اگر دقت کرده باشید در مورد استفاده شبانه بحث شد نه هنگامی که از مودم استفاده ایی نمیشود پس دلیلی نداره ساغت 2 شخصی بیدار شود و مودم را ریست کند!!!
اگر دقت کرده باشید در مورد استفاده شبانه بحث شد نه هنگامی که از مودم استفاده ایی نمیشود پس دلیلی نداره ساغت 2 شخصی بیدار شود و مودم را ریست کند!!!
Last edited by nini bad; 25-06-2015 at 22:01.
چرا دوست عزیز اگه مودمت از تلنت پشتیبانی بکنه میشه با تلنت ریبوتش کرد.
من با مودم خودم که Asus N10 B1 هست امتحان کردم به راحتی جواب داد.
کمک خواستی بگو.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
با مودم های asus همه کاری میشه کرد حتی شما میتوانید بیرون از منزل در مسافرت یا محل کار به مودم متصل شده و لینک دانلود را قسمت دانلود منیجر مودم بدهید تا با خیال راحت دانلود شود.
تلنت اصلا پیشنهاد نمیشه حتی برای افراد مبتدی هنگامی هم که برای مشکلی به ایسوس تیکت بزنید برای چک کردن وضعیت مودم نیاز به فعال کردن تلنت هست اما در پایان چندین بار تاکید میشه telnet باید غیر فعال باشه.
بله حق با شماست. باید با احتیاط استفاده بشه. باز گذاشتن پورت 23 مثل باز گذاشتن درب منزله.
سلام
دوستان یه مودم حرفه ای با برد بالا میخوام بخرم به نظرتون چی بخرم که با مخابرات مشکلی نداشته باشه؟
الان مودم لینکسیس 120 با اینکه خیلی مودم خوبی هست به خاطر عدم سازگاری با مخابرات گوشه خونه داره خاک میخوره و دارم از این مودم هوایی که خودشون رایگان دادن استفاده میکنم
اگه کسی برند و مدل خاصی سراغ داره که تجربه استفاده با مخابرات رو هم داره ممنون میشم راهنمایی کنه
میخوام بردش بالا باشه
usb داشته باشه(برا فایل شیرینگ و پیرنت سرور)
ترجیحا امکانات جانبی مثل ست کردن قند شکن و دانلود منیجر هم داشته باشه
با تشکر
دوستان تلگرام بنده به هیچ وجه وصل نمیشه ! ماله مخابراته ؟
والا همچین مودمی که میخوای یه چیز فضاییه ! ولی در کل بهترین برند مودم ماله ایسوس هست اول ، بعد هم همینا که تو بازار ریخته مثلش ، دیلینک ، تی پی لینک و . اینا ...
منم خودم از مخابرات رایگان مخابرات که هوواوی هست استفاده میکنم ،با اینکه چینیه ولی زیاد احساس نکردم که بد باشه .
پیشنهاد من اینه برو دیجی کالا سری های ایسوس رو ببین
خیلی فضایی نیست مثلا مودم زیر:
TP-LINK TD-W8980 N600 Wireless Dual Band Gigabit ADSL2+ Modem Router
تقریبا همه مواری که میخوام رو داره (فقط نمیدونم دانلود منیجر داره یا نه) اما میترسم 300 بدم بخرم بعد عین لینکسیس با مخابرات سازگاری نداشته باشه برا همین اینجا سوال کردم
Last edited by mrmmnb; 26-06-2015 at 00:08.
فک نکنم. چون واسه خودم و چنتا از دوستام که مخابرات داریم مشکلی نداره.
منطقی نیست که به وصل بودن مودم مربوط باشه. به نظرم زمان شروع و پایان مهم است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)