تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 1063 از 1174 اولاول ... 6356396310131053105910601061106210631064106510661067107311131163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,621 به 10,630 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

گفته می‌شود، "کریستیانو رونالدو" ستاره پرتغالی تیم فوتبال منچستریونایتد انگلیس بالاخره با رئال مادرید اسپانیا به توافق رسیده است.
    روزنامه "دیلی میل" چاپ انگلیس در این باره نوشت: ظاهرا این انتقال 94 میلیون یورویی به دلیل مخالفت رونالدو با شرایط حق پخش تصاویر خود با رئال متوقف شده بود.
    این روزنامه مدعی شده است که رئال مادرید قصد داشت مبلغ حق پخش تصاویر رونالدو را به نصف کاهش دهد اما مدیر برنامه‌های وی در مذاکرات خود سعی کرد 60 درصد آن را برای موکلش قطعی کند.
    گرچه جزییات دقیقی در این باره ارایه نشده است اما به نظر می‌رسد بهترین بازیکن سال 2008 جهان با رئال به توافق رسیده و قرار است انتقال 94 میلیون یورویی خود را به سنتیاگو برنابئو نهایی کند.
    رونالدوی 24 ساله قرار است در رئال مادرید هفته‌ای 237 هزار یورو دستمزد معاف از مالیات بگیرد. این مبلغ سالانه نیز 25 درصد افزایش خواهد یافت.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

روزي 10 بار داره آواتارم حذف ميشه دي:
    چه فايده با اين وضع كشور

راستي جريان ربري چيه؟
    گويا يكي از خبرگزاريهاي فرانسوي گفته كه مداركي داره كه ربيري با رئال قرارداد بسته
    كسي چيزي ميدونه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض رئال و توافق با کریس

به گزارش RmadridFC: به نظر می رسد که همین روزها باید آماده انتقال کریس رونالدو با قراردادی 94 میلیون یورویی از منچستر یونایتد به رئال مادرید باشیم و تمام توافقات حاصل شده است.

به نقل از روزنامه دیلی میل، کریستیانو رونالدو، ستاره باشگاه منچستر یونایتد در نهایت با بندهای شخصی باشگاه مادریدی توافق کرده است .پیش از این مشکلاتی در مورد توافق بر سر برخی از حقوق این بازیکن( حق پخش تصاویر) به وجود آمده بود که اکنون برطرف شده است.

این طور به نظر می رسد که سران باشگاه مادریدی به دنبال آن بودند که حق تصویر این بازیکن را لغو کنند ولی ژرژ مندس، مدیر برنامه های این ستاره برای در اختیار گرفتن 60% از این حق، مذاکرات را متوقف کرده بود. هرچند که اکنون جزئیات زیادی در این رابطه منتشر نشده است ولی به نظر می رسد که کریستیانو رونالدو با 94 میلیون یورو به سانتیاگو برنابئو منتقل خواهد شد.

بدین ترتیب کریستیانو رونالدو هفته ای 237000 یورو (معاف از مالیات) دریافت خواهد کرد و سالیانه 25 درصد به دستمزد او افزوده خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض مایکون:شایسته توجه بیشتری هستم

ستاره برزیلی اینتر اعتقاد دارد که سران اینتر آن طور که باید و شاید به او و توانایی هایش توجه نمی کنند.

مایکون یکی از ستاره های تیم ملی برزیل در دیدار دیشب این تیم مقابل ایتالیا بود و نقش موثری در پیروزی تیم ملی کشورش در این دیدار داشت.این روزها او در مورد آینده اش فکر می کند و شایعاتی نیز در مورد حضور احتمالی او در ترکیب فصل بعد تیم مادریدی به گوش می رسد.

او در رابطه با این موضوع گفت:« پیش از این مطمئن بودم که 100% در اینتر خواهم ماند ولی اکنون دیگر اطمینانی از این قضیه ندارم و این تقصیر من نیست.همان طور که قبلا هم گفته بودم دوست داشتم تا در اینتر بمانم ولی فکر می کنم سران این باشگاه می بایست اندکی بیشتر به من توجه کنند و زحماتی که در طول سه سال حضورم در این تیم کشیده ام، شایسته توجه و قدردانی بیشتری است. این توقع و خواسته منطقی و عادلانه ای است. من تا سال 2013 با اینتر قرارداد دارم و اینتر را ناگهانی ترک نمی کنم، چون رابطه خوبی با موراتی، رئیس این باشگاه دارم.»

