سلام میشه قرص برد داخل پادگان 01 یا نه اخه من میگرن دارم می خام قرص ادویل ببرم میزارن یا نه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام میشه قرص برد داخل پادگان 01 یا نه اخه من میگرن دارم می خام قرص ادویل ببرم میزارن یا نه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ندیدم اینجا در مورد این موضوع بحث بشه.شاید خبر ندارید.
-مدت مرخصی سربازها در یگان از ماهی 2.5 روز به ماهی 1 روز کاهش پیدا کرده !
-و به ازای هر 100 کیلومتر فاصله منزل از محل خدمت یک روز به مرخصی دوره خدمتتون اضافه میشه .
-این قانون از ماه خرداد حساب میشه .
-افراد متاهل 10 روز مرخصی بیشتر
-فوت اقوام درجه یک ،10 روز مرخصی
تسلیت عرض میکنم
حالا شما ببرید یا میگیرن یا نمیگیرن .........
منم این ابلاغیه رو امروز دیدم. باور کنید هنوز سرم داره گیج میره . آخه من نمیدونم دلیل این کار چیه؟! خیلی بی شرف هست هر کی این قانون رو تصویب کرده.
کاشکی لااقل میگفتن این قانون برای اعزامی های جدید هست که از حالا به بعد میان یگان چون ما کلی برنامه ریزی کرده بودیم برای این مرخصی ها . البته برای اون ها هم دلم میسوزه. مثلاً فرض کنید یک سرباز 19 ماه باید تو یگان خدمت کنه و فقط 19 روز مرخصی میتونه بگیره!! آخه این انسانیت هست؟
امیدوارم یک اصلاحیه برای این ابلاغیه بیاد و بگن اشتباه شده
آقا این دیگه کجا بوده؟ تو سایت سازمان وظیفه عمومی هم هست؟
لینکی منبعی چیزی دارید؟
از پلیس +10 دفترچه بگیر بعدش مدارکی که نوشته رو جمع میکنی میدی دو باره به پلیس +10 اگه کفالت باشه که بررسی میکنن نتیجه اش رو میگن اگه پزشکی هم باشه که دعوت میکنن برای کمیسیون
فقط به این نکته هم توجه کن که اگر معافیتت مورد قبول واقع نشه باید بری سربازی و این طور نیست که بگی حالا بعدا میرم وقت دارم
در مورد قرص و چاقو و ناخن گیر و بقیه موارد مشکوک به اجازه
من از چند تا از دوستام پرسیدم که اوضاع چطوره به این نتیجه رسیدم که کاملا بستگی به دژبان اونجا داره
بعضی جاها دژبان ها سخت گیر ترن بعضی جاها نه
در اکثر موارد تا سه چهار ورق قرص رو میثینکه زیاد سخت نمیگیرن
اما به قول دوستمون میبریم یا میگیرن یا نه دیگه!!!!!!!!!!
دوستان بسیج فعال تو سربازی چقدر تاثیر داره ؟!پدر من گیر داده میگه بیا بریم اسمتو بنویسیم بسیج واسه 5-4 سال دیگه
(( آخه من الان دانشجو ام و 4 سال دیگه درسم تموم میشه و لیسانس میگیرم ))
ببر بابا یه جوری لای خرت و پرت ها بزار تازه می تونی نسخه پزشکم ببری
ولی هولوتر از این حرف هاست من خودم کلی قرص بردم روز اول این قدر خر تو خر بود اصلا ندیدن گفتن وسایل ممنوعه نداشته باشید نگشتن رفتیم تو![]()
ببین اگه فقط به خاطر سربازی میخوای بری تو بسیج بهت بگم تا 4 سال دیگه هیچ چیز مشخص نیست که قانون ها عوض میشه یا نه(که احتمالش هم خیلی خیلی زیاده)
اما یه سر به بسیج دانشگاه بزن ببین اوضاع چطوره ضرر نداره
یه نکته دیگه این که سال اخر که داری فارغ التحصیل میشی یه بررسی کن اگر مثل الان دوره تکمیلی بسیج جای اموزشی قبول میکردن تو سپاه حتما حتما حتما دوره تکمیلی رو برو
هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)