دیگه مطمئن باش به مودم ربطی نداره یه اکانته یک ماهه بخر از اینایی که کانکشنش قابله حمله تست کن مطمئنا وصل میشه بهت قول میدم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دیگه مطمئن باش به مودم ربطی نداره یه اکانته یک ماهه بخر از اینایی که کانکشنش قابله حمله تست کن مطمئنا وصل میشه بهت قول میدم
دوستان مخابرات گیلان adsl نمیده؟از شر اندیشه راحت شیم؟
خیر.شما که رشتی برو سمت شاتل.ما که ثانیه شماری میکنیم اینجا شاتل بیاد فعلا دارن تجهیزاتشون رو راه اندازی میکنند
سلام خدمت همشهری های عزیز
+
چند وقتی بود اینجا امار سرویس نزاشته بودم
.
.
.
شاتل - مرکز 4 - 128 - محدود
واقعا از 2.3 ماه هم گذشته !! هنوزم وضعیت ناجوره !! همش نوسان داره !! یه بار روز پینگ معمولیه و 300 ه یه بارم این موقع روز پینگ اینیه که میبینید !! و بازی انلاین = تعطیل ... وب گردی = عذاب
اینم سرعت دانلود تو روز که عادیه !! اما چه فایده روز که 5 مگ دانلود کنی 10 مگ کم میشه انگار
شبانه هم یه شب میشه حداکثر 1 گیگ دانلود کرد !! 3 شب کلا اینترنت منفجر میشه و یه سایت هم باز نمیشه چه برسه به دانلود و ...
کلا وضعیت چند ماهیه که اصلا جالب نیست و انگار درست بشو هم نیست !!
دوستان عزیز 2 روزیه پینگ شاتل رفته بالا ؟درسته ؟
چند روز زنگیدم که اینترنت شاتل قطع بود گفت آره مخابرات داره یه تغییراتی میده و قطعه ! دیروزم زنگیدم زنه گفت که آره ! ظرفیتمون پر شده به مخابرات درخواست دادیم بررسی میکنن و خوب میشه ! امروزم همینطوریه :
اینم پینگ من که تا 3 روز پیش زیر 110 تایمش بود ولی این 2 روز اکثرا رفته بالای 250 و اینطوری شده :
ping eurocam-ir.ath.cx -t
اینم پینگ و تایمم قبل از این 2 روز !(واسه دوستم هم همینطوریه از شاتل- مثل پینگ من واسش بالای 250 !)
اینم پینگ چند روز پیش :
دوستان رشتی لطفا یه پینگی از این آدرس ping eurocam-ir.ath.cx -t بگیرن و بگن پینگشون چنده؟
کسی نمیدونه کی این مشکل درست میشه ؟
بچه ها به حرف کسایی که تازه عضو میشنو میگن یه جا خوبه یه جا بده زیاد اعتباری نیست من هی میگفتم دوستام میگن شاتل مشکل داره می گفتن نه اینم نمونش این دوستمون خیلی قدیمیه
[QUOTE=mollaxi;6434513]دوستان عزیز 2 روزیه پینگ شاتل رفته بالا ؟درسته ؟
چند روز زنگیدم که اینترنت شاتل قطع بود گفت آره مخابرات داره یه تغییراتی میده و قطعه ! دیروزم زنگیدم زنه گفت که آره ! ظرفیتمون پر شده به مخابرات درخواست دادیم بررسی میکنن و خوب میشه ! امروزم همینطوریه :
اینم پینگ من که تا 3 روز پیش زیر 110 تایمش بود ولی این 2 روز اکثرا رفته بالای 250 و اینطوری شده :
ping eurocam-ir.ath.cx -t
اینم پینگ و تایمم قبل از این 2 روز !(واسه دوستم هم همینطوریه از شاتل- مثل پینگ من واسش بالای 250 !)
اینم پینگ چند روز پیش :
دوستان رشتی لطفا یه پینگی از این آدرس ping eurocam-ir.ath.cx -t بگیرن و بگن پینگشون چنده؟
کسی نمیدونه کی این مشکل درست میشه ؟
دلم می خواد پستای این دوستمونو ببینید کلا 16 تا پست داره اول از اندیشه بد گفته بعد اینترنت شاتلو میگیره بعدشم کلا می ره تو کاره تعریفو تمجید بابا این کارارو نکنید زشته
سلام مجدد
من دوباره به مشکل بر خوردم بعد از سرعت افتضاح دانلود شبانه حالا تو روزم سرعت ندارم زنگ زدم پشتیبانی گفت مشکل از سیستمته بعدشم DNS رو گفت عوض کن که منم همینکارو کردم بهر که نشد هیچ بدترم شد
اینم تست
دو مگ یکساله
دوست عزیز: darkman.p
شما تازه عضوی نه من ! تاریخ عضویت رو ببین ! فعالیتهای قبلی من رو از مدیران بپرس! بعد بیا وکیل شو! ASK که نمیدونم وکیلشی یا نه بدترین پینگ و افتضاح ترین تایم اوتها رو داره با اون کارشناسان مسخرش! اینو از اونایی که قدیمین سوال کن نه شما که 4 روزه عضوی!
دوست عزیز چی میگی شما ؟حالتون خوبه امروز؟؟؟16 تا پست چیه عزیز!!!!پستهای من بالای 100 تا بود نه مثل شما SPam کنم! قبلا اینجا محصولات فرهنگی میفروختم و بعدش پستها حذف میشد !!! تاریخ عضویت رو یکم نگاه بندازین بد نیست ! در ضمن شما نمیخواد وکیل مردم بشین ! اندیشه افتضاحه !!!نکنه شما وکیل اندیشه هستین که افتضاحه ؟من کی تعریف کردم ! زشت اینه که شما وکیل شدی !!!اندیشه پینگش افتضاح بوده و قطعی هاش زیاده و هست !من 5-6 ساله ADSL دارم ! از پارس وی! اندیشه و الانم شاتل!!
کار شما واقعا مسخرست به جای اینکه طرفداری کنین یا spam کنید 4 تا چیز درست و حسابی بذارین !hاگه شاتل افتضاحه پس ASK افتضاحترینه !اینو سر تعصب بیجای بعضی ها که تازه عضو شدن نمیگم!اونهایی که چند ساله ADSL دارن و از همه شرکتهای رشت adsl گرفتن میگم!در حال حاظر ASK بدترینه و پارس و شاتل بهترن! منم از قول دوستایی میگم که مشکلی با شاتل ندارن !نه مثل بعضی ها وکیل مدافع شرکت مسخره ASK هستن !!!شما پستهای قبلی جناب سوسمار رو ببین پینگ هفته ها و ماههای قبل شاتل رو بعد بیا span بده ! صفحه های قبلی رو ببین!ببینین چقدر از شاتل ناراضین و چقدر از ASK با اون کارمندانش که بدرد....
بچه ها عقل دارن و اطلاعاتشون زیاده لازم نیست به حرف کسانی مثل شما گوش کنن تا برن ASK و نه جواب سوالو درست میدن نه هیچیزیو (شما حتما وکیلی!)! هر روز هم تعداد زیادی جمع آوری میکنن از ASK بخاطر پینگ و تایم اوت مزخرفش!
[QUOTE=darkman.p;6434757]
Last edited by mollaxi; 05-09-2011 at 13:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)