تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1062 از 1185 اولاول ... 6256296210121052105810591060106110621063106410651066107211121162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,611 به 10,620 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

عطر امروز من
    تلخ و دوستداشتنی (پخش و موندگاری خوب)

یک عطر عالی وکلاسیک. کار 1975. یادمه تو هایپراستار تستش کردم و عاشقش شدم. قیمتش هم مناسبه.

2. 5 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

یک عطر عالی وکلاسیک. کار 1975. یادمه تو هایپراستار تستش کردم و عاشقش شدم. قیمتش هم مناسبه.
    آره منم دوسش دارم برا استفاده روزانه عالیه تو این فصل ، با قیمت عالی شما یه عطر اورجینال فرانسوی میگیری که کیفیتش قابل مقایسه با عطرهای اماراتی هم قیمتش نیبست

4. 5 کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

دوستان این ادکلن دیگه گیر نمیاد ؟

pierre cardin cuir intense

رایحه چرمی و ملایم فوق العاده ای داره. من به شخصه با نوت چرم حال نمیکنم ولی این ادکلن خیلی منو محو خودش کرد

6. این کاربر از aminreza.star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

سلام
    دوستان یه عطر میخوام برای استفاده روزانه انتظاراتی که دارم:
    قیمتش تا 150 باشه کمتر هم بود بهتر
    بوی شدیدی نداشته باشه و جوری باشه اغلب افراد خوششون بیاد و کسی اذیت نشه به خاطر بوش چون میخوام برای کلاس استفاده کنم و نمیخوام بقیه رو اذیت کنه
    ماندگاریش خوب باشه (در حد چهار پنج ساعت به نظر من خوبه)
    من زیاد عرق میکنم نمیخوام به خاطر این مساله ترکیبش خیلی بد بشه
    +
    نمیدونم دئودورانتی هست که بشه کنار عطر استفاده کرد که کمی جلوی این مشکل رو بگیره؟ اگه هست لطفا معرفی کنید

کلا زیاد از رایحه ها سر در نمیارم و و سلیقه ام جوریه که ممکنه از هر چیزی خوشم بیاد
    پس اگه امکانش هست چند عطر متفاوت معرفی کنید که خودم تست کنم

پ.ن من تازه در تهران مستقر شدم و زیاد جایی رو بلد نیستم اگه میتونید با پ.خ یکی دو مکان که امکان تست دارند و مطمین هستند هم بهم معرفی کنید
    ممنون

داره خودمونی میشه shervin1996's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

این عطرو دیروز مادرم خرید منم که کشته مرده خرید عطرم باهاش رفتم:
    La Vie Est Belle باتلفظ لاوی آ بل که فروشنده تلفظ میکرد لاوی است بله و من حرص میخوردم
    بوی شیرین ودوست داشتنی که هرچی میمونه خوشبوتر میشه برای من یه جورایی بوی خوردنی های باطعم توت فرنگی رو داره
    برای خانم هایی که بوهای شیرین رودوست دارن انتخاب خوبیه توی ردیف بوهایی مثل کوکو مادمازل قرار میگیره شاید اولش که میزنی یه کم زیادی شیرین باشه اماوقتی میمونه ملایم ترمیشه ومیشه تشخیص داد که کاملا زنونس(عطرهای دیگه ای که برای تست آوردغیر از کلینیک هپی زنونه جالب نبود)

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    دربارش که سرچ کردم دیدم مدل تبلیغاتیش خانم جولیارابرتزه که ازبازیگرای موردعلاقمه.تبلیغ ویدیوییش هم جالب بود.
    دوستان تو یوتیوب چندتاازتبلیغات ویدیویی عطرهاروببینید جالب وباشکوهه عطرایی مثل Jador Dior یا N5 Chanel که شارلیز ترون ونیکول کیدمن مدل هاشن یا D&G The One و Gucci By Gucci که ازجیمز فرانکو و اسکارلت یوهانسون و متیو مک کانهی استفاده کردن .این برندهاباتبلیغاتشون میترکونن واقعا هزینه میکنن........ ماهم تبلیغ داریم
    Last edited by shervin1996; 05-02-2015 at 00:25.

