واقعا !!! راست میگی . . .
چه کنیم ؟؟ چاره ای هم داریم ؟؟
واقعا !!! راست میگی . . .
چه کنیم ؟؟ چاره ای هم داریم ؟؟
نه عزیز تو این مملکت باید از جونت مایه بزاری. از اعصابت مایه بزاری. خدا وکیلی اعصاب من سر جریان این قضیه سرعت به ف ا ک رفته. متاسفانه اینا رستمو هم کشیدن و نمیتونم خارج هم برم هر چی داشتم و نداشتم رو لاخیدم بهشون.
از جمله جوونیم.![]()
همه چیز برگشت به همون حالت افتضاح قبل مشخصه که اونا فقط برای تعطیلات فقط خواستند توی عید یک حالی بدهند بعد هم وللش.یعنی عمدا" سرعتها رو پایین می آورند و حرفهاشون فقط بهانه است
![]()
کسی اینجا سرویس 128 نداره ؟
من سرویسم رو 3 ماهه تمدید کردم و 2 گیگ ترافیک هدیه ای که تو این مدت داده بودن به مجموع ترافیک من اضافه شد
یکسری میگفتن اضافه میشه و یکسری میگفتن مصرف کن و الا میسوزه خلاصه اینکه نسوخت و اضافه شد
سلام
دیروز برنامه صفر و یک یه کارشناس آورده بود / مربوط به شکایت از مراکز آی اس پی و ... بود
می گفتن یه مرکزی هست تو ایران که مخصوص این کاره ، یه سایت هم معرفی کرده بود ( از اونجایی که من خیلی دقت نکردم و دیر متوجه شدم آدرس سایت رو نمی دونم )
تو این سایت یه قسمت هست برا طرح شکایات که باید مشخصاتت رو وارد کنی یه کد رهگیری میدن بهت و پیگیری می کنن که مشکل اینترنتتون از طرف کیه ؛ اگه از طرف ارائه دهتده باشه باهاشون برخورد میشه
من خیلی بائر نکردم برا همین جدی دنبال نکردم همشون با هم همدستن دیگه
ولی خود کارشناسه خیلی از کارشون راضی بود
حالا اگه کسی مایله امتحان کنه بگردیم سایتش رو پیدا کنیم براش
من 128 داشتم
اشتراکم رو 512 کردم
ولی هنوز توی پنلم تغییر نکرده و همون 128 رو زده ! حجم هم تغییری نکرده ! انگار که کلان تمدید نکردم !
کی تغییر میکنه ؟
دوستانی که میخوان برنامه رو ببیند بعد ۲۴ ساعت از پخش میشه تو این سایت تا یک ماه به صورت آنلاین دید:
iribsima.com
احتمال زیاد سایتش این بوده :
cra.ir
این قسمت هم مربوط به شکایات هست :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واسه من و یکی از دوستام هم دو شبه هر 5 دقیقه یا 7 دقیقه دیسکانکت میشه!!! فکر کنم مشکل از مخابرات باشه؟؟
شما کدوم منطقه هستید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)