای بابا سه روزه سرعت من 10 کیلو شده و سایت ها بزور باز میشن. کسی دیگه همچین مشکلی داره؟!
خیلی افتضاح شده ! دقیق 3 روز هست که زیر دایال آپ شده
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
واسه اینه که من ازش اشتراک گرفتم! دقیقاً سه روز پیش وصل شد.
من برم درست میشه.
نوین نت هم بهترین سرویس ها رو داشت وقتی من گرفتم شد مضخرف ترین سرویس اینترنت در ایران!
تو خود سایت زده یه تغییراتی اجرا کردن
در جریان هستید؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)