تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1062 از 1783 اولاول ... 62562962101210521058105910601061106210631064106510661072111211621562 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,611 به 10,620 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من تعجب میکنم از این محدودیت سرعت شبانه صبانت!

همه شرکتها نزدیک تابستان که میشه طرح میگذارند برای جذب مشتری اما صبانت با این کارش مشتریهای فعلی‌اش را از دست میده و کسی هم که بخواهد صبانت بمونه چون میدونه سرعت روزانه برای همه سرویسها ماکزیممه و دانلود شبانه رایگانی وجود نداره میره 128 میگیره! دیوانه نیست که برای سرعت بالاتر پول مفت و زور بده!!!
    پارس انلاین حتی سرویس 128 را هم روی 9 مگ میبنده سرعت دانلود شبانه هم بالایی 200 هست من هم گول سرویس 6 مگ صبانت خوردم فکر میکردم روزها بالایی 700 و شبها بالایی 350 سرعت دانلود میده شانسی که آوردم یکماهه گرفتم و دو هفته دیگه تموم میشه صبانت در طول دوره جمع آوری نمیکنه وگرنه همین الان ترافیکم را مصرف میکردم و درخواست جمع آوری میدادم

2. این کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اصل مشکل اینه که پهنای باند را خود شرکت ارتباطات زیرساخت 25 برابر قیمت واقعی داره میفروشه به شرکتها، اگر قیمتش 1/20 هم میشد اونوقت هر گیگ قیمت‌اش حدود 200 تومان میشد و دیگه شرکتها این شبانه رایگان‌شان را جمع میکردند و من کاربر هم 24 ساعته با سرعت ماکزیمم استفاده میکردم و پولش را هم میدادم!

چون شبانه رایگانه، شرکتها بازی درمیاورند سر کاربرها!

من قبل عید با 128 صبا شبی دو گیگ میگرفتم بعد از یک با یک مگ صبانت شبی 1.6 گیگ حالا هم که ...
    Last edited by ehsan_iace; 11-05-2014 at 23:20. دليل: شرکت ارتباطات زیرساخت

4. 3 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه omidess's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام
    من اینترنت صبا دارم با سرعت 1مگ
    ولی نمی دونم چرا چند وقتی هست سرعتش افتضاح شده.
    من قبلا شبانه تا 4ونیم گیگ دانلود داشتم.ولی 4روزی هست که شبی تقریبا 800مگ دانلود میکنم.
    اعصابم به هم ریخته.
    شرکت دیگه ای سراغ ندارین که سرعتش خوب باشه وبه دانلود شبانه هم گیر نده؟
    چون من از شاتل پرسیدم که شبانش چجوریه میگه تا یه حدی میتونی دانلود کنی بعدش سرعتتو میارن پایین.

6. 3 کاربر از omidess بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

اصل مشکل اینه که پهنای باند را خود مخابرات 25 برابر قیمت واقعی داره میفروشه به شرکتها، اگر قیمتش 1/20 هم میشد اونوقت هر گیگ قیمت‌اش حدود 200 تومان میشد و دیگه شرکتها این شبانه رایگان‌شان را جمع میکردند و من کاربر هم 24 ساعته با سرعت ماکزیمم استفاده میکردم و پولش را هم میدادم!

چون شبانه رایگانه، شرکتها بازی درمیاورند سر کاربرها!

من قبل عید با 128 صبا شبی دو گیگ میگرفتم بعد از یک با یک مگ صبانت شبی 1.6 گیگ حالا هم که ...
    انحصار واردات و فروش پهنای باند اینترنت در دست شرکت ارتباطات زیرساخت هست که زیرمجموعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات هست شرکت مخابرات ایران این وسط هیچکاره هست حتی خود مخابرات هم پهنای باند مورد نیازش را داره از ارتباطات زیرساخت میخره

8. 4 کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه omidess's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام
    من اینترنت صبا دارم با سرعت 1مگ
    ولی نمی دونم چرا چند وقتی هست سرعتش افتضاح شده.
    من قبلا شبانه تا 4ونیم گیگ دانلود داشتم.ولی 4روزی هست که شبی تقریبا 800مگ دانلود میکنم.
    اعصابم به هم ریخته.
    شرکت دیگه ای سراغ ندارین که سرعتش خوب باشه وبه دانلود شبانه هم گیر نده؟
    چون من از شاتل پرسیدم که شبانش چجوریه میگه تا یه حدی میتونی دانلود کنی بعدش سرعتتو میارن پایین.

10. این کاربر از omidess بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال رضا جنگنده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

آقا رفتم تاپیک پارس، تا اونجا که فهمیدم کسایی هستن که ناراضی باشن ولی مثل اینکه در کل خوبه. شبانه هم اذیت نمی کنه. چند نفر هستم که به طور میانگین شبی 7 گیگ می گیرن.
    ولی گفتن مشکلش اینه که فیل تر اینگ رو سخت می گیره و سایت های فیل تر رو سخت می شه باش باز کرد...

12. 3 کاربر از رضا جنگنده بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگه شبی بالای 2 گیگ دانلود شبانه بده من هم از صبانت کوچ میکنم
    بر خلاف همه که سرعت روزانه اشون بالاست و شبانه افت شدیدی داره روزانه من 180 و شبانه با چند لینک حدود 150 است (البته تک لینک چه داخلی چه خارجی حداکثر 35 )
    از دانلود شبانه راضیم و کافیه اما روزانه بیشتری میخوام
    جالبه صبانت سرویس بالای 2 مگ از پنل کاربریم برداشته قبلا بود
    Last edited by sleeplessness; 11-05-2014 at 22:39.

14. این کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه azazaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوستان اینطور که من توی این چند روز متوجه شدم های وب که سرویس های بالای 2 مگش شبانه رایگان نداره و یه طرحی داره به اسم فشفشه که هر 5 گیگ رو 12 تومن میگیرند و 3 روز مهلت مصرف داره وسرویس های زیر 2 مگ شبانه 3 ساعت رایگان داره که طبق حرفهای که کسانی داشتند میشه نهایت 2 گیگ گرفت که فایده نداره شاتل توی شهر ما یکی دو نفر بودند راضی بودند تا شبی 16 گیگ هم دانلود داشتند ولی خب شاتل رو خیلی ها ازش بد گفتند و همین دوستان هم برای اینکه محدود نشند مجبور ترفند یزند ومثلا وی پپپی ان داخلی بگیرند که همون ماهی 7-8 تومن هزینه برمیداره وطبق صحبت بچه های که داشتند اگه محدود بشی میره سرعت رو 2 کیلو بایت واما میمونه پارس انلاین که به نظر از همه نسبتا بهتره وشبانه رایگانش هم میشه گفت اکثرا راضی هستند و اینطور که من متوجه شدم میشه سرویس 128 گرفت ماهیانه با 5 گیگ حجم 16000 تومن و سرعتت رو 4 مگ بستند و شبانه اش هم خوبه

16. 3 کاربر از azazaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

آشغال ترین نت دنیا در ایران وجود دارد هیج جای دنیا الان شما سرعت دانلود زیر 1 مگابیت نمیبینید حتی توی افغانستان اونم نامحدود

18. 3 کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nima_solook's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

محدودیت سرعت شبانه برای کسی برداشته نشده ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •