آقا اینRE5 روی چه سیستمی جواب میده ؟؟
چند روزه ما رو اسکل کرده!!!![]()
آقا اینRE5 روی چه سیستمی جواب میده ؟؟
دوست عزیزی می تونه فایلهای اصلی ستاپ بازی GTA IV رو برام آپلود کنه ، آخه به مشکل بزرگی برخورم ، همه فایلها خراب هستن ، بازی رو به صورت اینترنتی خریدم که دیدم اینطوره لیست فایلها رو می ذارم ، البته ممکن لیستم ناقص باشه ، حجمشون هم خیلی کم هست ، کسی می تونه لطف کنه ...
با تشکر
Autorun.exe - Autorun.inf - data1.hdr - FlashDownload.url - GFWL.url - LANG_README - layout.bin - LinkLiveSocial.url - MSSupport.url - Readme.txt - RNorth.url - RNYC.url - RockStarSocialClub.url - RockstarSupport.url - RockstarSupport.url - setup.exe - setup.ini - setup.inx - setup.isn -
من رو 8400جي تي با سي پي يو 3000 و رم 1گيگ اجراش كردم، روون ولي خوب گرافيكش رو حالت Low بايد باشه .آقا اینRE5 روی چه سیستمی جواب میده ؟؟
سلام با عرض خسته نباشید به همه من می خواستم راجع به call of duty 6صحبت کنم
من وقتی بازی رو نصب میکنم dvd1تموم میشه میگه dvd2را بزارید من dvd2 را میزارم اما ادامه نصبش این اخطار رو می ده
لطفا کمک کنید؟با تشکر از همگی
کسی میدونه فایل save تو بازی Burnout(TM) Paradise The Ultimate Box کجا ذخیره میشه؟؟![]()
HI
من بازی Prototype رو نصب کردم ولی داخل بازی صدا نداره
(کارت صدام نصبه)
h
اگه تا فردا صبر کنی من بلدم درستش کنم اخه خودم این بازی رو داشتم و فایلشو هم ذخیره کردم .ansar_asus![]()
من اویل5 رو به طور کامل نصب می کنم و لی موقع لود شدن تا نصفه هاش میره اما اخطار میده. چند باریم نصب
کردم میده.چیکار کنم؟[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/WINDOW%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG]
سیستمم اینه :
CPU: inter 3200 full
Ram: 1 Gb DDR2
Graphics:NVIDIA GeForce 7100 512 mb
sound card: on board
dvd-writer: LG 16X
modem: U.S.robotics 56K INT
Main Board: Giga 81945PL-S3
h.d.d: maxtor 250GB Sata
خب! ایراد به دی وی دی وارده. تعویضش کنین.
آدرس زیر رو ملاحظه کنین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسیستمتون کاملا ضعیفه. به فکر ارتقا سیستتون باشین!
حداقل سی پی یو باید دو هسته ای باشه. کارت گرافیک هم باید بالاتر از NVIDIA GeForce 6800 باشه. (کارت شما از این کارت ضعیفتره)
کسی جواب منو نمیده؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)