این هفته، قطعا هفته سرنوشت سازی در مورد آینده مایکون خواهد بود، چرا که سران باشگاه مادریدی آماده اند تا مذاکراتشان با اینتر را برسر انتقال این ستاره برزیلی به سانتیاگو برنابئو آغاز کنند.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض موراتی : ایبرا و مایکن می توانند بروند

رئیس نراتزوری اعلام کرد دو ستاره تیمش می توانند سن سیرو را ترک کنند...

سایت گل : این روزها باشگاه های بزرگ اروپایی از جمله رئال مادرید، چلسی و بارسلونا علاقه خود را به جذب مایکن و زلاتان ایبراهیموویچ دو ستاره اینتر اعلام کرده اند.موراتی در گفتگو با Il Giornale می گوید :"به عنوان یک طرفدار اینتر دوست دارم این دو بازیکن در اینتر بمانند اما به عنوان رئیس باشگاه نمی توانم وقتی آنها می خواهند باشگاه را ترک کنند جلوی آنها را بگیرم.هر تیمی که آنها را می خواهد ارزششان را نیز می داند."
    موراتی در ادامه در مورد سفر مارکو برانکا مدیر تیم به اسپانیا و ملاقات او با فلورنتینو پرس رئیس رئال گفت :"برانکا برای مذاکره در مورد وضعیت مایکن به مادرید سفر کرد و با مسئولان رئال مذاکراتی را انجام داد اما خوشبختانه پرس علاقه چندانی به جذب مدافع ندارد."موراتی همچنین سفر اخیرش به بارسلونا را تکذیب کرد و گفت :"اخیرا به بارسلونا سفر نکرده ام اما در آخرین باری که به اسپانیا رفتم با خوان لاپورتا دیداری داشتم.ما دوستان قدیمی هستیم.در مورد انتقال زلاتان از او پرسیدم و او در جواب گفت هنوز برای جذب او مطمئن نیست.ما در مورد اتوئو هیچ صحبتی نکردیم."

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

آخه ما مايكون رو ميخوايم چي كار؟
    مايكون دفاع راسته كه ما توي اون پست راموس رو داريم

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

یه جا دیگه اپ کن بابا!رپیدشر هم شد جا واسه اپلود؟
    از رپید باز برو دکتر !!

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

هر روز یه خبر از توافق رئال با رونالدو میاد !

چند بار باید به توافق برسن ؟!

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

فلورنتينو پرس: منطقي حركت مي‌كنيم

یوفا: مديرعامل باشگاه رئال مادريد گفت: منطقي حركت مي‌كنيم و بيهوده به دنبال بازيكن سفارش شده نيستيم.

به گزارش یوفا فلورنتينو پرس اظهار داشت: مذاكره با زلاتان ابراهيموويچ شايعه نيست و من شخصا اين پرونده را عهده دار شده ام چون نمي خواهم موراتي با فردي پايين تر از رده خود گفت و گو كند.

وي افزود: در روزنامه ها اين حركت من به صورت لجبازي با لاپورتا توصيف شده در حالي كه در سطح مديريتي اين اقدامات هرگز اينگونه توصيف نمي شود.
    حرف کلفتی زده ها !! :دي
    مایکون:شایسته توجه بیشتری هستم
    برو بابا !! من شخصا از مایکن خوشم نمی اد ! چه برسه که بخواد بیاد جای راموس ! تازه اگه بخاد این بیاد راموس افسرده می شه ! به نظرم راموس باید حمله کنه ! اگه حمله نکنه اصلا نمی شه مث اینه که بیای دنی الوز رو بزاری دفاع وسط !
    آخه ما مايكون رو ميخوايم چي كار؟
    مايكون دفاع راسته كه ما توي اون پست راموس رو داريم
    اینا می خوان راموس رو بزارن وسط که اصلا خوب نیس ! تئوریش خیلی خوبه ها ! ولی اصلا عملی نیس ! راموس کارایی یه دفاع وسط رو در حد کانناوارو مث دیشب داره ! واقعا نمی شه گزاشتش اونجا مثل مرغ تو قفسه !!

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

هر روز یه خبر از توافق رئال با رونالدو میاد !

چند بار باید به توافق برسن ؟!
    اون که توافق با منسچتر بود !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •