تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1062 از 1124 اولاول ... 625629621012105210581059106010611062106310641065106610721112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,611 به 10,620 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

اگه نباشه جاش خالی می مونه viking_vp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا!!!

پيش فرض

نام کاربریتون رو دیدم گفتم شاید طرفدارش باشین..
    خیر. هر موقع یوزر ساختم به این اسم بوده. 14یا حتی 15 سال میشه از زمان اینترنت دایال آپ

- - - Updated - - -

مشکل من اینه کل تابستون داغون بود اوضاع تحمل کردم کم کم بهتر شد. دی و بهمن خوب بود. از شروع اسفند شب پورت ارور طول روزهم نوسان شدید
    نمیدونم چیکار کنم. 4 روز دیگه نتم تمومه. ایا تمدید یا تعویض به یک ISP دیگه
    *
    دوستان تجربه کار دارید راهنمایی کنید.
    ماهی روزانه 15-20 گیگ مصرف دارم شبانه هم 30-35 تا دانلود کمی بیشتر گاهی کمی کمتر گاهی.(بسته به مصرف ماهی بین 65 تا 100 دارم میدم واسه نت)
    گزینه ها
    صبانت
    پیشگامان
    حسابگر
    های وب
    الانم که مخابرات هستم. بقیه ارائه دهنده ها یا طرف ما نیست یا پورت خالی ندارند(اسیاتک و پارس آنلاین طرف ما سرویس میدند ولی پورت ندارند)
    نظرتون چیه؟
    چیزی میخوام پیج و سینگل لینک و قندشکنش خوب باشه. از این نظر از مخابرات بسیار ناراضیم تنها تحمل این مدتم هم سر بحث دانلود شبانه ش بود
    اگه تجربه ای از شرکت ها دارید بفرمایید

اگه نباشه جاش خالی می مونه senator2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

خیر. هر موقع یوزر ساختم به این اسم بوده. 14یا حتی 15 سال میشه از زمان اینترنت دایال آپ

- - - Updated - - -

مشکل من اینه کل تابستون داغون بود اوضاع تحمل کردم کم کم بهتر شد. دی و بهمن خوب بود. از شروع اسفند شب پورت ارور طول روزهم نوسان شدید
    *
    ماهی روزانه 15-20 گیگ مصرف دارم شبانه هم 30-35 تا دانلود کمی بیشتر گاهی کمی کمتر گاهی.(بسته به مصرف ماهی بین 65 تا 100 دارم میدم واسه نت)
    گزینه ها
    صبانت
    پیشگامان
    حسابگر
    های وب
    الانم که مخابرات هستم. بقیه ارائه دهنده ها یا طرف ما نیست یا پورت خالی ندارند(اسیاتک و پارس آنلاین طرف ما سرویس میدند ولی پورت ندارند)
    نظرتون چیه؟
    چیزی میخوام پیج و سینگل لینک و قندشکنش خوب باشه. از این نظر از مخابرات بسیار ناراضیم تنها تحمل این مدتم هم سر بحث دانلود شبانه ش بود
    روزی 20 گیگ اونوقت ماهی پول 600 گیگ رو میدی؟ مگه میشه؟

3. این کاربر از senator2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا!!!

پيش فرض

روزی 20 گیگ اونوقت ماهی پول 600 گیگ رو میدی؟ مگه میشه؟
    نه. انگار از نوشتن من بد برداشت شده. منظورم اینه در ساعت غیر رایگان 15-20 گیگ در ماه مصرف میشه. یعنی مثلا سرویس 2مگ یا 5گیگ ترافیک میخرم بعد دوباره 10 گیگ ترافیک
    یه چیز عجیبی. من و دوستم هر دو مخابراتیم. توی پنل میریم واسه اون کلی سرویس اضافی داره که هیچکدوم توی پنل من وجود ندارند :| یه شهر هم هستیم

5. این کاربر از viking_vp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

نه. انگار از نوشتن من بد برداشت شده. منظورم اینه در ساعت غیر رایگان 15-20 گیگ در ماه مصرف میشه. یعنی مثلا سرویس 2مگ یا 5گیگ ترافیک میخرم بعد دوباره 10 گیگ ترافیک
    یه چیز عجیبی. من و دوستم هر دو مخابراتیم. توی پنل میریم واسه اون کلی سرویس اضافی داره که هیچکدوم توی پنل من وجود ندارند :| یه شهر هم هستیم
    پنل شما رو نمیدونم ولی پنل مخابرات تبریز اینه

7. این کاربر از senator2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

- - - Updated - - -

*
    گزینه ها
    صبانت
    پیشگامان
    حسابگر
    های وب
    نظرتون چیه؟
    واسه من به ندرت بعضی مواقع پیش میومد (مثلا چند ماه یه بار) که سر ساعت 1 پورت ارور میزد و دانلودش محدود میشد. اما هیچ وقت مشکل پورت ارور مثل این دفعه ی اخیر حاد نبود. با اون آیپی ها که قبلا گفتم در طول روز سرعت وبگردی و سینگل کانکشن و چیز پی ان با سرور اروپا خیلی خوبه (در حد سرعت دان استریمه)

وضعیت من و یکی از دوستام هم مثل شماست. مشکلی نیست اون سرویسا رو تو قسمت پرداخت سریع موجود داره میتونی از اونجا بخریشون. واسه من که این طور بود.

پنل شما رو نمیدونم ولی پنل مخابرات تبریز اینه

فقط مصرف شبانه سرویسای محدود مخابرات اینجا که سرعتشون 2 مگ یا کم تره کاملا نامحدوده، مصرف شبانه باقی سرویساشون مثل مخابرات اونجا محدوده.
    Last edited by AliMirzaie; 28-02-2016 at 09:53.

9. 3 کاربر از AliMirzaie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا!!!

پيش فرض

واسه من به ندرت بعضی مواقع پیش میومد (مثلا چند ماه یه بار) که سر ساعت 1 پورت ارور میزد و دانلودش محدود میشد. اما هیچ وقت مشکل پورت ارور مثل این دفعه ی اخیر حاد نبود. با اون آیپی ها که قبلا گفتم در طول روز سرعت وبگردی و سینگل کانکشن و چیز پی ان با سرور اروپا خیلی خوبه (در حد سرعت دان استریمه)
    منم توی 1-2ماه درستیش خوب بود روی اون ای پی ها ولی خب ... . البته الان 2 روزه ارور نگرفتم بعد زنگ زدنم
    وضعیت من و یکی از دوستام هم مثل شماست. مشکلی نیست اون سرویسا رو تو قسمت پرداخت سریع موجود داره میتونی از اونجا بخریشون. واسه من که این طور بود.
    دستت طلا دقیقا اونجا بود .با توجه به صحبت با دوستان و مصرفی که داشتم فعلا مخابرات بهتره. متاسفانه دیدم های وب تو منطقه ما قطعی زیاد داره. پارس و صبا کیفیتشون بهتره ولی خب بحث دانلود ...
    فقط مصرف شبانه سرویسای محدود مخابرات اینجا که سرعتشون 2 مگ یا کم تره کاملا نامحدوده، مصرف شبانه باقی سرویساشون مثل مخابرات اونجا محدوده.
    شرح در متن
    دستت طلا

11. 2 کاربر از viking_vp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

مخابرات شما انصاف داره یکم
    اینجا چه 128 بگیری چه 10 مگ هیچ فرقی نداره همش محدوده

13. 2 کاربر از senator2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

کنسل نکردم سر حاشه شکایت
    در مورد بقیه نظر نداشتی؟
    صبانت و پیشگامان رو خبر ندارم ولی پارس انلاین شبانه جالب نیست به درد دانلود نمیخوره مگر اینکه از طرح رعد استفاده کنید که هر گیگش خیلی ارزون می افته ولی باید در یک روز یا یک هفته مصرف بشه شما های وب بگیرید طرح های خوبی داره

15. 2 کاربر از cenam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

مثل اینکه بازم دیشب نتو خراب کرده بودن!!!برای من که بازم محدود شده بود به همراه پورت اررو فراوان!!

17. این کاربر از Sponge-BoB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا!!!

پيش فرض

صبانت و پیشگامان رو خبر ندارم ولی پارس انلاین شبانه جالب نیست به درد دانلود نمیخوره مگر اینکه از طرح رعد استفاده کنید که هر گیگش خیلی ارزون می افته ولی باید در یک روز یا یک هفته مصرف بشه شما های وب بگیرید طرح های خوبی داره
    پارس رو آره دوستم داره اصلا به درد دانلود نمیخوره برای وبگردی سبک عالیه
    های وب طرح هاش خوبه ولی با تحقیقاتی که دیروز کردم توی شهر ما به شدت قطعی داره :(
    صبانت هم مثل پارسه از نظر قیمت
    مثل اینکه بازم دیشب نتو خراب کرده بودن!!!برای من که بازم محدود شده بود به همراه پورت اررو فراوان!!
    من دیشب خوب بود ولی امروز صبح تا 3 بعد از ظهر به شدت داغون بود و هی خودکار ای پی عوض میکرد ولی پورت ارور نمیداد البته چون مناسبتی بود خیلی تعجب نکردم
    باز شب های بعد پورت ارور داشتید اول زنگ بزنید 2020 بعد توی سامانه 195 شکایت بذارید

19. 2 کاربر از viking_vp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •