قلعهنویی: قهرمانی لیگ برتر را میخواهیم
سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران گفت: هدف نهایی تیم ما قهرمانی در لیگ برتر و موفقیت در آسیاست. امیر قلعهنویی پس از برتری 2 بر صفر تیمش در بازی مقابل ذوبآهن صحبتهایش در نشست مطبوعاتی را با عذرخواهی از خبرنگاران به دلیل تاخیر در حضور در این نشست آغاز كرد و گفت: در بعضی مواقع حتی در صورت برد شرایط روحی من برای حضور در كنفرانس مهیا نیست كه در این زمان از سایر دوستان استفاده میكنم و این نشانه بیاحترامی به خبرنگاران نیست. قلعهنویی افزود: از مردم و هوادارانی كه با حضور باشكوه خود تیم استقلال را تشویق كردند تشكر میكنم و معتقدم استقلال روند رو به رشد خود را نسبت به ابتدای فصل آغاز كرده و همچنان ادامه میدهد، با این حال با آن استقلالی كه مد نظرمان است فاصله دارد اما از اینكه سه امتیاز بازی را كسب كردیم، بسیار خوشحالم. سرمربی استقلال ادامه داد: ساختار دفاعی تیم بسیار خوب بود و كمترین فشار روی دروازه وحید طالبلو آمد، ضمن آنكه او با روحیه پرصلابتی در درون دروازه قرار داشت كه این شرایط نشاندهنده برطرف شدن مشكلات ساختار دفاعی استقلال است. قلعهنویی درباره اظهاراتش در ابتدای فصل پیرامون قهرمانی استقلال در لیگ برتر نیز گفت: اگر در آن زمان آن حرفها را زدم، با آنكه هنوز با قهرمانی در لیگ برتر و استقلال مد نظرمان فاصله داریم به این دلیل بود كه از ابتدا پتانسیل بالای بازیكنان استقلال را درك كرده بودم. از این پس باید افكار هجومی و ساختار دفاعی تیم را برای حضور در آسیا آماده كنیم. چراكه از یكی دو ماه دیگر درگیر مسابقات آسیایی نیز میشویم و به همین دلیل اگر تیم ما در سطح آسیا بسته شود بیتردید در لیگ برتر نیز موفق خواهد بود. در هر صورت اگر استقلال در این فصل در ابتدای كار دچار افول شد، طبیعی است. پرسپولیس نیز در فصل گذشته قهرمان شد اما در این فصل دچار نوسان است، ضمن آنكه این موضوع در همه جای دنیا وجود دارد و حتی تیمهای بزرگی چون رئال و منچستر نیز كارشان دچار نوسان میشود. من نیز دو سال از استقلال دور بودم كه طی آن مدت جابهجاییهای بسیار در تیم صورت گرفته بود و با توجه به این جابهجاییها بازیكنان نیاز به زمان داشتند. البته تصور میكردم قهرمانی در جام حذفی نگرش آنها را عوض كند اما این اتفاق رخ نداد اما خوشبختانه با كاری كه روی نگرش بازیكنان انجام دادهایم شرایط بسیار بهتر شده است. سرمربی استقلال درباره نظر برخی بازیكنان این تیم كه تعویضهای مربی را نشاندهنده سلیقه شخصی مربی میدانستند نیز گفت: تصور نمیكنم چنین چیزی باشد. بیتردید بازیكنی كه قرارداد میلیونی میبندد باید همواره آماده باشد. بازیكنانی كه دستمزد حرفهای میگیرند باید حرفهای نیز بازی كنند. پس اینكه برخی مطبوعات میگویند فلان بازیكن آماده است مطلب عجیبی است چراكه تمامی بازیكنان باید همواره آماده باشند. در هر صورت ما نمیتوانیم بیش از 11 بازیكن را به زمین بفرستیم، در حالی كه بیش از 20 بازیكن داریم و با توجه به درگیری در سه جام از حضور تمامی آنها استفاده میكنیم. قلعهنویی درباره شانس استقلال برای قهرمانی نیمفصل نیز گفت: ما به دنبال قهرمانی در كل لیگبرتر هستیم چراكه برای قهرمانی نیمفصل جام نمیدهند، اما امیدواریم روند رو به رشد خود را ادامه دهیم و به قهرمانی نیمفصل نیز دست پیدا كنیم. سرمربی استقلال درباره جذب بازیكن جدید در خط حمله نیز گفت: رجبی كه به برزیل رفته است، دوشنبه از سفر بازمیگردد و به احتمال زیاد یك بازیكن در خط حمله و یك هافبك نفوذی به تیم ما اضافه میشود. قلعهنویی درباره استقلال ایدهآل خود نیز گفت: من تیمی را دوست دارم كه 70 درصد بازی را در اختیار داشته باشد و در طول 70 دقیقه از بازی حاكم بر میدان باشد و بتواند در كارهای تهاجمی ارسالها و پرس حریف موفق باشد. در كل معتقدم ما باید به بازی تیم خود سرعت بیشتری بدهیم.