9. 2 کاربر از shervin1996 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    بوی شدیدی نداشته باشه و جوری باشه اغلب افراد خوششون بیاد و کسی اذیت نشه به خاطر بوش چون میخوام برای کلاس استفاده کنم و نمیخوام بقیه رو اذیت کنه
    +
    نمیدونم دئودورانتی هست که بشه کنار عطر استفاده کرد که کمی جلوی این مشکل رو بگیره؟ اگه هست لطفا معرفی کنید

کلا زیاد از رایحه ها سر در نمیارم و و سلیقه ام جوریه که ممکنه از هر چیزی خوشم بیاد

پ.ن من تازه در تهران مستقر شدم و زیاد جایی رو بلد نیستم اگه میتونید با پ.خ یکی دو مکان که امکان تست دارند و مطمین هستند هم بهم معرفی کنید
    ممنون
    CK One Shock، قیمت 200 میلش حدود 120 هست.برای تست هم برید هایلند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. 3 کاربر از farid123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    به نظر شما ادکلن Bvlgari Aqva چطوره ؟
    پخش بو و ماندگاریش چطوریه ؟
    Last edited by Saeed7Star; 04-02-2015 at 13:09.

داره خودمونی میشه shervin1996's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام
    +

ممنون
    سلام. دوست عزیز بهتر بود میگفتید چه نوع بوهایی رو میپسندید؟گرم - خنک -تلخ -شیرین؟
    باتوجه به اینکه گفتید میخواید بوی شدیدی نداشته باشه برای این فصل میتونید دانهیل قهوه ای (Dunhill for men)که بوی تمیزی هم داره
    رو تست کنید.همچنین باربری بریت (burberry brit) و هالووین من(Holloween man)و جگوار ویژن(Jaguar Vision) و هوگو بس اورنج
    (hugo boss orange) هم گزینه های بدی نیستن البته بعضی از این عطرها گرمن وممکنه مثلا وقتی هالووین رو میزنی اولش کمی تند باشه اما یه کم که بگذره بوش خوب میشه.باتوجه به فصل زمستون اینارو گفتم.من همینارو باحدود قیمتی که گفتین میشناسم حالا دوستان دیگه که اطلاعاتشون هم بیشتره کمک میکنن.اگه گرم وخنک بودن هم براتون مهم نیست ودراستفاده ی عطر به فصل اهمیت نمیدین عطرای بیشتری میشه معرفی کرد.
    Last edited by shervin1996; 03-02-2015 at 16:10.

14. این کاربر از shervin1996 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    به نظر شما ادکلن Bvlgari Aqva چطوره ؟
    پخش بو و ماندگاریش چطوریه ؟

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

سلام. دوست عزیز بهتر بود میگفتید چه نوع بوهایی رو میپسندید؟گرم - خنک -تلخ -شیرین؟
    باتوجه به اینکه گفتید میخواید بوی شدیدی نداشته باشه برای این فصل میتونید دانهیل قهوه ای (Dunhill for men)که بوی تمیزی هم داره
    رو تست کنید.همچنین باربری بریت (burberry brit) و هالووین من(Holloween man)و جگوار ویژن(Jaguar Vision) و هوگو بس اورنج
    (hugo boss orange) هم گزینه های بدی نیستن البته بعضی از این عطرها گرمن وممکنه مثلا وقتی هالووین رو میزنی اولش کمی تند باشه اما یه کم که بگذره بوش خوب میشه.باتوجه به فصل زمستون اینارو گفتم.من همینارو باحدود قیمتی که گفتین میشناسم حالا دوستان دیگه که اطلاعاتشون هم بیشتره کمک میکنن.اگه گرم وخنک بودن هم براتون مهم نیست ودراستفاده ی عطر به فصل اهمیت نمیدین عطرای بیشتری میشه معرفی کرد.
    ممنون دوستان الان دارم میرم اینهارو تست کنم و یکیشون رو بگیرم
    شروین عزیز همونطور که گفتم من اصلا سلیقه خاصی ندارم و ممکنه از هر رایحه ای خوشم بیاد و یکی دوباری هم که تا حالا عطر خریدم اینجوری بوده که نصف عطر ها مغازه رو تست کردم تا از یه چیزی خوشم اومده و گرفتمش
    که معمولا کسی اینجوری خوشش نمیاد ازش خرید بشه پس ایندفعه اومدم با اطلاعات قبلی برم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •